• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      STERN: jo, to byla taky slusna haluz poslouchat vas rozhovor.

Kouknu nalevo, tam totalne zbouranej Zabias, kterej prska, rudy belmo jaky sem snad v zivote nevidel a rika "kolik tisic chces na den? rozumis?! nafilmujes to, dostanes zaplacyno a mas padla, vole, jasny?!"
      a na druhy strane nalitej Stern, kterej se ho normalne pta "a kolik dostanu zaplaceno? a kdy to bude?"

a ta odpoved zleva proste neprichazi... :-)

a taky bylo dobry, jak ti rekl, ze si na skole vydelaval 80.. 10.. az 120 tisic mesicne a tys mu pak rekl neco jako "tak jo, sis vydelaval osmdesat petek a ted si vydelavas kolik?" a on na tebe "co ses to za svini???! co si to o mne myslis?! jak osumdesat petek? za co mne mas?!"
      a ja na nej: klid, on myslel osumdesat tisic, umelce. A on "jo tak"

:)))))
      STERN
      STERN --- ---
      Kurva chlapi nechatujte tady nebo se to zakeca a ja se nedozvim kdz odjizdim na kypr:(
      NEPH04
      NEPH04 --- ---
      STERN: kdybys vedel co sem mel misto toho... taky bys nesel ;)))
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ZABIAS: no ono video existuje, jen vydrz, mladej, ono se tu objevi.

A ja nepotrebuju lhat, nevymyslim si, mluvim pravdu. Vazne si to rikal. Jenze si byl tak zhulenej a vozralej, ze si to nepamatujes. Dokonce si to tam rval celkem dost nahlas, bylo te slyset az nahoru k fotbalku.

A snaz se psat bez chyb, alespon takovych tech zakladnich. Kdyz se tu snazis necim argumentovat, tak si to po sobe alespon zkontroluj, prosim te. Svym pisemnym projevem totiz pusobis na lidi, kteri meli to stesti, ze te neslyseli na zivo, tak je zbytecny, aby sis zbytecne odhanel fanousky tim, ze ani neumis poradne napsat treba slovo skutek. At to ma nejakou uroven. Pokud ovsem chapes, co to slovo znamena.

Mam na tebe jednu otazku: prijde ti normalni, ze se clovek projevuje tak, jak ses projevoval ty, kdyz si lidi vital na tve vernisazi? Cely si to cetl, bylo to trapny, nemluvil si spisovne a za kazdym druhym slovem si rekl slovo "proste"? Uprimne receno, stydel sem se za tebe.
      STERN
      STERN --- ---
      NEPH04: Ty mas zakaz prispivat zradce...nedorazils!
      NEPH04
      NEPH04 --- ---
      OCTOPUSS: Vyborna je sekce klienti :)))
      Zajimalo by me kterej z tech klientu nekdy za nejakou fotku zaplatil :))
      ALESH
      ALESH --- ---
      OCTOPUSS: vítej :-)
      OCTOPUSS
      OCTOPUSS --- ---
      http://www.photo-agency.cz/
      hele nepatri to do klubu "nasty sites"? :)
      STERN
      STERN --- ---
      ELIS: Hec ja ho videl v realu:)
      OCTOPUSS
      OCTOPUSS --- ---
      vite koho mi pripomina? id marneyy :)
      ELIS
      ELIS --- ---
      jetly neco vis tak je to tak ze i podle pisma poznas jak se clovek chova ... vsechno odrazi vse.
      Na zadnou otazku v zasade neodpovi, ve vsem vidi nejakou konspiraci, logicky pochody z rise pohadek, absolutni nepochopeni nadsazky a ironie (myslim ze to jsou komunikacni nuance, ktery treba primitivni civilizace vubec neznaji)...
      Zabiasovo IQ tipuju nekde pod hranici 100. Takhle se pekne usvedcovat z hlouposti, to uz neni ani mozny, ani smesny...
      Myslim, ze bychom se nemeli snazit s nim vubec komunikovat. On to stejne nepochopi.
      OCTOPUSS
      OCTOPUSS --- ---
      ZABIAS: zabiasi kolik trid zakladni skoly mas?
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: No tys mi rikal zes rok navstevoval famu a pote jsi odesel protoze te brzdilo v rozjezdu kdyz jsi vydelaval 80-120k mesicne.....

Jo a taky jsi mi slibil ze mi zaridis ze budu moct tocit na kypru svatby za 1500euro na den....taky plati?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      STERN: ok strene. co ses o tom dozvedel? sis to precetl vid? tak cos tam cetl? :)
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: Proc sem tahas holky a nakej konkurencni boj?...to me vubec nezajima....zajima me pouze jedna vec jak to bylo s tim famu kterym ses ohanel?!

Jo a mimochodem o nakym vasem konfliktu ve fotobazaru nic nevim a nezajima me to...kdyby to byl muj klub taky te tam nepustim.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      DRAGON: presne tak akorat keci a zkutek utek hod sem nejakou fotku DRAGON at tu aspon neco o tobe je

STERN: zase placas ja se bavim o tobe a ne o vsech nahodou holky byly mily i kdyz mlcely (skoda) ten typek co se smnou bavil uplne prvni byl taky allright i kdyz stejne jako vy ale i ja priznavam moc nechce povidat o vecech (asi se holt vidime moc jako konkurenti) no a DRAGON mi byl taky simpatickej i kdyz mlcel ale bohuzel vim ze je to DRAGON a uz se zase chova jako ty takze no asi je dost kazis co :) hehe no chapu ze me nepobirate takze ani nepoberete tendle text ale co ....
      THRASHER
      THRASHER --- ---
      akt & glamour... jestli tohle je jako fakt tak nevim... název "Naber infuze"
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ZABIAS: mne fakt mrzi, ze sem to nenatocil potaji na video, bys konecne zavrel hubu
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: Tak jo sme na tebe vsichni rvali a mlatili te....pohoda.

Apod bod dve....jak je to s tim famu co mas v zivotopise?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      NAVALTE RADSI FOTKY !!!!!!!
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      DRAGON: tak ste si to pekne odsvedcily muzete se vzit za ruku a jit... ponevadz ja a zase mi znami vime svy.. .:)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam