• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja sem dam muj rameckovy portret...snad to nebude OT..
    foceno digitalem/barevne/automaticky..jestli mi teda rozumite,pac ono se to samo udelalo zejo.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN: hehe ty me bavis .....jestly si myslis ze jsem lhar je to tvoje vec nechapu co to sem tahas . ja vim ze nelzu a nikdy sem nelhal koneckoncu jsem skaut... :) a vim co je to karma..... nahod sem svoje dilo a nzasirej moji diskuzi OT....
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Ok dukaz tedy nepodavej...je to uz ostatne jedno ale prosil bych aby jsi jiz priste nikoho nenazyval lharem...z tvych ust to zni ponekud rozverne.
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZABIAS: No když si to myslíš...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    lidicky dejte sem nejaky vase fotecky (prace,grafiky,texty,viz. titulka, dockam se uz nejakych ste vernisaze?

sami kecicky a skutek utek

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN: zadnej dukaz k tomu nepotrebuju a tobe nic dokazovat vubec nehodlam :)

KOUDY: jojo dobrej ....

FINSON: tady zas nekdo sezral vsechnu moudrost :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    :-))
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ALESH: mam sesty smysl :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    NEVERMIND: a jak to víš?
    FINSON
    FINSON --- ---
    ALESH: S Petrem Nagym? Dva na jednu modelku? :-) Ty čb Zikovy fotky jsou úplně stejnej styl.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ALESH: taky me to napadlo :))
    ALESH
    ALESH --- ---
    FINSON: ne protrety a auta foti Dragon :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    DRAGON: Jo, to je on. Imho gut - nerozseká to, i když některý k tomu daleko nemají, ale je to čistá práce, v pravém slova smyslu profesionálně odvedená - v tom smyslu, jak výraz "professional" vnímají Američané. Ne jak to u nás prezentuje škola Michael.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    http://www.zika.cz/

jeho portrety se mi libi, ale ze by mne nejakym zpusobem rozsekavaly, to ne
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: To je ten, co jezdí s Petrem Nagym na pláž fotit modelky u auta, nebo si ho pletu?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a znate fotografa kterej se jmenuje Adolf Zika?...dobrej ze?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a ja prej lzu ;)
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Nebo snad chces rict ze tvoje jmeno nejakym zazrakem z analu famu vypadlo....to prece nemuzes myslet vazne ani ty.
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Zabiasku proc nam mazes dukazy podlozena fakta....misto mazani nam podej nakej dukaz ty ne?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN:
    ALESH:
    EUCHENIE: myslete si co chcete, zjistujte si co chcete ja vim svi. nemam potrebu vam neco dokazovat. mozna tak vy sami mate potrebu sobe neco dokazovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam