• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      KOUDY: HEHE DKS :-)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      ja sem dam muj rameckovy portret...snad to nebude OT..
      foceno digitalem/barevne/automaticky..jestli mi teda rozumite,pac ono se to samo udelalo zejo.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      STERN: hehe ty me bavis .....jestly si myslis ze jsem lhar je to tvoje vec nechapu co to sem tahas . ja vim ze nelzu a nikdy sem nelhal koneckoncu jsem skaut... :) a vim co je to karma..... nahod sem svoje dilo a nzasirej moji diskuzi OT....
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: Ok dukaz tedy nepodavej...je to uz ostatne jedno ale prosil bych aby jsi jiz priste nikoho nenazyval lharem...z tvych ust to zni ponekud rozverne.
      FINSON
      FINSON --- ---
      ZABIAS: No když si to myslíš...
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      lidicky dejte sem nejaky vase fotecky (prace,grafiky,texty,viz. titulka, dockam se uz nejakych ste vernisaze?

sami kecicky a skutek utek

ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      STERN: zadnej dukaz k tomu nepotrebuju a tobe nic dokazovat vubec nehodlam :)

KOUDY: jojo dobrej ....

FINSON: tady zas nekdo sezral vsechnu moudrost :D
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      :-))
      NEVERMIND
      NEVERMIND --- ---
      ALESH: mam sesty smysl :D
      ALESH
      ALESH --- ---
      NEVERMIND: a jak to víš?
      FINSON
      FINSON --- ---
      ALESH: S Petrem Nagym? Dva na jednu modelku? :-) Ty čb Zikovy fotky jsou úplně stejnej styl.
      NEVERMIND
      NEVERMIND --- ---
      ALESH: taky me to napadlo :))
      ALESH
      ALESH --- ---
      FINSON: ne protrety a auta foti Dragon :-)
      FINSON
      FINSON --- ---
      DRAGON: Jo, to je on. Imho gut - nerozseká to, i když některý k tomu daleko nemají, ale je to čistá práce, v pravém slova smyslu profesionálně odvedená - v tom smyslu, jak výraz "professional" vnímají Američané. Ne jak to u nás prezentuje škola Michael.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      http://www.zika.cz/

jeho portrety se mi libi, ale ze by mne nejakym zpusobem rozsekavaly, to ne
      FINSON
      FINSON --- ---
      KOUDY: To je ten, co jezdí s Petrem Nagym na pláž fotit modelky u auta, nebo si ho pletu?
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      a znate fotografa kterej se jmenuje Adolf Zika?...dobrej ze?
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      a ja prej lzu ;)
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: Nebo snad chces rict ze tvoje jmeno nejakym zazrakem z analu famu vypadlo....to prece nemuzes myslet vazne ani ty.
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: Zabiasku proc nam mazes dukazy podlozena fakta....misto mazani nam podej nakej dukaz ty ne?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      STERN:
      ALESH:
      EUCHENIE: myslete si co chcete, zjistujte si co chcete ja vim svi. nemam potrebu vam neco dokazovat. mozna tak vy sami mate potrebu sobe neco dokazovat
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam