• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ALESH: Fotografický akt se věnujeme výtvarnému zobrazením lidské figury a k lidskému tělu-modelu přistupujeme jako ke kterémukoliv zajímavému objektu. Problematičnost tohoto žánru spočívá především v popisnosti fotografie, protože věrně podané nahé tělo bývá tak často používáno jako erotický symbol, že bývá obtížné soustředit pozornost diváka na výtvarné stránky modelu či výsledné fotografie.

houby byl bych rad kdyby ses zucastnil... jinac samozrejme tvoji otazku povazuji za prudu. a dela ni si legrace ze me sameho presto odpovidam.
      ALESH
      ALESH --- ---
      ZABIAS: houby..se bojis abych nevyhral :-)

a jak se teda pozna akt?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ALESH: nemuzes akt to neni :)

DOP: a proc ne? :)
      ALESH
      ALESH --- ---
      a muzu do souteze prihlasit tohle? To je skoro akt, ne?

This file was attached to message.
      MONKOK
      MONKOK --- ---

soutez 8)
      MONKOK
      MONKOK --- ---
      MONKOK
      MONKOK --- ---
      MONKOK
      MONKOK --- ---
      DOP
      DOP --- ---
      ZABIAS: a proc sem ty svy fotky teda davas kdyz nejses zvedavej na nazory ostatnich?
      MONKOK
      MONKOK --- ---
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      PHOW_SAATCH: chapu ale vy oni zas nechapete ze na ten nazor mozna nai nejsem zvedavej tak proc se netolerovat ??
      PHOW_SAATCH
      PHOW_SAATCH --- ---
      tvoje stanovy mi pripominaj protikurackej zakon, jehoz vysledkem je to, ze lidi kourej jeste daleko vic... ;)
      PHOW_SAATCH
      PHOW_SAATCH --- ---
      protoze jsou - promin - dementni ;)
      to je stejny jako bych se te zeptal, proc nechapes, ze ostatni muzou mit jinej nazor, nez ty

ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      PHOW_SAATCH: hehe ne jednou si me poslal i jinak nadaval.. jinac jako o co jde proc nechapes stanovy klubu?
      PHOW_SAATCH
      PHOW_SAATCH --- ---
      ja te neposilam do predele, jen pisu, co si myslim... ze si z toho nic nevezmes je tvuj problem... zrejme chces fotit laciny sragory, tak si je fot, ale pak se nediv, ze se mi to nelibi
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      PHOW_SAATCH: neni zac zejo :)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ELIS: bullshit nepatri toto slovo dame ael je to hovadina ...sory.... spis de o to ze mazu veskerou nevyzadanou kritiku .... az budu chtit z necim poradit obratim se na tebe protoze si si tady semnou takhle pekne povidala jo? muzu prosim? ma MR. PHOW se obratit nemuzu protoze me akorat posila do prdele .

dejte sem fotku sakra uz me to neba samej text copak sem spisovatel??????????

a vy ????????????????

ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ELIS: proc bych mel bejt zbabelec?
      ELIS
      ELIS --- ---
      ZABIAS: Ty ses fakt normalni zbabelec. Neboj, ja mam slov a argumentu mnoho. Jen jsem chtela upozornit na zasadni vec, ktera ti nedochazi. Ze ti proste neni nekdy rozumet.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ELIS: jasne co jineho rict kdyz mi dojdou slova ... :) rychle alespon neco spatneho na nej ...... (jestli mi rozumis...) todle sem uz vubec nepatri. jinac presne potvrzuje co jsem psal dole :(
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ELIS: mno mila elis zamysli se neni to teske ...

ano mas pravdu nebavi me debaty o nicem proto je neberu :) nebavi me debaty co mi nic neprinaseji nebavi me debaty kde druha strana musi mit za kazdou cenu pravdu a urazet ..... (jestly mi rozumis....) ano sou to komentare o nicem jako sory ale kdyzmi tu deset lidi napise ze je fotka kontrastni tudis hrozna ... .tak to promin ale jako snad nejsem slepej abych nevidel ze fotka je kontrastni to ze me akorat ty lidi delaj debila a nepremejslej nad tim co pisou lepe receno nad smyslem toho a proc to vlastne pisou (pisou to tedy viz vise....)

ano diskutuji stebou proto ze to zas tak nebylo o nicem a mam dobrou naladu teda vlastne naladu dobrou zas tak nemam ale ses alespon zatim mila... jinak bych te bez fotek smazal tak jako mazu tydle dva typky co asi nemaj nic na praci tak akorat honej svoje ego (jestly mi rozumis....)

PHOW_SAATCH:
      LEXIK: i kdyz ty to asi myslis jako poteseni vsedniho dne vtip... sory tedy za vise ....
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam