• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    VONKUTTENBERG
    VONKUTTENBERG --- ---
    sory za ot, muze mi nekdo poradit jak se jmenuje soft nebo technika, kde se sklada vysledna fotka nebo obraz z velkeho mnozstvi zdrojovych fotek, ktery vyuzije k vyvolani dojmu tvaru a barvy? (blbej priklad: z dveste fotek z dovoleny si slozim obraz palmy ...)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    ahoj. jednou uz to tu snad probehlo. nicmene, stale aktualni. nabidka spolupronajmu paradniho fotoatelieru skoro v centru prahy. http://www.grovestudio.cz/ dva ze tri fotografu stavajici osadky miri na zkusenou do zahranici a tak se uvolnila mista. info kdyz tak v poste. dik. a sorry za OT.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    sem myslel ze to prave tam zustane co lidi psaly no mno myslet hovno vedet
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    ZABIAS: Kdyz uz na neco reagujes, tak to bud nemaz, nebo radeji nepis nic, vypada to jinak dost divne. ď.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    2MEK:
    DANNIEL:
    S45: no ty ole se prober ne asi ....
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    tak tedy jeste jednou zitra oslavim sve 28narozeni tudis pujdu na par pivek do rigru (rigrovy sady ne asi) paklize budete mit chut prijdte si semnou nejake dat. budu tam tak od 18/00. :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

MINERWA
    MINERWA --- ---
    co se nefotí?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DREADLESS: njn kasli na to anketa nejde upravovat
    DREADLESS
    DREADLESS --- ---
    ZABIAS: kvuly
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    kde? co ?
    DREADLESS
    DREADLESS --- ---
    chtel jsem hlasovat v anketě, ale ta hrubka u možnosti, co bych normálně zatrhnul, mi to nedovoluje. oprav to prosimtě Zabiasi....
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SIGY: ja te pochopil pozdeji sem postnu neco dalsiho s tedle akce reportaz neni o jedne fotce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam