• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      MORTWYRTHA
      MORTWYRTHA --- ---
      ZABIAS: takovehle fotky nekdo kupuje?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      tedka se mi podle me povedla jedna fotka meho kluka takze ji urcite nekdy prodam . ze sem tak davam takovou vlosku :)

ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      MORTWYRTHA: no ja tu fotku nemam byl to barevnej diapozitiv 8x10 a zustal ve skolních archivech. bylo to pred 11lety takze ... nenavratno (tenkrat sem nemel ani skenner nic) ale byla podobna tve akorat sem tam mel zenskou :) a fotka byla ala LARRY FLINT (takze nic original) zzkratka plechovka mezi nohama zensky :)

ponevadz nikdo k tve fotce ni nepise napisu svuj nazor (nezlob se za kritiku pripadne je to jen muj nazor)

ja nemam rad fotky kde nejsou obe RUCE pripadne nedej boze je tam pahyl te druhe ruky (to nas ucily a ja to bral) zkratka to pak vypada ze typek je jednoruky :)

spojeni bradavky z hrdem spatenka ale to vis

svetlo se mi zda pro todle v poho pekny informativni i kdyz podle me takovej stin te flasky kdyby se ti povedl na tom peknem vypracovanem tele ;)

troska retuse briska by taky neuskodila

s poklopcem na kalhotech by se dalo tako lepe zapracovat :)

MORTWYRTHA
      MORTWYRTHA --- ---
      ja to nemela jako ukol ve skole :)... ale jsem zvedava, jak ti to dopadlo :)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      MORTWYRTHA: ty covece to sme fotily ve skole taky jakoze mame udelat na COCA a pekne sem to odflaknul :)

k fotce necham zatim vyjadrit ostatni ok.. ;)
      MORTWYRTHA
      MORTWYRTHA --- ---
      Ahoj, vkladam takovej pokus... vim, ze to ma chyby - hlavne drzeni ruky a bradavku, ale jsem zvedava, co vy na to :)

PIERDUS
      PIERDUS --- ---
      RADO1: souhlas, mam stejny pocit ..

ZABIAS: ta posledni fotka je z celeho celku asi nejlepsi
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      RADO1: krom toho rad bych videl tvoje fotografie kapely ...
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      RADO1: tak to sem postni. imho na webe se vali sot sracek :)
      RADO1
      RADO1 --- ---
      ZABIAS: Niekde na webe som nasiel clanok "100 klise vo foteni hudobnej kapely". A presne si sa inspiroval. Chyba uz len tehlova stena a kolajnice...
      KOZEL
      KOZEL --- ---
      hmm, no cross je moc peknej, jako prostredi k foceni lidi me neposlouzil, ale samotnou vyzdobu jsem uz fotil nekolikrat
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      JET 8

SULTAN
      SULTAN --- ---
      Ahoj, nepomoh byste mi nekdo s retusovanim fotek ve Photoshopu? Moc v tom neumim, beru jakoukoliv pomoc
      Diky
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      prosimte nekdo mi zakazal vypisovat poptavky po lidech . jako vim jasne chybelo tam misto .

omlouvam se muzu zase dostat pristup opravdu todle potrebuji.

* praha 3
      * photo-agency.cz
      * produkcni a modela pro fotografa na jednu zakazkovou fotografii . tema RUKAVICE "domaci uklid" , potrebujem nejaky husto rekvizity na todle tema + pripadny prostor.

* foceni a produkce na 3hod odmena: 300,- - 500,-
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ne photo-agency.cz ? pochybuju
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      ZABIAS: hele neznáš Pavla Faka? fotí u photoagency taky...
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      akutne na dnesek bych potreboval nejakeho HANDmodela . pripadne nemate nekdo nejaky znami v uklizeci firme co by mi dneska odpozovaly (nebo pujcily rekvizity pripadne prostor kde uklizej nebo tak) mam zadnae tema nafotit pracovni rukavice pri domacim uklidu ... pls pripadny napady ...
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      shanim na zitra nejakyho modela velikosti "L" jde o imigove fotografie prevsim rukou oblicej videt nebude.
      VIRUS31
      VIRUS31 --- ---
      CODE: zadna velka veda to nebyla :)
      CODE
      CODE --- ---
      Nektere fotky, vyber pro sestaveni a elegantne vzletny graficky navrh. Grats!
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      CODE: grafika a nebo fotka .... ? .) i tak dks :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam