• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    KYTI
    KYTI --- ---
    :]]
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    KOMBAJN: jasne, ma tam registraci uz dost dlouho :)))
    KOMBAJN
    KOMBAJN --- ---
    ZABIAS: zkusils nekdy www.fotopatracka.cz ?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Pro svoji novou fotografickou sluzbu hledam modelku co by mi odpozovala ukazky za TFP . Nejedna se o akt a nebo erotiku. http://photo-agency.cz
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Ahoj, sháním pro svojí přítelkyni nějakého fotografa(ku), který by jí (v odpovídající kvalitě) udělal fotky - "book" do modelingových a hereckých agentur. Cca 10-20 solidních fotek + zajistit prostory. Nabídky s odkazem na vaše fota posílejte do pošty nebo na email:tomas.gavlas@email.cz / icq:150584296. jen Praha. Cenu navrhněte.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    MORTWYRTHA: good point jak se rika! ;DD
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    ZABIAS: "me vsichni odsoudily a zalozily si vlastni klub kam mi zakazaly vstup" - pekne receno :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Shaníme modelku vek 25 - 30let . sportovkyni na fotografování ilustrace knihy. Jedna se o 56 cvicebních poloh (oblecena sportovne). Bohuzel odmena neni valna 2000,- . jako doplnek odmeny nabizim rozsirenou registraci na www.models-agency.cz pripadne doplnění vašeho booku o par fotek. TERMÍN FOCENÍ 26.6.2008. nabídky zasilejte emailem na dobias@photo-agency.cz s prilozenymi fotografiemi POSTAVA + PORTRET .uzaverka komparzu je v pondělí 9.6.2008
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    2MEK: rock´n ´roll ? jo ten mam rad :D ... reportazni fotka dobra .. ale i tak se da neco vytknout zejo ;)

BRUN: to je otazka puvodne to melo bejt ale pak me vsichni odsoudily a zalozily si vlastni klub kam mi zakazaly vstup :)
    BRUN
    BRUN --- ---
    2MEK: mam to rict sam, nebo si to domyslis? :)
    BRUN
    BRUN --- ---
    co toe tohle za klub?? :)
    nejaky profi foceni, jo?
    2MEK
    2MEK --- ---
    ZABIAS: jo taak, ona to mela bejt ukazka stinu, tok to sorry - je moc krasnej ten stin, moc se ti poved :)

uz nejakej cas fotky neprezentuju, ale mas stesti, zrovna jsem posilal typkovi ukazku ze soboty, tak me to nebude ani moc obtezovat, prsknout ti to sem ;)

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    2MEK: za prve me se to libi, za druhe todle jsou zrovna obchodni zastupci Plzne kteri byli na rautu a uz pekne nality (zadni modelove, zadne reklamni foceni) takze si di dat nekam facku ;). za treti TO MELA BEJT UKAZKA TOHO STINU . coz si myslim ze vetsina pochopila .. ;)

uka nejaky fotky machře ....
    2MEK
    2MEK --- ---
    ZABIAS: tohle by bylo blby i kdyby to viselo v hrusce ve skrivanech a byloa to reklama na kombajnerku
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    neni to jizva, ale zila/tepna - prijde mi, ze by to uz potom pusobilo prilis umele :) - jako bych ti rekla, ze ten chlapek na ty fotce u Plzne ma moc vrasek - ale jo, nazor beru
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MORTWYRTHA: pres pupek vidim nejakou jizvu nebo co to je to sem myslel . ta piha taky nic moc ;)

se stinem to je otazka . vis jak zalezi jak bys to vyfotila kdybys to vyfotila neprofesionalne tak by to bylo neprofesionalne ;) .. ale jako vim co myslis ... zaroven by to ale mohlo bejt fakt vytvarny kdyby se ti to povedlo

MORTWYRTHA: jiste ze.. mozna i nejvic :)
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    ZABIAS: takovehle fotky nekdo kupuje?
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    ZABIAS: retushe briska? - co bys na tom chtel retushovat :)))... to by pak vypadalo zase extremne umele... taky stin na tom tele by mi prisel, ze by vypadal spis neprofesionalne ale jinak beru
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    nekdo nejakej napad na anketu ?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    tedka se mi podle me povedla jedna fotka meho kluka takze ji urcite nekdy prodam . ze sem tak davam takovou vlosku :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam