• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      2MEK: rock´n ´roll ? jo ten mam rad :D ... reportazni fotka dobra .. ale i tak se da neco vytknout zejo ;)

BRUN: to je otazka puvodne to melo bejt ale pak me vsichni odsoudily a zalozily si vlastni klub kam mi zakazaly vstup :)
      BRUN
      BRUN --- ---
      co toe tohle za klub?? :)
      nejaky profi foceni, jo?
      2MEK
      2MEK --- ---
      ZABIAS: jo taak, ona to mela bejt ukazka stinu, tok to sorry - je moc krasnej ten stin, moc se ti poved :)

uz nejakej cas fotky neprezentuju, ale mas stesti, zrovna jsem posilal typkovi ukazku ze soboty, tak me to nebude ani moc obtezovat, prsknout ti to sem ;)

ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      2MEK: za prve me se to libi, za druhe todle jsou zrovna obchodni zastupci Plzne kteri byli na rautu a uz pekne nality (zadni modelove, zadne reklamni foceni) takze si di dat nekam facku ;). za treti TO MELA BEJT UKAZKA TOHO STINU . coz si myslim ze vetsina pochopila .. ;)

uka nejaky fotky machře ....
      2MEK
      2MEK --- ---
      ZABIAS: tohle by bylo blby i kdyby to viselo v hrusce ve skrivanech a byloa to reklama na kombajnerku
      MORTWYRTHA
      MORTWYRTHA --- ---
      neni to jizva, ale zila/tepna - prijde mi, ze by to uz potom pusobilo prilis umele :) - jako bych ti rekla, ze ten chlapek na ty fotce u Plzne ma moc vrasek - ale jo, nazor beru
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      MORTWYRTHA: pres pupek vidim nejakou jizvu nebo co to je to sem myslel . ta piha taky nic moc ;)

se stinem to je otazka . vis jak zalezi jak bys to vyfotila kdybys to vyfotila neprofesionalne tak by to bylo neprofesionalne ;) .. ale jako vim co myslis ... zaroven by to ale mohlo bejt fakt vytvarny kdyby se ti to povedlo

MORTWYRTHA: jiste ze.. mozna i nejvic :)
      MORTWYRTHA
      MORTWYRTHA --- ---
      ZABIAS: takovehle fotky nekdo kupuje?
      MORTWYRTHA
      MORTWYRTHA --- ---
      ZABIAS: retushe briska? - co bys na tom chtel retushovat :)))... to by pak vypadalo zase extremne umele... taky stin na tom tele by mi prisel, ze by vypadal spis neprofesionalne ale jinak beru
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      nekdo nejakej napad na anketu ?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      tedka se mi podle me povedla jedna fotka meho kluka takze ji urcite nekdy prodam . ze sem tak davam takovou vlosku :)

ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      MORTWYRTHA: no ja tu fotku nemam byl to barevnej diapozitiv 8x10 a zustal ve skolních archivech. bylo to pred 11lety takze ... nenavratno (tenkrat sem nemel ani skenner nic) ale byla podobna tve akorat sem tam mel zenskou :) a fotka byla ala LARRY FLINT (takze nic original) zzkratka plechovka mezi nohama zensky :)

ponevadz nikdo k tve fotce ni nepise napisu svuj nazor (nezlob se za kritiku pripadne je to jen muj nazor)

ja nemam rad fotky kde nejsou obe RUCE pripadne nedej boze je tam pahyl te druhe ruky (to nas ucily a ja to bral) zkratka to pak vypada ze typek je jednoruky :)

spojeni bradavky z hrdem spatenka ale to vis

svetlo se mi zda pro todle v poho pekny informativni i kdyz podle me takovej stin te flasky kdyby se ti povedl na tom peknem vypracovanem tele ;)

troska retuse briska by taky neuskodila

s poklopcem na kalhotech by se dalo tako lepe zapracovat :)

MORTWYRTHA
      MORTWYRTHA --- ---
      ja to nemela jako ukol ve skole :)... ale jsem zvedava, jak ti to dopadlo :)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      MORTWYRTHA: ty covece to sme fotily ve skole taky jakoze mame udelat na COCA a pekne sem to odflaknul :)

k fotce necham zatim vyjadrit ostatni ok.. ;)
      MORTWYRTHA
      MORTWYRTHA --- ---
      Ahoj, vkladam takovej pokus... vim, ze to ma chyby - hlavne drzeni ruky a bradavku, ale jsem zvedava, co vy na to :)

PIERDUS
      PIERDUS --- ---
      RADO1: souhlas, mam stejny pocit ..

ZABIAS: ta posledni fotka je z celeho celku asi nejlepsi
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      RADO1: krom toho rad bych videl tvoje fotografie kapely ...
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      RADO1: tak to sem postni. imho na webe se vali sot sracek :)
      RADO1
      RADO1 --- ---
      ZABIAS: Niekde na webe som nasiel clanok "100 klise vo foteni hudobnej kapely". A presne si sa inspiroval. Chyba uz len tehlova stena a kolajnice...
      KOZEL
      KOZEL --- ---
      hmm, no cross je moc peknej, jako prostredi k foceni lidi me neposlouzil, ale samotnou vyzdobu jsem uz fotil nekolikrat
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      JET 8

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam