• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    SYKES
    SYKES --- ---
    tyjo, to je pruda: poptávka z fotobanky:

Specifikace fotografie:
    fontána na nám. Kinských - noční foto

Nutné požadavky na fotografii:
    Termín: 11.12.2008
    Max. cena/1 foto: nespecifikováno
    Model release: Ano
    Velikost: A3 / 300 DPI
    (například A4 = 3500x2500 pix = 8 Mpix, A3 = 16 Mpix)

... no a tedy jsem si říkal, co mi brání si večer zaskočit přes řeku zkusit něco cvaknout a hle, požadovaných 16 MPx ... a tedy moje milá D300 je rázem outsider. Achjo, to mají lidi fakt takový nároky nebo jenom z neznalosti prudí?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    BERNIE: berniimu ze stare znamosti prominu to jeho EHM vim jiste ze je to jen kvuli tomu aby nevypadal spatne pred ostatnimi ze ... ;) ...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    BERUNKA: kdyz fotografii nekde stahnes a je k uzitku aniz bys ji musela platit tak bych zas tak bejt tebou neresil ( a kdyz nebude poznat ze je to ta fotografii) ale jak pisou kluci je tozkratka kradez ale co si budem povidat kdo tady nestahuje soft treba zejo ... (ja samo ne ...)

spis bych ti doporucil zkusit zjistit jestli ji treba ja nemam ve sve databazi a domluvit se semnou urcite to jde formou bartru atd .....

jsem open mind :D ..

jo jeste jestli je to ke komercnimu ucelu ??? ...

pripadne ti ji taky muzu primo nafotit .... uka jakou fotku ....

SYKES
    SYKES --- ---
    BERUNKA: vyhnout se krádeži tím, že jí dobře zamaskuješ ... moc koukáš na politiku, mám ten dojem :)
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    BERUNKA: malo smajliku za vetou, malo, priste jich bude 10
    BERUNKA
    BERUNKA --- ---
    BERNIE: prosim? cha cha! no tak to jsem se zasmala. myslim, ze ani nemam potrebu na tvuj dementni komentar odpovidat. zamerem otazky bylo prave vyhnout se proste kradezi...
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    BERUNKA: to je trosku drzost, ptat se v klubu, ktery patri fotografovi (ehm:), ktery ma ambice prodavat fotky pomoci fotobank na to, jak se vyhnout platbe a fotku ukrast, ne ?
    Obecne je to drzost, ptat se, jestli kdyz neco ukradnu a pak to zabalim do polopruhlednyho igelitu, je to furt kradez, ne ? :)

BERUNKA
    BERUNKA --- ---
    ahoj, potrebuju se poradit. chteli bychom pouzit RM fotografii z fotobanky, ale nechceme za ni davat ty penize. pokud fotografii rozmazu a budou to spise siluety, je mozne ji pouzit?
    GOODLIGHT
    GOODLIGHT --- ---
    FOGH: :)

CLOOTH: jo jednou bude ;)
    FOGH
    FOGH --- ---
    Ja si myslel, ze to je svatebni oznameni a hledal jsem druhe jmeno :o)
    CLOOTH
    CLOOTH --- ---
    GOODLIGHT: pariz je nanic, pojed do prahy at to muzem videt ;)
    GOODLIGHT
    GOODLIGHT --- ---
    pozvanka :)

SATANAS
    SATANAS --- ---
    Zdravím pánové i dámy, jestli bude mit kdokoli chut a cas se mrknout
    na www.pixmac.com a pustit se do autora, s tim co by jste delali
    jinak, budu rad :-)

Autorem designu a koncepce User Interface je Zager, muj byvaly kolega.
    Sice je to sotva dokoncene, ale na druhou stranu, to chteji kluci a
    holky dotahnout tak aby to bylo maximalne rychle, komfortni a
    uzivateli to poskytlo vse co potrebuje, bez nejmensiho nasili :-)
    Protoze pak z toho bude nejlepci fotobanka na svete :-)
    BLUEDOG
    BLUEDOG --- ---
    Sorry za OT a spam.

Kamarád rozjel jeden zajimavý web, který může oslovit i vás. http://foto-zdarma.cz/ Server foto-zdarma.cz byl vytvořen, aby nabídnul fotografie zdarma k osobním i komerčním účelům. Fotografie jsou určeny například webdesignerům, nedisponujícím vlastní fotobankou, mohou být použity jako ilustrace k článkům, nebo například jen jako pozadí pracovní plochy.

Pokud máte zajímavé fotky, tak je můžete přidat pro potřeby ostatních lidí. :) A sorry za spam. :(
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    ...nahodou, ja dostal od tatinka nekolik fotaku zadarmo a zadnej z nich nebyl smejd ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    pani inteligenti co vedi vsechno co ... tssss
    CATT
    CATT --- ---
    KOMBAJN: Vždyť to znáš, co je zadarmo, za nic nestojí (free stuff is crap :)
    KOMBAJN
    KOMBAJN --- ---
    na to jakej je to profik skoro nikdy neplati, koukam :D
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    nabídka:

DNES co nejdrive potrebuju nejakou modelku MISSY aby mi odstala figurynu pro 4 hadry velikosti 34 - 42 . Odmena nemuze bejt financni takze pouze TFP ala sport fashion .

moznost WS
    [ FOTO - WORKSHOPY ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam