• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    JANCERNY
    JANCERNY --- ---
    Fotografická soutěž o docela v pohodě ceny - www.vyfotprojekt.cz, někoho by mohlo zajímat ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ted presne envim ty rozmery ale treba frados.cz tam vse delam ja.
    JOPS
    JOPS --- ---
    zdravim,

vim, ze jsem tu asi blbe, ale nevim kde lepe se optat.

mam upravene foto a potrebuju ho nechat nekde vytisknout v rozmeru 100x60 cm

kde by se tohle dalo nechat udelat za inteligentni peniz ?
    KAMALA
    KAMALA --- ---
    Zdravim, prosim pomozte - potrebuji vedet, zda je mozne stahnout z shutterstocku pouze jednu fotku bez predplaceni si. Dejte prosim vedet ihned, pokud vite :)
    DEFRAGMENT
    DEFRAGMENT --- ---
    shanim fotku nocni stodolni v ostrave v cene 4 kreditu, nevali se vam doma nejaka? neco jako http://www.dmz-penzion.cz/images/stodolni.jpg
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    ahoj, nenašel by se zde někdo kdo by mi věnoval nějakou pěknou fotku nočního města k mému článku o noční geografii do časopisu pro učitele zemáku?
    DVS
    DVS --- ---
    IKYTKA: pocket wizard?
    FARIN
    FARIN --- ---
    IKYTKA: bezdratova spoust (Nikonu ma dosah cca 5m, zalezi jak by byly ty fotaku otoceny)
    IKYTKA
    IKYTKA --- ---
    Hledám způsob, jak synchronizovat odpal 5 foťáků (5 kusů buď nikon D100, nebo D70, nebo canon 350D) rozestavěných na ploše do 4 m2. Děkuji za rady
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DVS: urazena jesitnost - asi jo nevim mam celkem stress a tak sem myslel ze se odreaguju nejakou diskuzi jak to chodi ve kseftu a misto toho sem zase zustal nepochopen .

dotazu zaregistroval otazku "chcete nekdo zakazku" - ne jen jsem chtel rozvinout diskuzi zejo.
    konkretni radu nabizet podil na klientovi, popr. ti ho prenechat - to sem preci nechtel jen me zajimalo jak na to prijde zejo ze to tak je holt se neumim vyjadrovat .

smaila misto tecky pisou gegeni podle me ale tos nemohl vedet jasny.

one love
    DVS
    DVS --- ---
    ZABIAS: jeste k tomuhle, asi nejlepsi radu mi dal GHOSTSTALKER: , za coz jsem podekoval a prevedl svuj dotaz do odpovidajíciho auditka. To ze se tu rozvine takovy thread jsem fakt necekal.
    DVS
    DVS --- ---
    ZABIAS: koukam ze se to tu rozvinulo vic nez jsem cekal. Nevim jestli jsem namyslenej nebo ne, na to se zeptej lidi kteří mě znaji.
    Tvoje odpoved ZABIAS: byla podle meho nazoru trosku OT - nebo jsi snad nekde v mem dotazu zaregistroval otazku "chcete nekdo zakazku". Na to že jsi tam dal smajlik ti fakt kaslu i vzhledem k tomu, ze kazdy dnes pise smajla skoro misto tecky. Nicméne tvoje dalsi prispevky ZABIAS: a ZABIAS: a ZABIAS: mi prisly jako urazena jesitnost na kterou jsem puvodne nechtel vubec reagovat. Co se týká zakázky, ano je to trosku know how a nevim proc bych ti mel za jednu konkretni radu nabizet podil na klientovi, popr. ti ho prenechat. Co se týká foceni, tak snad nejsem takovej amater, ale to je dost subjektivní pocit takze posouzeni ponechavam opět na jiných.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    GHOSTSTALKER: no ale to sem psal . proc mu nekdo neodpovedel. ja sem to nedokazal tak sem se zeptal na to co me napadlo.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ZABIAS: Ty to fakt zabal... proc by na jednoduchou otazku, jak fotit rakety, neslo odpoved par vetama, a bylo nutne psat 10 strankovy report? Kdyz na to jednoduse neumis odpovedet ty, neznamena to, ze to nejde (jak jsme koneckoncu ukazali v jinem klubu, kde mu bylo na otazku rozumne odpovezeno)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    BLACKX: no tak asi tam byl smail zejo jakoze nadsazka.

kazdopadne nevim proc mu nekdo neodpovedel ? :) asi na me otazce kapku neco bylo ne ? asi tak jako kdybych se ptal jak mam naprogramovat web zkratka blbost otazka od zacatku . cekal asi 10strankovy report jak na to ? no tak na to nemam zejo :D ... vzit nejakej kurz sem taky mohl odpovedet ale vis co kdyby mi odpovedel tak bych mu treba zakladni info info dal (teda info spis parametry co fotka ma splnovat ale to stejne asi vi), krom toho sem mu rekl ze to muze najit na netu no nic neni to jedno ?

kazdopadne v nazvu neni naucime te fotit ale rady ci porady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam