• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    sháním externí blesk pro Canon EOS 450D. máte někdo nějaký zajímavý tip? :-)
    třeba nějaké oblíbené alternativy ke značce Canon?
    BIRK
    BIRK --- ---
    BLACKX: diky moc
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    BIRK: Z makro-fotobanek jsem na Alamy.com a jinak na spoustě micro-fotobanek, tj. Shutterstock, Fotolia, Dreamstime (s iStock asi končím) a dále 123rf, Depositphotos, Photodune, BigStockPhoto atd. Co se týče výdělků, je to zhruba v tomhle pořadí, napsal jsem o tom celý článek s grafy (po čtyřech letech rekreačního přispívání fotek):

Mikrofotobanky – výdělky za poslední čtyři roky
    http://www.pastel.cz/2013/02/mikrofotobanky-vydelky-za-posledni-ctyri-roky/

Dole v článku jsou odkazy na moje podrobnější názory na jednotlivé fotobanky.
    Jinak se klidně ptej a je tu i klub kolem tohohle tématu:
    [ Microstock - prodáváme fotky ]
    BIRK
    BIRK --- ---
    takze aktualne: jaky fotobanky nebo weby pracujici na tomhle principu v soucasny dobe pouzivate? diky
    DEJAVUORAMA
    DEJAVUORAMA --- ---
    Zdravim, som tu novy, tak neviem ci to adresujem do spravneho fora, ale chcel by som sa opytat - viete mi poradit nejaky portal typu fotopatracka.cz, kde by sa dala zohnat nejaka praca? Som zacinajuci freelancer v Prahe a potreboval bysom nejake ksefty :) Diky
    www.dejavuorama.net
    ARRESTA
    ARRESTA --- ---
    Ahoj, pokud byste se chtěli zúčastnit soutěže CBRE Urban Photographer, informace naleznete zde :)

Naše společnost zahájila fotografickou soutěž CBRE Urban Photographer o nejlepšího fotografa roku 2013 | kancelarekpronajmu.cz
    http://www.kancelarekpronajmu.cz/...-soutez-cbre-urban-photographer-o-nejlepsiho-fotografa-roku-2013
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie
    http://www.fotodobias.cz
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    hej mam novej web :) aby se mi dobre rikal do telefonu:

Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie
    PEJR
    PEJR --- ---
    Měl byste někdo nějaký vlastní hezký panorama hradčan, který byste mi byli ochotný volně poskytnout na web? ideálně foceno z Rýgrů, děkuju
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    City Exclusive CZ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=L2j4fFHbIf0
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    jo ale pises sem, takze *jaksi* tady psani ma bejt spojene s fotkou.
    btw proto tu nic neni protoze jak foti on ukazat nechce nebo ani nemam tyto temata.
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    asi je tohle vysledna fotka .... nedivil bych se :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ZABIAS: no prave proto me zajima vysledna fotka..vidim tam minimalne tri druhy osvetleni+ prirozeny svetlo tak me zajima vysledek..

Fotky ted furt hazim do strobist auditka..
    EOS
    EOS --- ---
    ZABIAS: Kam ti jdou šňůry?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    sem hlavne chtel zase ukazat ze me fakt to s´vetĺo do toho objektivú bavi :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    HUGGI: to je ze vcerejsiho foceni mobilni atelier v akci :)
    a co ty ze si tak zvedavej ? postni neco viz pravidla nez jizlive doptavat ;)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ZABIAS: a vysledna fotka?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEF: no ve photoshopu tam nic moc upraovanyho nebylo jen krivky a sytost barev. :) me se to libi. kýč to rozhodne je. odlesky v haldine ? a vo tom to je taky .) proste svetlo a jak kresli, at uz odraz....
    LEF
    LEF --- ---
    ZABIAS: hele na prvni pohled sem si rek jeee to je prijemny, ale pak mi na ty fotcve pripada neco divnyho. asi to slunicko je dost kycovate do hvezdy, navic se ve vode odrazi 2x (za lodi je videt ze se trpiti na hladine, na to aby se trpitilo pred lodi si myslim ze by muselo byt vys a ne nad lesem. Pak ty duhovy flery (nebo jak se tomu rika) co jsou na stozaru a zaroven i na odrazu hladiny mi prijdou taky do oci bijici. takze nakonec mi to prijde desnej kyc z fotoshopu. ale, mozna se mylim a je to jen muj pocit z fotky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam