• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      HYSTERIA
      HYSTERIA --- ---
      CUCHULAIN: ke 450 mám METZ a spokojenost.
      CUCHULAIN
      CUCHULAIN --- ---
      CUCHULAIN: co třeba tohle? nějaké zkušenosti?
      Nissin blesk Di600 pro Canon | Megapixel
      http://www.megapixel.cz/nissin-blesk-di600-pro-canon
      CUCHULAIN
      CUCHULAIN --- ---
      sháním externí blesk pro Canon EOS 450D. máte někdo nějaký zajímavý tip? :-)
      třeba nějaké oblíbené alternativy ke značce Canon?
      BIRK
      BIRK --- ---
      BLACKX: diky moc
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      BIRK: Z makro-fotobanek jsem na Alamy.com a jinak na spoustě micro-fotobanek, tj. Shutterstock, Fotolia, Dreamstime (s iStock asi končím) a dále 123rf, Depositphotos, Photodune, BigStockPhoto atd. Co se týče výdělků, je to zhruba v tomhle pořadí, napsal jsem o tom celý článek s grafy (po čtyřech letech rekreačního přispívání fotek):

Mikrofotobanky – výdělky za poslední čtyři roky
      http://www.pastel.cz/2013/02/mikrofotobanky-vydelky-za-posledni-ctyri-roky/

Dole v článku jsou odkazy na moje podrobnější názory na jednotlivé fotobanky.
      Jinak se klidně ptej a je tu i klub kolem tohohle tématu:
      [ Microstock - prodáváme fotky ]
      BIRK
      BIRK --- ---
      takze aktualne: jaky fotobanky nebo weby pracujici na tomhle principu v soucasny dobe pouzivate? diky
      DEJAVUORAMA
      DEJAVUORAMA --- ---
      Zdravim, som tu novy, tak neviem ci to adresujem do spravneho fora, ale chcel by som sa opytat - viete mi poradit nejaky portal typu fotopatracka.cz, kde by sa dala zohnat nejaka praca? Som zacinajuci freelancer v Prahe a potreboval bysom nejake ksefty :) Diky
      www.dejavuorama.net
      ARRESTA
      ARRESTA --- ---
      Ahoj, pokud byste se chtěli zúčastnit soutěže CBRE Urban Photographer, informace naleznete zde :)

Naše společnost zahájila fotografickou soutěž CBRE Urban Photographer o nejlepšího fotografa roku 2013 | kancelarekpronajmu.cz
      http://www.kancelarekpronajmu.cz/...-soutez-cbre-urban-photographer-o-nejlepsiho-fotografa-roku-2013
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      http://www.fotodobias.cz
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      hej mam novej web :) aby se mi dobre rikal do telefonu:

PEJR
      PEJR --- ---
      Měl byste někdo nějaký vlastní hezký panorama hradčan, který byste mi byli ochotný volně poskytnout na web? ideálně foceno z Rýgrů, děkuju
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      City Exclusive CZ - YouTube
      http://www.youtube.com/watch?v=L2j4fFHbIf0
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      jo ale pises sem, takze *jaksi* tady psani ma bejt spojene s fotkou.
      btw proto tu nic neni protoze jak foti on ukazat nechce nebo ani nemam tyto temata.
      MIK_CZ
      MIK_CZ --- ---
      asi je tohle vysledna fotka .... nedivil bych se :)
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      ZABIAS: no prave proto me zajima vysledna fotka..vidim tam minimalne tri druhy osvetleni+ prirozeny svetlo tak me zajima vysledek..

Fotky ted furt hazim do strobist auditka..
      EOS
      EOS --- ---
      ZABIAS: Kam ti jdou šňůry?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      sem hlavne chtel zase ukazat ze me fakt to s´vetĺo do toho objektivú bavi :)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      HUGGI: to je ze vcerejsiho foceni mobilni atelier v akci :)
      a co ty ze si tak zvedavej ? postni neco viz pravidla nez jizlive doptavat ;)
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      ZABIAS: a vysledna fotka?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      LEF: no ve photoshopu tam nic moc upraovanyho nebylo jen krivky a sytost barev. :) me se to libi. kýč to rozhodne je. odlesky v haldine ? a vo tom to je taky .) proste svetlo a jak kresli, at uz odraz....
      LEF
      LEF --- ---
      ZABIAS: hele na prvni pohled sem si rek jeee to je prijemny, ale pak mi na ty fotcve pripada neco divnyho. asi to slunicko je dost kycovate do hvezdy, navic se ve vode odrazi 2x (za lodi je videt ze se trpiti na hladine, na to aby se trpitilo pred lodi si myslim ze by muselo byt vys a ne nad lesem. Pak ty duhovy flery (nebo jak se tomu rika) co jsou na stozaru a zaroven i na odrazu hladiny mi prijdou taky do oci bijici. takze nakonec mi to prijde desnej kyc z fotoshopu. ale, mozna se mylim a je to jen muj pocit z fotky.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam