• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    TRITON
    TRITON --- ---
    JESSE_MORENO: Tak je zkus ochutnat tam a uvidíš, že jsou Krušovice a krušovice.
    EDASX
    EDASX --- ---
    No ja si pamatuju, ze tehdy na skolni exkurzi v Krusovicich mi to v ty jejich lokalni kantyne celkem chutnalo - ale to bylo asi tim, ze to tam bylo zadara... sefik tvrdil, ze do 4 muzem chlastat jak chcem =) - kdyz videl nasi vytoc, tak to pak zkrouhnul na 3 =))
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    EDASX: Taky me to trochu zarazilo... Krusky jsou dost fuj a zajimalo by me co se na tom da zmenit :o)
    TRITON
    TRITON --- ---
    EDASX: fakt to tam stojí nejméně za návštěvu. :o)
    EDASX
    EDASX --- ---
    no tak to tam snad zajdu =) Dr.Otker pivo jsem jeste dobre osetreny nevidel =)
    TRITON
    TRITON --- ---
    K1 Slezská 23, vchod z ulice U Vodárny

    Jen ty nejlepší zkušenosti, majitel je známý mého kamaráda, slavily jsme tam už pár oslav, ceny přijatelné, jídlo vynikající nad úrovní ostatních restaurací, minutky i hotovky, 12°. stupňové Krušovice velmi dobře ošetřeny. Možná to vyznělo jako reklama , ale mohu doporučit všem náruživým hladovcům a milovníkům dobrého piva.
    FIN
    FIN --- ---
    HONZAF: zkus to, prosím, oddělit a rozepsat tak, jak je to na nástěnce, abych to tam jenom už naházel
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    pripodotky k nastence
    U ptáka loskutáka misto toho je tam nejaky jiny podnik. zvenci to vypada jako nobl kavarna. vevnitr jsem zatim nebyl.
    Obyčejný svět
    pomerne negativni zkusenosti. obsluha nebyla ochotna vypnout ci alespon zasadne ztlumit hlasitost hudby, takze se nedalo se bavit mezi sebou.
    K1 (drive u cisare, drive hospoda samson)
    v ulici U vodarny, ale oficialni adresa je Slezska 23
    zadne negativni zkusenosti po 1 navsteve
    U rudolfa II
    opet vchod v ulici u vodarny, a oficialni adresa je Korunní 67
    v lete zahradka (vevnitr jsem nebyl)
    sekce Italské pizzerie
    Sorrento http://www.sorrento-pizza.cz/ pizzy maj dobre, obsluha v pohode, uroven reprodukovane hudby snesitelna (pokud vubec je) takze se da i povidat. bohuzel nekuracka cast je dolu po schodech u zachodu takze :-/ ale zato v ni nebyva nikdo, takze se tam da i bez problemu bavit o vsem bez toho ze by hrozilo ze vas nekdo vyslechne.
    TRITON
    TRITON --- ---
    dobrá práce Fine. :o)
    FIN
    FIN --- ---
    vážení kolegové,
    a) jsem si dal práci a přeformátoval celou nástěnku (protože už nějaký pátek není třeba úplný html kód, takže ti s právem zápisu se toho, prosím, držte a
    b) jsem aktualizoval některé zápisy, poznáte je, jsou červené a do jednoho neradostné. asi nám ty vinohrady nějak chátrají.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    DAGGA: mno jako myslim, ze to bude to samy - super atmosferickej olckul prostor a jidlo moooc dobry, ale treba pritlacit (ja teda nejim maso, tagze me se to netyka:))
    EDASX
    EDASX --- ---
    =)) - konec OT =)
    FIN
    FIN --- ---
    EDASX: mno, to asi budeš mít hodně tolerantní hospodu - naneštěstí to ale není pravidlem. věř mi, ubytovat partu scifařů, larpařů a podobné svoloči není žádný med :-)
    EDASX
    EDASX --- ---
    jo s tim (ohledne stamgastu) souhlasim, jen rikam ze je jedno jak zakaznik vypada =))
    FIN
    FIN --- ---
    výhoda štamgastova projevuje se zejména v období nasycení poptávky - tj. když jsou vinohrady podnikama nacpány hojně
    FIN
    FIN --- ---
    EDASX: ano a zde přesně máme dva typy zákazníků: náhodný a štamgast (stálý) - štamgasti v ideálním případě přináší jistou stálou hladinu zisku a šťastné hospody s nimi navazují vztahy. protože jsou (ti štamgasti) jistotou, s níž můžeš kalkulovat a která tě spoluživí.
    EDASX
    EDASX --- ---
    FIN: ve strucnosti, myslel jsem to tak, ze nezalezi na tom jak zakaznik vypada, co dela, co hraje... dokud prinasi zisk (zahrneme-li pripadne ze nejake dalsi zakazniky muze treba svym zjevem odradit =) tak je to proste dobry zakaznik...

    takze zakaznik jako zakaznik ve smyslu cernej jako bilej (snad nebude tato metafora vykladana jako rasismus =)

    sorry za OT...
    ZAK
    ZAK --- ---
    pridavam se k přání, esik by nebylo mozny uvadet (resp. doplnit i na home) otviracky jak podniků tak hlavne kuchyní, bo pro me jako pzdniho vstavace a tudiz i pozdniho stravnika docela dulezity info... jednu informaci, cerstvou z dneska, mam - obycejny svet vari az do 23:00, a to tak megaluxusne, ze to radim na vinohradech po Louis Armstrongovi na 2. misto v osobni zradloparade.... :)
    DAGGA
    DAGGA --- ---
    tekkanne.. jj tam se ale teprve chystam okostovat.)
    FIN
    FIN --- ---
    EDASX: a tohle je onen zajímavý jev, na který občas narážím - "vykládáme si to každý jinak". asi bych s tím měl něco udělat, protože do té doby si s okolním světem neporozumí, a proto tě prosím, abys mi ozřejmil svůj výklad úsloví "jinak zakaznik jako zakaznik, ze? =)"

    z češtiny, kterou mluvím celý svůj život, jakož ze všeho, co jsem kdy četl, bych laicky usoudil, že věta "zakaznik jako zakaznik, ze? =)" víceméně znamená "všichni zákazníci jsou nakonec stejní, takže tolik (v důsledku) nesejde na tom, jaký zákazník přede mnou vlastně stojí". něco (významově) obdobného jako poznámky "auto jako auto (hlavně, že má čtyři kola a na dovolenou nás doveze)", "flaška jako flaška (hlavně že obsahuje alkohol; poznámka v pozdních nočních/ranních denních hodinách)".

    ale vidím, neznamená, mýlil jsem se. proto v naprostém klibu prosím o výklad toho, jak jsi to myslel ty, protože se jedině mohu naučit, jaký další význam (který jsem nějak minul) to může mít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam