• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    FIN: myslel jsem fishpoint, jak jsi tu dával link, ale přesně to je
    http://picturestack.com/695/500/ty9pDP3.bmp
    FIN
    FIN --- ---
    DYSTOPIK: který rybárny přesně?
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    teď je další nový pho na vinohradský, někde poblíž tý rybárny. Dneska se mi dostal do ruky jejich jídelák. měli tam pho, ve kterym byly (na fotce) tři cenťákový plátky masa, který vypadaly jak maso, co člověk dostane ke dvěma porcím svíčkový, ostatní jídla vypadaly taky tak nějak prapodivně a ještě tam byla pecka nějaká saigon záležitost, kterou servírujou v bagetě :D
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    Ahoj, prosim moc , kdybyste meli nejaky kontakt ci snad volno v hezkem pokojicku, moc dekuji, kdyztak posta. Tim se uz asi i loucim do konce roku s touhle mistnosti a preji Prijemne Vanoce.
    Radek

    [ LOOKING FORSHÁNÍM: Bydlení pro sympatické mladé lidi od ledna v centru Prahy / Praha ]
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    jeste k vietnamskym restauracim - vcera jsem byl konecne v ty anglicky a jako jednak jsme museli zdrbnout slepeny nudle!! tak doufam ze to byla jen nejaka nestastna nahoda
    a jednak jsem zas byl tak chytrej ohledne toho pho bo a pho bo tai, ze jsem to rikal samozrejme dost blbe :D to co jsem si daval na jiraku bylo obyc pho bo, jen s fakt hodne dobrym masem :-) vcera jsem mel pho bo tai a to je uplne takovy ruzovy :-)
    jo a prej se to nevyslovuje "fo bo" ale spis jako "fa ba", vietnamska kamoska se mi fakt smala kdyz jsem to rikal, skoro stejne jak kdyz jsem si protrel oko chilli paprickou... a rikala ze c. 16 bude taky dobry :-)
    PUNKEJT
    PUNKEJT --- ---
    RUDIEE: zajimavy, jestli to chces probrat podrobneji, hod pm.
    my tam byli s kamosem poprve, taky jsme si dali menu a byl to hnus!
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    PUNKEJT: to by mě docela zajímalo, protože my tam z práce chodíme na obědy (menu) a snad vždy to je moc dobrý
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    Michal Uhl: "Máme v domě volný 60metrový byt a hledáme normální sousedy. Kdo chce bydlet v centru centra na Ípáku? Vyvolávací cena nájmu 4 277Kč! Podmínka: tři roky trvalý pobyt v Praze."

    Úřad MČ Praha 2: Bělehradská 112/480; SF Ikon; veřejná soutěž: 5.12.2012 od 16.00 hod.
    http://urad.praha2.cz/19510_Belehradska-112-480-SF-Ikon-verejna-soutez-5-12-2012-od-16-00-hod
    PUNKEJT
    PUNKEJT --- ---
    Když už tady přetřásáte restaurace, tak maličko odbočím a dám vám jeden cenný tip.

    VELIKÝM OBLOUKEM SE VYHNĚTE této restauraci.

    HOME
    http://www.restgiardino.cz/

    Nebudu se tu rozepisovat o tom, co tam bylo hrozné, protože se to dá shrnout jedním slovem: VŠECHNO.
    Po druhý v životě se mi stalo, že bych v restauraci odmítl sníst jídlo.
    Kdybyste náhodou šli kolem a měli hlad, tak neudělejte tu chybu, abyste vlezli dovnitř.

    Šel jsem si pak spravit chuť na Mírák párkem v rohlíku.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    MR_DAN: no Vinohrady to úplně nejsou, ale Žižkov - na Churchillově náměstí je pákistánská restaurace Manni http://www.mannirestaurant.cz ... kdysi dávno tam dělali super ostré Vindaloo, pak se ale změnil kuchař a už to nebylo ono. Nedávno jsem tam byl po dlouhé době a "nově" mají též Phall - bohužel phálivost je celkem standartní, takže pro mě žádná výzva.

    Jestli si se chceš spotit, tak jdi do Tandooru http://www.tandoor.cz/ a připrav se na zajímavej zážitek :) Byl jsem teď o víkendu. Joa doporučuju předem rezervovat.

    Sorry za OT
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MIKULAS: kam chodis na phall? dobre palivej, aby to nebyla nejaka slabota kvuli hostum co to pak vracej ze se to neda jist
    slysel jsem o phallu u kteryho po prvnim soustu sepisujes posledni vuli, ale sam jsem zatim nenarazil

    ...a nejlip na vinohradech, at tu z toho neni uplne klub o vareni :-D
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    MR_DAN:
    Jo, tak tenhle Vyšehrad (YamYam) jsem absolvoval 2x...

    Před: Opravdová challenge, nicméně podle mého nefér. Limit jsem splnil, pivko a polévku zdarma dostal, na zdi slávy visím (no už to snad dali pryč), ale těch papriček tam bylo nelidsky moc! Před konzumací jsem musel podepsat "revers".
    Po: Polévka už zdarma není, papriček je tam jak šafránu, ale revers chtějí stále, nehledě na tu cenu za chilli vodu s pár houbičkama.

    Takže jako reklamní tah dobrý, ale že by to bylo myšlený nějak vážně jako jídlo, to vůbec... Zlatej phall.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    MR_DAN: tak to je něco jinýho, ale tohle tam maj taky :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    MR_DAN: přesně tak

    ta sriracha bude to, co jsem popisoval jako naředěnou rybí omáčku s chilli. To perfektně dotáhne chuť každýho jídla, co jsem si tam dával. rejži, nudle, salát, cokoliv:)
    ale nenapadlo mě, že to dole je česnek
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    DYSTOPIK: takze rikas, ze jste si ty tradicni strevni potize jeste krapet okorenili, aby to bylo zajimavejsi? :D

    me standa naucil (znas standu? mohl bys mozna, takovej ten jak mu neni vubec rozumet) ze do pho si mam dat prave srirachu, pak takovej ten cesnek nalozenej v octe, vsechnu zeleninku co dostanes bokem, mungo a tak.. a jeste ty nakrajeny maly chilli papricky (naslapny miny) a zakapat citronem
    a jinak nevim, spis experimentuju s tim co je na stole a neznam to, tezko rict jestli to tam patri nebo ne, prave se to restoska od restosky lisi tema moznostma :-)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    MR_DAN: tam jsem nebyl, ale slyšel jsem, že tam maji i nějakou zeď slávy, na kterou tě vyfotěj, když to sníš. známí tam byli a prej to byl tragikomickej zážitek..

    jsme tyhle polívky opocovačky jedli hojně v indonesii a nejhorší bylo, když se člověk cejtil už jak starej chilli mataror po prvních dnech pobytu, takže když jsem si dal polívku a byla jen zlehka pikantní, dal jsem si do ní nějakej kecap, nebo normální chilli a pak bylo smutný zjistit že všechno to peklo pálivý se schovávalo na dně pod nudlema. to byly vyloženě adrenalinový polívky

    v anglický maji taky takový temný lahvičky na stolech, ale myslel jsem, že je to nějaká sojovka a ocet, nebo tak. a pak takovou tu řidší nakyselo rybí omáčku s chilli (nevim přesně co to je)

    tu hanoi bych měl taky někdy omrknout
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    DYSTOPIK: no tak standardne si pho zastriknes srirachou, zejo, aby to melo smrnc, pak tam nasypes takovy ty maly cerveny, ja jim rikam naslapny miny .. obcas slapnes na jednu, obcas na dve soucasne :) .. no a treba v Hanoji (v ty Slezsky) tam maj jeste takovou zahadnou sklenicku neceho, co je dost tmave sedy, skoro cerny, voni to zajimave, tak to si tam das v hojny mire a zjistis, ze to byla vlastne ta nejpalivejsi slozka ze vsech a ted dobrou chut, mas to cely pred sebou :D
    je to sranda :-) a zdravy by to taky melo bejt

    vlastne mi to pripomina nejaky to misto na vysehrade, thajskej podnik, jeste jsem tam nebyl, ale mas tam polivku co musis snist do limitu tusim 30 minut, aby byla zadarmo :-) i sam obsluhujici ti pri tom prej fandi a radi jist rychle a moc neotvirat pusu :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam