• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HCS: ID omnihash je narcistický hovado, co
    a.)nemá rádo rusy
    b.)je vysoce vysazený na slovo čecháček
    c.)nežije ve sluníčkovejch internetech, kde se každýmu vyhoví, protože má právo sedět.

    Stačí se chovat slušně, na flame je tu pětset jinejch auditek. Pakliže se toužíš hádat s náhodnejma lidma na nyxu, přesuň se do nich.
    BPX
    BPX --- ---
    loni jsem tam prestala parkovat po tom, co jsem se pridala na seznam vymlacenejch oken (v aute nebylo nic). moje chyba, pac tou dobou jsem tam ty vymlaceny okna vidala fakt obden.
    a nikdy nezapomenu kdyz jdu takhle v lete vencit psa, netradicne kolem pulnoci, a u lavicky pod lampou za tim detskym hristem si to tam fetak strili primo do stehna - velka pohodicka...
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Já asi bydlím v jiné Slovenské :) Pár rozbitých oken u aut jsem sice viděla (ovšem pouze zkraje ulice směrem ke Francouzské), podivíny ani feťáky ale nikdy (naštěstí).
    BPX
    BPX --- ---
    potvrzuju, Slovenska je peklo. a nedaji tam kamery a nedaji...
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    SALO: taky moznost dekuji, ale Slovenske se snazim vyhnout:) je tmava, toho skla je tu pravidelne presprilis...vcera kdyz jsem sel domu , tak sel nejaky zfetlik a zkousel kazdy vchod jestli je otevreny, aby se bud ohral a nejlepe neco "nasel" je to tu plne podivinu
    SALO
    SALO --- ---
    KEDAREK1: tak to mozu parkovat rovno pred barakom, lava strana Slovenskej su Vrsovice, tzn. bez modrej zony...
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    MR_DAN: Super, mrknul jsem jiz na ty mapy a plne se zorientoval, moc dekuji,


    VOJTASAN: Moc dekuji za radu, bydlim ve Slovenske a vidim zde casto strepy taktez, tudiz 100% v aute nic nenechaji.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    HABRENKA: v tehle casti ano, ale kolem Flory toho bylo zoufale malo..zoufale.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    KEDAREK1: Hlavne at si v tom aute nic nenechá, treba v ty Slezsky na volny zone vidim az moc casto vysypany okynka...
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KEDAREK1: hoj, ve slezske je zelena zona (vecery a vikendy zadarmo)
    mrkni sem: http://mapy.praha2.cz/...C-1044785&z=1&l=zm,oba_zps,oba_hr,pop&p=gispoi_paraut&pb=gispoi_vzpmis:116&
    chces zelenou nebo oranzovou
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    Ahoj, ja auto nepouzivam v Praze nikdy, ale prijede mama na vikend a chci poprosit, lze pres vikend respektive od patecniho vecera nekde parkovat v okoli Sumavske? Moc dekuji za nejakou radu. Modrou kartu saozrejme nema, je mimopražská.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SARAJ: on je docela problem s kanclama a hlavne vecerkama a hospodama, blbe se jim dokazuje, ze to tam zasiraj (pardon) oni - nesmej, ale... ale rozhlas si treba takhle stezoval pred dvema tydny, ze je bordel kolem kontaku v rimsky, hlidka to sla zkontrolovat, nafotila ty krabice s fakturama a ejhle, fakturovano pro cesky rozhlas :D... tak to pak slo, ale s hospodama se to da jedine, kdyz nekdo nekoho vylozene chyti a to se moc casto nepovede, zrovna v londynsky je i lehky poznat, kdo to preplnuje, ale tezky pak resit :-(... ale jinak mi prijde, ze tu na dvojce mame nadob na odpad pomerne hodne, at uz obyc kosu nebo kontaku na trideni, ze se to dost zlepsilo za tu dobu, co tu bydlim...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    HABRENKA: ja chodim tridit do Londynsky - je tam i na baterky etc--na jednom rohu je to ok - ten dalsi -u docasnych zastavek tram - je to peklo, bordel....proste zalezi no.

    Kdyz jsem bydlela u Lobkovicaku, tak ten bordel byl silenej, kontejnery vyvoz max2 X tydne, byly postavene u skoly, vecne narvane kartonama ze Zabky a bezdaci v parku.. super.
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    HCS: to je mrzute, pokud je to tak jak prezentujes, nechces se podelit o co presne slo?
    HCS
    HCS --- ---
    id OMNIHASH tu maže a dává bany za příspěvky s odlišným názorem než jsou jeho, zkazilo mi to pohled na celej nyx:(
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    ANDR3_I: za rohem na skroupaku jsou ty v zemi jestli to mas bliz, ale vypada to presne jak pise MAKROUSEK, akorat bordel vsude..
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    tu budu za debila zase, ale ty podzemni kontaky maj vetsi objem, nez standardni na stojaka a zatim je nikdo nevypaluje a nevykrada a nevyhazuje z nich bordel ven (tady kolem miraku oblibena kratochvile socek, a treba kontak na rohu skretovy a rubesovy fungoval dlouho jako prekladka fetu...
    takze kdyby lidi nebyly prasata, tak je kolem tech podzemnich i lip uklizeno, ale holt prijit s plnou taskou, kterou tam clovek hodi, to nejde no...
    ale nedavno jsme se stehovali a tech krabic, co jsem narezala, bylo pozehnane, ale uprimne by mne ani nenapadlo je nerezat, v predchozim jsme meli popelnici na papir v dome a kdyz tam nejakej degen hodil krabici od fritaku, bylo "plno"... rozlozit krabici a 4x riznout rezakem mi neprislo tak desny a v tom mnozstvi, co jsme meli, se to i lip nosilo po balickach...
    s mnozstvim stanovist pro separace na trojce nevim, na dvojce nastesti neubyvaj...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ANDR3_I: Dyk jasne, ja psal, ze to vypada z dalky jako dobry napad, ale bohuzel, nefunguje. Nikdo nebude krabice strihat (zkusila sis to nekdy strihat tuhej karton na prouzky siroky 15 centimetru?) Vrele doporucuju, zabava na celej vecer pro celou rodinu.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    MAKROUSEK: tak ty zakopany do zeme bych uvitala (porad lepsi nez nic a prijde mi ze z tech "obyc" je prave brutalne bordelu kolem jak se v nich hrabou bezdomovci apod. nebo jsou preplneny) prijde mi ze maj urcite vetsi kapacitu a nevidim problem v tom ty velky krabice predem rozstrihat ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam