• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LA_PIOVRA: jakoze v detstvi si pamatuju klidne hodinu jezdeni nez se povedlo zaparkovat na konci vikendu..prisernost
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    To co se pise o parkovacich muzu potvrdit, chapu nektery vyhrady proti zonam, ale zkratka a dobre nemam ted problem zaparkovat - zadny krouzeni po spirale a hledani mista.
    FIN
    FIN --- ---
    VON_GILOTINE: celej zlatej trojúhelník mezi mírákem, korunní a francouzskou byl zasekanej jako prase. dál už to jen pokračovalo stejně :-)
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: mně to neříkej, nejsem magistrát. ale baj voko si tipnu, že budou dva důvody, proč není stavění podzemních míst na vinohradech optimální: spousta provrtanýho podzemí a infrastruktury už tak a písková podloží. nakonec, v tom baráku v hradešínské, co se ho rovná 1/4 s rachotem uprostřed noci zřítila, když majitel nechal "vhodně vyznít posudek" a zkusil postavit podzemní garáže, bydlela má sestřenice. moc divně jsem koukal, když mi jednou v létě zazvonila pozdě v noci doma aříká "promiň, vím, že to vypadá divně, ale právě s náma spadnul barák." :-) takže hádám, že budou důvody, proč třeba nastavět tolik podzemních míst (kromě ceny) nebude na vinohradech možné.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    parkovat kolem sumavsky fakt nemuze bejt moc tezky. na rusko, dykovu, nitranskou atd atd kousek..dva tri bloky. ale tak kazdej mame nastaveny vzdalenosti jinak

    jestli za tebou kluk jezdi o vikendech tak muzes parkovat i na korunni myslim, whatever, mapka.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FIN: potvrzuju zaparkovat v letech 93-05 (nevim kdy se ty zony uz zavedly) kolem jiraku byl problem, maneska vecne prervana atd. od ty doby parkovat jde.
    sad but tru.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: řešení jsou podzemní parkovací místa, ne modré zóny. Proč se třeba nevyužívá to velké parkoviště pod Jiřího z Poděbrad? :/
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FIN: No, asi je to "menší zlo" - přinejmenším z pohledu MČ vůči elektorátu.
    FIN
    FIN --- ---
    PISKVOR: na druhou stranu, řada "starých/tradičních rezidentů" vinohrad si pochvaluje, že když maj kartu, konečně zaparkujou. vinohrady, protože jsou hned na centrem, bejvaly oblíbenou odkládací zónou všech, takže domácí, což si pamatuji, tady zoufale jezdívali a snažili se někde upíchnout. nebylo nic divnýho, když se našlo místo v hradešínský a pak se s malejma dětma šlo pěšky 15 minut někam nad mírák :-) neříkám, že zóny jsou ideální řešení, ale asi by se našlo dost lidí, co je rádo, že má celkem slušnou šanci zaparkovat poblíž bydliště.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAKROUSEK: ano a úspěšně to, jak je vidět všude tam, kde jsou déle, likviduje menší podnikatele. Zkurvení zelení debilové s debily z ODS vymysleli moc pěknou věc.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAKROUSEK: A stačí to? Já mám teda dojem, že je výrazný převis parkovací poptávky nad nabídkou, a to i v rámci lidí, kteří by dle TP měli nárko na parkování v zóně.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BLAF: Parkovaci zony jsou mimochodem takhle nastaveny i kvuli tomu, ze tam, kde ma clovek trvaly bydliste, tece i velka cast jeho dani.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SA_KRA_: okolo vinohradskyho pavilonu jsou placene zony - o vikendech se tam da zaparkovat. cela pulka Slovensky ulice je uz praha 10 - tam jsem zaparkoval skoro vzdycky.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Mimochodem, tohle se týká i Vinohrad: http://praha.idnes.cz/...ubna-2015-tramvaje-fmu-/praha-zpravy.aspx?c=A150118_190557_praha-zpravy_jan

    Jinak teda jako všude: prý to ROPID velmi tutlal, a dal to opět MČ k připomínkování v šibeničním termínu, aby se opět mohl ohánět "ale vždyť jste na to dostali čtrnáct dní, a stejně už se s tím nedá nic dělat." Doporučuju MČ zásobit připomínkami k zapracování.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SA_KRA_: Počkej, ze Skalky je to na Muzeum čtvrt hodiny. Pokud to potřebuješ jednorázově, tak ty garáže v OC Flora.
    BLAF
    BLAF --- ---
    SA_KRA_: Njn, parkovaci zony jsou holt vynalez stoleti. Toho, co to vymyslel, by bylo zahodno rozvesit po lampach.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    a taky to muze nechat na Morave a dojet vlakem, ze :))
    dik vsem za rady, vyhodnotim to.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BLAF: ...což bohužel už zjistili všichni ostatní taky. Takže nejlépe v okolí metra Skalka ;)
    BLAF
    BLAF --- ---
    SA_KRA_: Doporucuju zajet nekam na Prahu 10, ta je zatim bez zon
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SA_KRA_: pak sou jeste v nekterych ulicich automaty (bila prerusovana cara) a tam se po sesty hodine vecer neplati, a myslim ze i o vikendu nejak taky ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam