• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    MAJA
    MAJA --- ---
    S30 bych rád pro nárazuvzdornost / 3m hloubky voděodolnost pro svojí 4letou dceru - vyžaduje fotit mojí zrcadlovkou :-) Jetý kompakt mám, ale ta jemná mechanika zoomu/ostření by počítám vydržela tak 1 - 2 pády a mohl bych to zahodit.
    TWARR
    TWARR --- ---
    bych vzal v bazaru u skody za 3900 p300 radsi ;) sice je to rada na hovno, ale vzhledem k ty cene, je to luxus (i kdyz je to kdesi skrable - pisou na webu)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MAJA: mel, ale fotky jsem z toho do pc jeste nedaval takze tohle nepotvrdim..ale jako detskej fotacek je to super:)
    MAJA
    MAJA --- ---
    Neměl jste někdo už v ruce Nikon Coolpix S30 ?

Našel jsem zatím jenom jednu recenzi a ukázkové fotky vypadají jako kdyby měli hodně velkou JPEG kompresi.

OMV
    OMV --- ---
    okay, tak v tom případě poptávka trvá. Odměnu domluvíme v poště ;) Díky moc
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MILAZAJICEK: vim ze pelenga mel/ma id alef, ale jestli se ho chce zbavit. nevim. Zkus mu napsat. Foti tribo srazy a dlouho jsem to sklo nevidel v jeho fotkach nasazeny. Treba ho nepouziva nebo ho prodal. Ale jak rikam za zeptani se nic neplati.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Nezbavujete se nekdo Fisheye pro Nikon? Mel jsem o vikendu pujcenej 8mm Nikkor a docela me to bavilo, jenze tohle sklo je zrovna mimo me moznosti. Takovej peleng by stacil :) Rozhodne musi vykreslit kruh.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    REPLIKANT: už ji mám půl roku a stále skvěle, zatím jsem nenašel co bych jí vytknul. F3 i FM2 už spíš jen leží ladem. A také mám klid s touhou po nové technice, leda by Nikon připravil F7 :D
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MILAZAJICEK: To je parádní stroj, poctivej kus železa, takovej robusnější analogovej "táta" D700, jak se sní pracuje? :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PEJR: ja zase svou D200 cistil za kupony z D100 ale dneska radeji pouzivam na kazdy snimek novy snimac :D (F6) :D
    PEJR
    PEJR --- ---
    MILAZAJICEK: Fakt? v tom případě tam pudu prubnout nevystřílenej kupon z D200.. ty byly ještě na 10 čištění :)))
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    OMV: ja si nechal na ten kupon vycistit jinej fotak a normalne jsem se zeptal zda by to slo. Prej slo ze jim je burt za ceho cisteni to utratim.
    OMV
    OMV --- ---
    PEJR: okay, tak v tom případě nic ;)
    PEJR
    PEJR --- ---
    OMV: jak bys to chtěl vošéfovat? na tom kuponu je sériový číslo i model tušim..
    OMV
    OMV --- ---
    Někdo za úplatu přenechat jedno čištění čipu, nechce se mi platit plná cena pokud to nebude uplně nutné. Díky moc
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    PLAYER: prosimte prejdi uz na canon, kazdej clen tohodle auditka ti prispeje petikorunou
    TWARR
    TWARR --- ---
    ad restim res reddit

mimochodem, s 1,8/28 to bude zle, v patentu uveden nano coating, to bude zase naceneny ...
    QUICK
    QUICK --- ---
    Jsem ted o vikendu mel pujceny d5100 s 18-105 a hodne jsem se divil jak dobre fotky z toho lezou. Moje "babicka" d200 by se stydela :) Jako ovladani uplne na picu, ale ten cip me docela prekvapil, bych takove slusne fotky necekal.

Jako jedinou vadu na krase bylo, ze jsem nafotil sekvenci nekolika snimku a pak uz nic, vsechny dalsi fotky cerny. Zrcadko cvakalo, clona fungovala, ale vsechny fotky cerne. Nastesti stacilo sundat objektiv a nechat odklopit zrcadko, ale opotil jsem pri pomysleni na zkurveni ciziho fotaku. Cim to mohlo byt zpusobene? Taky neradi fotite s cizi vybavou? :)
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    PLAYER: Dekujeme ti za upozorneni o tvych problemech s ostrenim na D7000. Myslim, ale ze rozumny clovek jiz stacil z tvych prispevku nekolikrat pochopit, kde je problem a neni tak potreba to porad opakovat dokola.
    Ten, kdo to nepochopil doted, to uz asi nepochopi, take tedy neni potreba to opakovat porad dokola.
    Pochopil si to i ty?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    RATTKIN: a na f1.4 ti prijde malo ostra a malo kontrastni? Ja jsem jineho nazoru, ale jak rikas, kazdy to ma jinak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam