• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    DOTCOM: problemy ne..ale je to pomaly a na koncerte s ena to taky spolehnout neda..

MENTOL_: tak malo? ja nekde zahlidl 900dolaru.. kazdopadne to vypada na docela rozumnou cenu za kvalitni FX sklo
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    HUGGI: nekde jsem zahlidl predpokladanou cenu 16290,- tak uvidime
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    HUGGI: jo, clovek si musi vybrat ostrej kus, jinak je to ale moje nejoblibenejsi sklo, ma uzasnej kontrast. problemy s ostrenim jsem teda nezaznamenal.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    DOTCOM: mel jsme v ruce ty sigmy 4..opticky byla slusna jedna jedina...a i u ty stalo ostreni za prd..
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    HUGGI: i kdyz je k dispozici ta sigma za ~12k?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: jakmile budu vedet tak semhodim cenu..ale rekl bych ze se udrzi na hranici tech 20k..=17k bez dane..a to jsem ochotnej za zakladni objektiv dat..
    YNZA
    YNZA --- ---
    no u nas bude za 20-22k vodhadem
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: To by mohlo bejt moje vysneny sklo...nejak se mi vubec nechce davat 35.000 za 24/1,4 nebo 35/1,4..kdyz si porad nejsem jistej, ktery ze to ohnisko by za tu cenu stalo..
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    PLAYER: Moire při zmenšení vzniká ve většině případů... Ale taky nechápu, proč dal zmenšeniny...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEKONZPRAHY:
    no ja tu nabijecku vytahoval vlsatne jen sporadicky. jedna baterka mi vydrzela i na tydenni dovolene... ale ted ta baterka uz zacina byt vice opotrebovana (pocit), takze se zacinam udivovat nat touto skvelou funkcionalitou :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    zustava otazka proc to tam teda je
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    KOC256: To je dost nemilá zpráva, já tam mam baterky dvě, origo, starý necelej rok, a furt svítěj NEW, tak si řikám paráda, investice se vyplatila. Ale co, furt platí, že na ně vyfotim třeba 2000 snímků, takže je tenhle údaj ve finále asi docela buřt :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    TWARR: to je fakt, ale tim taky koncis :( je to vazne demence, skoda ze nejde udelat nejaky adapter. Na fuji X1 napr. bude adapter na G skla, ale to ma jinou reg. vzdalenost
    TWARR
    TWARR --- ---
    DOTCOM: g se da taky nasadit ;)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    TWARR: napr. proto, ze to neni G sklo a da se tak nasadit i na filmovy zrcadla
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    YNZA: no, kdybych nemel levnejsi, mensi a svetelnejsi sigmu 30/1.4 tak bych o nem mozna uvazoval :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    KOC256: D80 to same po vic jak 3 letech, imo to nefunguje :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak funguje v N90 Battery infi -> battery age? Fo´ták mám dva roky a pořád tam mám ukazatel na NEW. :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    TWARR:
    Nikon | Imaging Products | AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G
    http://imaging.nikon.com/lineup/lens/singlefocal/wide/af-s_28mmf_18g/index.htm

dost cvalda 73 x 80.5 mm
    TWARR
    TWARR --- ---
    DOTCOM: a proc by si nekdo kupoval starou 1,4/28 kdyz by mohl mit levnejsi a novejsi 1,4/24 nebo 1,4/35? :)) podobne to je jak s 2,8/14
    kazdopadne mne zajimaji rozmery toho skla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam