• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    VYWERN: zkus pripadne nejak pres Interval timer shooting jestli to je kriticky - kdyz pres tou poustim treba 5 zaberu na bracketing automaticky, tak pokazdy zaostri znovu pokud neprepnu na manual..
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    VYWERN: domnivam se, ze je to tak u vsech fotaku. Respektive si nevzpominam, kdy by mi nejaky fotak umoznoval jeste pred expozici dodatecne sam zaostrit.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    VYWERN: je to jak pises..nepreostruje..je to samospoust..ne dalkova spoust..ta ti preostri..

AMIKOSA: varovani ze jses "na hrane" s expozici..repsektive ze s clonou nejde uz dal pohnout a muze dojit k pod/preexpozici
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Kdo tu mate D700? potreboval bych poradit. Snad prvne jsem potreboval vyuzit samospoust a chapu to dobre, ze pri namacknuti zaostri, pak to ceka treba tech 15s a udela snimek? Tzn pokud se foceny objekt pohne, tak to v tech 15s nepreostri. Alespon me ne, bud mam neco blbe nastaveno nebo nevim. Navod neponohl.
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Prohledal jsem vsechno, ale odpoved zadna. Kdyz natacim na D800 video tak obcas mam v pravem rohu live view ikonu clony s vykricnikem co to ale znamena nevim. A druha vec dalkova spouste mc-36 mi na namacknuti jen ostri ale nespusti zaverku proc? Melo by to fungovat diky.
    YNZA
    YNZA --- ---
    PLAYER: foti setakem, neberu to jako ze ma ok fotak :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    _LUCI: to nic:D dulezity je, ze fotak dobre ostri, ne?:D
    PEKK
    PEKK --- ---
    _LUCI: to bude znameni...:) taky ses nedavno rozesla?:)
    PEKK
    PEKK --- ---
    jo a jeste hodne vysoko hodnotim vysoky hodnoty ISO pri foceni v seru az ve tme, to je fakt neco!! kdyz to srovnam s moji starou D40x :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    PLAYER: svetelny skla nemam, takze nemuzu rict...umely denni svetlo v pohode (tam teda nutny pouzivat vlastni nastaveni vyvazeni bile)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MENTOL_: zvlast na tu cenu...na produktovky nebo podobny blbosti kde vyuzijes rozliseni idealni..
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    PEKK: takze svetelna skla, stridani umeleho a denniho svetla, zadny problem?
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    REPLIKANT: tak jestli to ma 24mpx sensor z A77 a Nexe 7, coz asi ma, tak to neni zly no..
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    DOTCOM: Mám namysli procesor, nebo obvod pro zpracování obrazu EXPEED 3. Samozřejmě že D3200 nemá 14-bit A/D konvertor ani 16-bit TIFF co má D800, ale zpracování šumu a zřejmě i ve své třídě hodně vysoký DR (ale to se teprve uvidí podle testů).
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    REPLIKANT: processor, co ma d800??
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Nová D3200 vypadá na super foťák, novej procesor, co má D800, těch 24Mpx a 1600 ISO dává docela dobře, ale jenom sem to viděl na foťáku, takže zatim jenom takové "preview". Akorát nebudou dlouho k mání... stejně jako s tou D800.
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    PLAYER: jj 55-200 promin
    PEKK
    PEKK --- ---
    tak definitivne uzaviram chvalu na D7t, ted jsem tejden cvakal na dovce a zadny problemy s ostrenim nebyly...matnice je jako vino...takze jsem snad zapadl do rady tech stastnych...:)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    SELAVIE: tak to odnes panu Maštalířovi do servisu fotoškoda a popros ho, jestli by to nezkusil rozebrat on. v oficiálnim servisu bys na to mohla čekat měsíce... myslím, že se nenechá dlouho přemlouvat :)
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    PLAYER:
    LUKAS87: Bojím se to rozebrat. Nemám hodinářské ručičky. Ale bude to asi lepší. Diky
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    SELAVIE: a co ze je to za objektiv? 55-100 neznam. Neni to spis 55-200? Jak pise Lukas, lepsi by to bylo vycistit s rozebranim, sundat aspon bajonet, ten drzi 3-4 sroubky a vyklepat, profouknut obezretne...
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    SELAVIE: ono to chce ROZEBRAT a vyčistit...
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    PLAYER:
    MAJA: Tak jsem to vyčistila. Už to ostří ale bojim se, že je to ještě víc v hloubce a jednou se to rozbije :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam