• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    REPLIKANT: to to trvalo :D
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: tak teď jsem na krámě, a ve Škodovi maj plnej sklad, akorát to nemaj ještě aktualizovaný (myslim že i samotný těla).
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    YNZA: a je to D7k, jedna z prvních fotek po koupení 35/1.8, bez jakéhokoliv nastavování...
    YNZA
    YNZA --- ---
    SLUPKA: ano, tohle vypada dobre
    OMV
    OMV --- ---
    Na co konkrétního pozor při koupi použitého Nikonu AF-d 80-200 2.8f? Konečně jsem se rozhoupal...
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    REPLIKANT: Díky za info, vyzkouším si vyfotit pravítko :))

Ale jako příklad (ostřeno na rozhraní 12 a nápisu citizen):

Přijde mi to v pohodě
    BIRK
    BIRK --- ---
    YNZA: za 67? za to muzes rok zit nekde v tropech...sry za OT ale hlo to se mnou
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: ...tak v tom hledej analogii i s D7k.
    YNZA
    YNZA --- ---
    REPLIKANT: na D80, chápu kam tím mířím, ale nemalo ostatnich skel ostri ok, jen tendle byl mimoň jako kráva. druhej kus vyzkousenej na krame v afoto je naprosto spicovej
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: na D7k? nebo na D80? ... takže je to ostření chyba objektivu nebo foťáku? ... chápeš kam tim mířím?
    YNZA
    YNZA --- ---
    REPLIKANT: megáč píše 5ks skladem v brně

SLUPKA: jo tenhle sem taky jeden vracel, vsechno co bylo bliz nez metr bylo spatne zaostreny
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SLUPKA: Ne, špatně jsi to pochopil, jedná se o tento objektiv, ale jak jsem řekl, na mé D7k, jsem musel dělat největší korekce, resp. po servise bylo vše OK.
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    REPLIKANT: 35/1.8 dělá D7k problémy? Jakože tento:
    http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p2021617-cz-nikon-3518-afs-g-dx ?
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: Přijď a zkus, pokud to maj na skladě, tak já jsem ve škodovce PO, ÚT, PÁ od 13-19hod. nebo Huggi v megáči s tebou taky určitě rád něco vybere.

Zkoušel bych to ideálně s 1.8/35, ta mi dělala největší problémy, ale vem si klidně všechno, není problém to odzkoušet a podívat se na to na monitoru.

Ps.: Ale co jsem koukal, tak těch D7k pořád moc není, takže pokud bude, tak nebude z čeho vybírat...

A jako dovětek, bych dodal, ve světle tvých pochybovačných komentů, podporovaných kverulanským zvěstovatelem panem P. - Kdo se bojí, nesmí do lesa. - aneb, jak už psal HUGGI, zkoušel jsi ten foťák už?

YNZA
    YNZA --- ---
    dalsi takovej
    ONDREJCERVINKA
    ONDREJCERVINKA --- ---
    YNZA: mam pro tebe tip, nic si nekupuj, budes spokojenejsi ;)
    YNZA
    YNZA --- ---
    PEJR: pro me je prave -3 malo, proto sem se ptal na "nasadit"

na D80 mam od skody nejaky plastovy bazmek puvodne snad na Fkovy tela a v tom -2 cocku, coz mi umozni korekci +1 az -5, a cely roky sem sem nekde u -4, ideal
    PEJR
    PEJR --- ---
    YNZA: má jí dokonce přímo v hledáčku.. +- nějaký 3 dioptrie?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: pokud vim jsou vsechny rady DK-xx kompatibilni takzeby to jit melo
    YNZA
    YNZA --- ---
    HUGGI: ted me napada - fakticky dotaz, jde na D7000 nasadit dioptricka korekce? pokud ne je out, ostreni neostreni
    YNZA
    YNZA --- ---
    stejne ale ja si na tu D80 za ty roky tak zvykl ... bude me to mrzet mit ji jen na dulezity akce jako zalohu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam