• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    CROSS
    CROSS --- ---
    LAUNCHER: to je těch 360 stupňů, ne
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    PEJR: "90° up" si vysvetluji tak, ze kouka primo vzhuru. Ja ho potrebuji otocit dozadu (tzn aby koukal presne na opacnou stranu, nez kouka objektiv).
    PEJR
    PEJR --- ---
    LAUNCHER: Complete Flash Head Positioning Freedom.
    Bouncing 90° up and 7° down with 360° rotation elevates creative lighting freedom.

aspoň to píšou tady.. http://www.bccamera.com/product.php?productid=2996
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Chapu to spravne, ze Nikon SB-910 (nemam ho tu, jen ctu specificikaci) nejde otocit dozadu? Pokud fotim lidi venku v noci, bouncuji (se Sony 58) typicky bud o zed za mnou, nebo ve volnem prostoru zavru oci a dam to o sebe. Je na to nejaka redukce, do ktere ho mohu zasadit obracene, nebo jak se toto prosim resi?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    QUICK: jj, je to tak, tusim do konce cervence jen. V shopu nemaji vse, ale jen urcite zbozi, ale jak kompakty, zrcadla, tak skla :)
    ONDREJCERVINKA
    ONDREJCERVINKA --- ---
    QUICK: je to jenom na ten jeden shop co tam uváděj a v něm toho moc neni.. :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    YNZA: mam tudost zachovaly vr 2 18-200 kdyby si mel zajem... Do posty
    QUICK
    QUICK --- ---
    Btw mate nekdo zkusenosti se slevou 20% od Vodafonu na veskerou fototechniku od Nikonu? Prijde mi to krapet k neuvereni, ale nenasel jsem v cem je hacek :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    ja to snad koupim zene 105 se ji zda kratky
    TWARR
    TWARR --- ---
    prvni verze imho
    YNZA
    YNZA --- ---
    takovej vseobecnej dotaz na 18-200, dyz je to dobr pro to vsichni zapulku prodavaj?
    To jako koupili v setu? nerozumim tomu
    TWARR
    TWARR --- ---
    tenhle je dobry strelec
    Nikon D7000 - Bazar - PALADIX foto-on-line
    http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=205215
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    FAAREX: moc toho nebude. Taky bych neprodal :) http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=205151
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    FAAREX: D7000 se lidi moc nezbavuji, neni duvod.
    FAAREX
    FAAREX --- ---
    REPLIKANT: Nějaký tip, kde sehnat D7000 z druhé ruky? Nějaký osvědčený bazar/stránka? Prolezl jsem celý net, ale nikde nic a pokud jo, tak to smrdí šméčkem nebo za to chtějí tolik co za nový stroj.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    ULTRAMARINE: jenom doplnim, že 16-85 je přímej nástupce 18-70, resp. velice podobná konstrukce a provedení, a podíl kovu a plastu, něco jiného je opravdu plastová 18-105
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    cus, mam problemek s d50. nechce se vubec pripojit ani k macu ani k pc. zkousel sem ruzny kabely a tak. nema nekdo podobnou zkusenost?
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    TWARR: to jo, na druhou stranu 18-70 dostane za usi ve vsem ostatnim [to ze 18-70 je bytelnej a tedy tezkej kov vs 16-85 plast se porovnava tezko]
    TWARR
    TWARR --- ---
    ULTRAMARINE: tak ona ani ta 1,8/35 neni zadnej extra rychlik ;)) a pokud porovnas rychlost af 18-70 a 16-85, tak tak sirsi, delsi, veselejsi, novejsi a drazsi sklo, dostane pekne za usi s rychlosti ;))
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    FAAREX: jestli do toho nechces davat 50k, tak si nekupuj ani D700 ani D7000, protoze by si se slusnejma sklama na tech 50k skoncil.

D90 ti odvede dobrou sluzbu, na D200 zapomen, je to fakt stary a strasnej rozdil v obraze. (prosel jsem D70->D200->D90->D800)
    Kombinaci D90 s Tokinou 11-16 muzu jen doporucit, fotil jsem s ni a parada (BTW: o D90 jsem prisel, ale Tokina mi zbyla a vzhledem k tomu, ze to je DX sklo, tak se ji budu zbavovat).
    Dobrou sluzbu by ti odvedla kombinace 16-85 VR + neco svetelnyho na portrety (treba tech 35/1,8) - vyzkouseno. Protoze i tech 16 je pomerne dost sirokych [pokud nejsem zatizenej na ultrawide jako ja], je to ostry, je to presny, VR funguje. Co je trochu slabsi, ze AF na tom neni nejrychlejsi [ve srovnani napr s 70-300 VR nebo 70-200 VR].
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam