• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HUGGI: Fujifilm ji ma. Canon mi prijde ze prvni rok by mi fotak koupeny v CZ tez spravili v Jizni Africe.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ULTRAMARINE: Ono to vypada, ale realita je ta, ze se mi vcelku dobre s tim co mam. Ale honi me mlsna a bavi me upgradovat. Ted jsem akorat s hruzou zjistil ze nemam na fotaku mezinarodni zaruku (uznavam moje blbost, mel jsem si to zjistit pred nakupem) a zacal sondovat jak by se situace zmenila s D800e nebo D600... Na notebooku (Dell) uz me to zachranilo a nechtel bych zustat 2mesice bez fotaku nez se dostanu domu. Jinak Nexikovi nic neni, ale trklo me to kdyz jsme se tu bavili o zaruce Dellu.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    LAUNCHER: nikdo krom olympusu nema scetovou zaruku
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    LAUNCHER: otazka je, jestli pro tebe neco vubec bude vhodne
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HUGGI: Dekuji za odpoved. Tak bohuzel koukam ze zrovna pro me Nikon nebude vhodny :-(
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    LAUNCHER: nija....zadna celsovetova zaruka neni..kazdej svetadil ma svoji jednoletou..
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Muze mi prosim nekdo detailne vysvetlit, jak to funguje s mezinarodne uplatnenou zarukou Nikon? Zajima me zejmana situace, kdy bych v CR koupeny fotoaparat nebo sklo potreboval servisovat v Africe nebo v Asii nebo v UK.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KOC256: ja tam prave kupuju nahradni..o no se to sem tam ztraci mi i kamosovi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MORPHLER:
    :) ja prave i na e-bay nasel spise polozky 10$+... no nakonec jsem to jeste nekoupil... to lepeni slo az moc hladce... :) ale za ten dolar a pul to asi uz stoji :D
    YNZA
    YNZA --- ---
    dioptricka korekce se dava mezi telo a tohle, ne do tohohle dovnitr
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Operace trvala tak 5 minut a z toho nejdele mi zabralo najit a zprovoznit sekundove lepidlo.;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUGGI:
    no ona to je nakonec jen ocnice DK-21 ktera stoji cca 100. slepim to a rovnou si objednam novou treba tu:

Očnice pro NIKON DK-21/DK-23 D700 D300 D200 D90 (2448278924) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/show_item.php?item=2448278924&utm_source=heureka&utm_medium=nove
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOC256: sem ani netusil ze v tyhle casti jsou sroubky..kazdopadne tohle muzes normalne slepit..to se rozebira jen kdybys tam chtel dat dioptrickou korekci navic..pokud dobre chapu ktera cast to je..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUGGI:
    jo tak byla to porad jeste ta cast co jde vytahnout takze nemusim to vubec otevirat...
    slepim to...

ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    meli jste nekdo v ruce uz Tamron 24-70/2.8 VC nebo videlo ho nekde na sklade?
    YNZA
    YNZA --- ---
    normalni region lock
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    A servis si mne ruce jakbysmet :D
    QUICK
    QUICK --- ---
    YNZA: Ze zkusenosti nas mene sikovnych musim rict, ze bych doma uz nic neopravoval. Naposled jsem takhle menil tavnou pojistku v sb600 a trvalo mi to tak dva mesice, malem jsem se u toho zabil a jeste to smontoval blbe, tak ze mi nejde otacek hlava blesku do stran. Priste uz jebat :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOC256: tak pokud to mas a jde to sestavit tak bych to moc neresil..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam