• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HUGGI: Fujifilm ji ma. Canon mi prijde ze prvni rok by mi fotak koupeny v CZ tez spravili v Jizni Africe.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    LAUNCHER: nikdo krom olympusu nema scetovou zaruku
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    LAUNCHER: otazka je, jestli pro tebe neco vubec bude vhodne
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HUGGI: Dekuji za odpoved. Tak bohuzel koukam ze zrovna pro me Nikon nebude vhodny :-(
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    LAUNCHER: nija....zadna celsovetova zaruka neni..kazdej svetadil ma svoji jednoletou..
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Muze mi prosim nekdo detailne vysvetlit, jak to funguje s mezinarodne uplatnenou zarukou Nikon? Zajima me zejmana situace, kdy bych v CR koupeny fotoaparat nebo sklo potreboval servisovat v Africe nebo v Asii nebo v UK.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    KOC256: ja tam prave kupuju nahradni..o no se to sem tam ztraci mi i kamosovi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MORPHLER:
    :) ja prave i na e-bay nasel spise polozky 10$+... no nakonec jsem to jeste nekoupil... to lepeni slo az moc hladce... :) ale za ten dolar a pul to asi uz stoji :D
    YNZA
    YNZA --- ---
    dioptricka korekce se dava mezi telo a tohle, ne do tohohle dovnitr
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Operace trvala tak 5 minut a z toho nejdele mi zabralo najit a zprovoznit sekundove lepidlo.;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUGGI:
    no ona to je nakonec jen ocnice DK-21 ktera stoji cca 100. slepim to a rovnou si objednam novou treba tu:

Očnice pro NIKON DK-21/DK-23 D700 D300 D200 D90 (2448278924) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/show_item.php?item=2448278924&utm_source=heureka&utm_medium=nove
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOC256: sem ani netusil ze v tyhle casti jsou sroubky..kazdopadne tohle muzes normalne slepit..to se rozebira jen kdybys tam chtel dat dioptrickou korekci navic..pokud dobre chapu ktera cast to je..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUGGI:
    jo tak byla to porad jeste ta cast co jde vytahnout takze nemusim to vubec otevirat...
    slepim to...

ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    meli jste nekdo v ruce uz Tamron 24-70/2.8 VC nebo videlo ho nekde na sklade?
    YNZA
    YNZA --- ---
    normalni region lock
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    A servis si mne ruce jakbysmet :D
    QUICK
    QUICK --- ---
    YNZA: Ze zkusenosti nas mene sikovnych musim rict, ze bych doma uz nic neopravoval. Naposled jsem takhle menil tavnou pojistku v sb600 a trvalo mi to tak dva mesice, malem jsem se u toho zabil a jeste to smontoval blbe, tak ze mi nejde otacek hlava blesku do stran. Priste uz jebat :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOC256: tak pokud to mas a jde to sestavit tak bych to moc neresil..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUGGI:
    ano zevnitr ale to co mi odpadlo se mi jevi jako pulka toho co se prodava na tom ebay. Takze jeste doma poradne prozkoumam zda se ta druha pulka neda nejak bezbolestneji sundat.

Jinak co se tyce lepeni tak bych nepotreboval ani novy dil. ten rozkrapany plast tam pujde prilepit i tak jak ho mam.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOC256:
    KOC256: jestli to dobre chapu z tvyho popisu bylo to tam prisroubovany zevnitr = musel bys to cely rozebrat...osobne bych si to objendal z ebay a pouzil lepidlo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam