• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    YNZA
    YNZA --- ---
    SB600 potrebuje baterie, to je fakt
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    MAJA: To uz je pomerne dost penez vemu-li v uvahu baterie, proto premyslim nad nejakou replikou ...
    MAJA
    MAJA --- ---
    KUBBE: SB700 popř. starší SB600 je akorát mezi a nemusíš řešit kompatibilitu apod.
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    Ahoj, mate nekdo zkusenosti s MK-900 Speedlite Flash Light F Nikon D5100 (http://www.linkdelight.com/013619-MK-900-Speedlite-Flash-Light-F-Nikon-D800-D4-D300S-D5100-GN42-P7.html) na tele D5100 ? Doporucili by jste mi neco jineho ? Ovsem neco cenove prijatelneho pro amatera, nechce se mi a nebudu davat 11tis za SB-900. Navic to ani tak moc nevyuziju, na stranu druhou bych chtel mit moznost blesk naklopit/natocit, treba i sundat v pripade nouze a tak je pro me SB-400 ze hry ...
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    AMIKOSA: co ten novy Nikon 24-85/3.5-4.5VR ? mensi levnejsi 24-120/4VR kdybys nepotreboval f/2.8 od Tamronu..
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    LAUNCHER:
    TWARR:
    Dobrou noc, strýčku Fido - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Vbg34Z3bHno
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MUI: Diky za zajimavy tip, proctu si to.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TWARR: Vitej do ignore, vybral sis spatny den.
    TWARR
    TWARR --- ---
    LAUNCHER:
    case $launcher in
    jsi_tu_novy)
    echo "ok, stacilo to napsat"
    ;;
    trolujes)
    echo "mam pro tebe lek, uzivej moudre"

;;
    esac
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TWARR: Zajimalo me jestli akorat kibicujes, nebo to fakt kupujes a fotis s tim.
    TWARR
    TWARR --- ---
    LAUNCHER: souvislost mi opet unika, ale chybelo mi jedno telo na cemz jsem se domlouval s huggim, ale nakonec jsme se na to vysraly. pointa je v cem?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TWARR: Mohu prosim pro predstavu vedet, kolik kusu vybaveni z toho NPS listu mas, popr. planujes nakoupit behem nasledujicich 6 mesicu?
    TWARR
    TWARR --- ---
    LAUNCHER: nechapu te, promin
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TWARR: Mne se libi ta predstava, ze si neco koupim za sum(vycet nize), pak s tim odjedu na dva mesice na business trip a vubec me netrapi zaruka. Bohuzel k tomu bych potreboval asi tak trikrat vetsi prijmy, nebo byt tak trosku pankac, nebo oboje.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    REPLIKANT: Timto se omlouvam Nikonu. Seznam mi prijde ok az na jeden problem. V podminkach se pise, ze bych potreboval 3 objektivy (dejme tomu 50 1,4G, 105 micro a nejaky uw-zoom), ale take 2 tela. Da se nejak domluvit, nebo co s timhle?
    TWARR
    TWARR --- ---
    me se libi ta predstava, jak premejslim o tom, ze si neco koupim a zaroven pocitam s tim, ze se mi to vzapeti rozbije. to bych si toho koupil ... holt nekdo vdolky, jinej holky
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    LAUNCHER: Tak Nikon, asi jako jediný, má právě nejvychytanější podporu pro zákazníky vůbec, viz NPS

Má to ale háček, a to je docela ultimátní seznam né úplně levnejch objektivů a profi těl,... ale když už tak už ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HUGGI: Dekuji za info
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    LAUNCHER: za asi 4roky co fotaky prodavam jsem se co si pamatuju setkal jen se trema co meli vyrobni vadu..vsechno ostatni byli klasicky reklamace z pouzivani (a to v naprosty vetsine problemy v setovejch objektivech a nebo odpaleny vybojce v blesku)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HUGGI: MUI se to o par radek nize nepovedlo s f/1.8, resp je spokojena az s druhym telem. Jsou nekde data kolik procent Nikon FF SLR tel se vraci na reklamaci? (predpokadam ze to jedno procento jsi myslel pouze obrazne)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam