• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Nemate s ni nekdo prosim zkusenost? Nezaclani vyhledu na info v hledacku?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Nemuzu se dockat, co na to rekne servis. Jiste je, ze letos si nikouse uz neuziju :/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    PLAYER: Ja bych to rovnou obradne polil benzinem a zapalil a uzil si ten pocit moci nad mrzkou technikou. Kaput technikou.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    KARYSLAV: to mas fuk, konec sveta je za dvermi...Ma to cenu vubec nosit do servisu ptam se sam sebe? :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    PLAYER: tohle je ale uplne jina zavada.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    KARYSLAV: uz to tak bude...

Nikon D700 stuck mirror - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=K0Jyvwa1Uu4
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    LUKAS87: mno, ono nejde ani tak o vek, ale kolik ma nalitano.. coz bude notne pres 100k, mozna kolem 150 tak ja se na nej nezlobim. Kazdopadne nic nezabralo, necham ho par dnu, treba se probere. uz to jednou udelal :-)
    EGGH
    EGGH --- ---
    Mně to samé dělal Nikon D70s taky, někdy se zvetil a fungoval ale pak přestal fungovat nadobro. Já už bych ho asi nechal odpočívat v pokoji :) Jsou to ale jinak super foťáky, D70s byl nesmrtelnej, byl to kámoš :)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    KARYSLAV: zkus s tím zrcátkem pohnout ručně ještě.
    7 let nemůže bejt důvod k chcípnutí foťáku, sakra! ,)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    LUKAS87: ano, v pripade pokusu o exponovani bez objektivu lehce zabzuci pokus o zvednuti zrcadla, a nic. Reset rovnez bez odezvy. Bohuzel no :)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    KARYSLAV: zkus sundat objektiv a "odexponovat" bez objektivu. a pak by tam někde mělo bejt tlačítko na reset, ale to pravděpodobně nepomůže...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    LUKAS87: Bohužel, zkoušel sjem i jiný baterky, necaht dýl vybít, změnit objektiv.. Je to prostě asi mrtvý už. Po těch 7 letech na to má snad už i právo :)
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    prosim Vas, ted tapu zda dat oravit Nikon FM3A do autorizovanyho servis krz skodu - oprava odhadnuta na cca 3.000,- nebo risknout nekoho od Pazdery?? problem je fotak spadnul a drhne krouzek pro prenos clony z objektivu do tela...spad debilne na hranol, takze se plechy ohly a krouzek skřípnuly... ( za pád toho skvělého aparátu nemůžu já, já jen řeším jak to dát do funkčního stavu )... díky za tipy!
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    KARYSLAV: vyndat baterky, sundat objektiv, nandat baterku, zmáčknout spoušť - snad se sklopí. teda alespoň D100 mi to vždycky provedla když měla problém s komunikací s objektivem.
    TWARR
    TWARR --- ---
    PEJR: akorat ze ho posere a pochcije, vytre si s nim prdel a pojmenuje ho alternativni fotoaparat one :D
    PEJR
    PEJR --- ---
    KARYSLAV: tak určitě, do konce tejdne si daniel koupí svůj první nikon a 21.12. nás obšťastní prvním majstrštykem...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Předevčírem painterovi na jeho D80 začalo blikat Err misto času a clony, a nejde sklopit zrcatko na foceni..

Dneska rano na moji D70 to stejny, lucka si dokumentovala postup pri malovani nejakyho velkyho obrazu, a najednou.. klik.. Err..

Blizi se konec sveta, to vam rikam! Uz to zacina..
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    HUGGI: ted uz k nicemu :) Tohle je minulost. Je to spis to, jak rika YNZA
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ULTRAMARINE: k cemu j eprosimte WB bracketing kdyz existuje raw?
    YNZA
    YNZA --- ---
    imo D90 umi max tri expozice, D200 az 9
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam