• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    ONDRA_PATA:jo, to je celkem ok cena, vzhledem k vybave.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ahoj, myslite ze by se mi prodal za 20 tacu tenhle fotak s prislusenstvim? ondrapata.rajce.idnes.cz/prodej_Nikon_D90/
    je to nikon d90, zakladni objektiv 18-105mm, samyang fisheye, blesk metz 48 af-1, dalkova spoust, battery grip, nahradni baterka atd viz odkaz. + jeste brasna lowepro a starsi ale pevnej stativ linhof. vsechno plne funkcni bez poskozeni a skrabancu,jen odrena krytka objektivu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ahoj, myslite ze by se mi prodal za 20 tacu tenhle fotak s prislusenstvim? ondrapata.rajce.idnes.cz/prodej_Nikon_D90/
    je to nikon d90, zakladni objektiv 18-105mm, samyang fisheye, blesk metz 48 af-1, dalkova spoust, battery grip, nahradni baterka atd viz odkaz. + jeste brasna lowepro a starsi ale pevnej stativ linhof. vsechno plne funkcni bez poskozeni a skrabancu,jen odrena krytka objektivu
    PEKU
    PEKU --- ---
    Hledáme touto cestou někoho kdo by věnoval pro našeho zdravotně postiženého klienta digitální zrcadlovku.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ROMANICAK: tak ono bez konkretnich prikladu se to spatne resi, ja se tesim na rijen kdy bduu mit trochu casu a zkusim udelat nejaky kloudny srovnani....
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    SKALARIAK:
    PEPAZZ:
    Tak to ja teda bojuju s barvama na Canonu a tise..no vlastne kolikrat i hlasite zavidim barevny podani na manzelcine D300...Zvlastni.

ULTRAMARINE:
    Presne!!!
    TWARR
    TWARR --- ---
    zbejva uz jen to skvele tele ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    nake update, hadam, ze uz by to mohlo vypadat zajimave ;))

[ OFFERINGNABÍZÍM: sleva! nikon d600 / Praha / 34500 CZK ]
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ten preset je jen nejaky xml kde je popsany nastaveni soupatek, profil je o poznani sofistikovanejsi zkompilovany xml, ktery zajistuje interpretaci dat letry fotak zaznamenal, zde o tom zajimavy clanek: http://dcptool.sourceforge.net/DCP%20FIles.html
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: no rek bych ze celkove je tohle trochu slozitejsi problematika nez "prvni link co google vyhodi" :))
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: vzal jsem prvni link co mi google vyodil..da se to najit i jako preset..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: to cos linkoval neni preset (ten ma priponu .lrtemplate) ale profil k fotaku (.dcp) a to by me prave zajimalo jak muzes prirazovat d700 profil k d800... me to ten profil proste nenabidne, protoze vi cim je ta fotka vyfocena...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: ?? je to preset? ten si muzes dat k cemu chces a kdy chces..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: jak je muzes pouzivat, kdyz ti je to k d800 ani nenabidne, prootze jsou na d800? nebo jak si ho k tomu priradis?
    MAJA
    MAJA --- ---
    HUGGI: Odkud to lze stáhnout ?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: Taky ze vychozi LR preset je na nic..stahni si znetu profil primo pro D800 a bude ti to davat stejny barvy jak nikon software..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    jak jsem psal, jakmile se trochu horsi svetelne podminky (tzn. troksu sero, trosku umele osvetleni atd...) tak mi prijde ze to jde moc do ruzova/zluta pusobi to na me proste hrozne divne oproti canonu a nemam pocit ze by to bylo jen tim ze na to nejsem zvyklej...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    no a ktera bava ti neladí? resp kam ti to ulítává?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam