• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    jaký nový máš na mysli? :) zkoušel jsem tu normální co mám ze seťáku.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    KRMITK0: Zkoušel jsi ty nové zadní krytky? Ty drží mnohem lépe na starých sklech.
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Díky :) jsem to zkoušel jestli když mám starý objektiv s redukcí nikon jestli to tam bude držet a nic moc teda :/
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Nekupuje náhodou někdo zadní krytky na objektivy Nikon z ebay? vidím je tam jenom po deseti a mně by stačili tři, že bysme se podělili :)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Ze by se neco delo s D90kou ? Hackej FW s vice funkcema, proc ne :)
    https://nikonhacker.com/wiki/Supported_Models#Early_Consumer_Cameras_.28pre-2009.29
    ISTEVE
    ISTEVE --- ---
    ROZI: Znam, zkousel jsem, dobry na timelapsy, pouzitelny na focus stacking, prijemny na to mit velkej displej (napr. tablet) namisto malyho fotaku. Mam to na tabletu i mobilu, kabel nosim standardne s sebou, takze kdyz se to nahode hodi, tak muzu pouzit. V praxi se to hodi jen vzacne.
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    LUBOB: znam to, je to v podstate k nicemu.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    zitra jdu koupit kabel & odzkousim to
    ROZI
    ROZI --- ---
    LUBOB: osobne odzkouseno zatim nemam. Ale tady http://forum.lrtimelapse.com/Forum-lrtimelapse-and-dslrdashboard najdes spoustu uzitecnejch rad a veci. Jinak uz je venku nova verze: qDSLR...na google play to nenajdes. V linku by se to melo dat dohledat.
    YNZA
    YNZA --- ---
    PLAYER: dyz porotce ani nepozna sykorku, co cekas
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    HUGGI: Dík za pomoc! tam jsem nekoukal.. ?!
    Jediné kde se mi podařilo něco stáhnout bylo zde
    Lightroom 4 Presets: Camera Calibration Profiles | MATT KLOSKOWSKI
    http://www.mattk.com/2012/07/02/lightroom-4-presets-camera-calibration-profiles/
    Také se to ale netváří jinak než to co mám, nic oficiálnějšího jsem nenašel.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MELOUN: Google?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Letosni Nikon kalendar je suverene nejhorsi za svou kratkou existenci. Asi nejvetsi fail mi prijde ta zasumena sykorka u krmitka. Chapu, ze bylo treba mit zastoupene vsechny zanry, vcetne tedy "wildlife", ale tohle je v nejlepsim pripade fotograficky prumer, v mych ocich spise podprumer.
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    MENTOL_:
    HUGGI:
    A kde rostou? Hledám a nenašel jsem nic :-/

V lightroomu 5 mám profile "camera neutral" ale to V4 u něj není.
    Přikládám můj výsledek s tímhle presetem, mno téměř stejné ani minimální rozdíly si představuju jinak.

LUBOB
    LUBOB --- ---
    MELOUN: ne ne, ja jsem v australii.
    kogan je 'grey import', proto ty nizky ceny.
    no & sel jsem do D7100, protoze v soucasnosti lepsi DX fotak neni.
    PEJR
    PEJR --- ---
    D3300 jsem kupoval hlavne kvuli tomu ze je fakt prtava, se setakem 18-55 nebo nejakym mensim pevnym sklem se vejde do kapsy u mikiny..
    PEJR
    PEJR --- ---
    MELOUN: jeste jsem zapomel vetsi a lepsi hledacek.. jestli to foti 3 nebo 6 fps mi zas tak zily netrha.. kvalita vystupu by mela bejt srovnatelna.. ja jsem koupil d3300 a jde to, nicmene ostreni je chvilema az tragicky pomaly a druhej roller by byl fajn.. hledacek je, oproti fm2, miniaturni u cehokoli s apsc snimacem
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MELOUN: Pokud te D7100 financne nepolozi, tak si ji kup. Je to hrozny rozdil oproti hobby rade.
    Idealne si je osahej, rozdil je zrejmy hned :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam