• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    ISTEVE: ahoj, díky za tip. mě by to nevadilo, ale sháním to pro šéfa v práci a ten to potřebuje na profi natáčení, takže to by neprošlo.
    ISTEVE
    ISTEVE --- ---
    FAR_IDA: Pokud ti nevadi ze budes mit k dispozici pouze zhruba 40% plochy koule, a trochu ghetto ways, pak stinidlo lampy "forsa" z ikea ma celkem maly deformace a nema vyraznej tint.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    AILAS: jo, protoze vysla D7200 ... takze D7100 je ve vyprodeji za par mesicu
    AILAS
    AILAS --- ---
    ASACHI: D7100? Myslíš že je trh s cenami DSLR tak pružný?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    AILAS: za cca 2 mesice za to koupis nove telo
    AILAS
    AILAS --- ---
    Je cena 17k za tělo D7100 +- 20k nacvakáno ok?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FAR_IDA:
    jinak cirou nahodou jsem ted o vikendu jednu takovou praskl mobilem :D

KOC256
    KOC256 --- ---
    FAR_IDA:
    a nedá se to nahradit rybím okem či nějakým photoshopováním?
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    Zdravím, potřebovala bych poradit. Potřebuju sehnat pro fotografování kouli, přes kterou by se dal fotit odraz věcí. V zásadě nejblíž tomu, co sháním jsou takové ty stříbrné koule na vánoční stromky. Potřebuju ale, aby byla z plastu/kovu nebo jiného nerozbitného materiálu a povrch byl opravdu zrcadlový, čirý, nezabarvený. Průměr kolem 20cm. Snažim se to najít už nějakou chvíli, ale furt nic. Nenapadá vás, kde by se dalo něco takového sehnat? Nebo není to třeba i zavedené jako fotografické příslušenství jako třeba taková ta odrazová plachta na nasvícení? Za jakékoli tipy budu ráda, jsem trochu bezradná :)
    Díky
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Pro kamosku prodavam Sigmu 18-35mm f/1,8 ART pro Nikon.
    Super stav, zaruce, prechazi na FX.
    16500.- Praha nebo posta..
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    REPLIKANT: Ahoj. Odkud jsi? A cena?
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Sorry za spam, ale prodavam Nikkor AF 85mm f/1.8 D, znamky pouzivani, optika a funkcnost bezproblemova, clona krytky krabicka, kdyztak posta, diky
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ASACHI: Toho se právě taky bojím.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    RICARDERON: To vidim blbe, protoze na tu kostru je uchyceny uplne vsechno :(
    Aby to nevyslo draze nez prodat fotak na nahradni dily a koupit novy
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    RICARDERON: foto by nebylo? Pro zajimavost.
    Nicmene na tuto otazku ti odpovi asi jen servis, pis rovnou tam. Tipuju, ze prace bude drazsi jak material.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Nemá tu někdo představu, kolik stojí nová hořčíková kostra (konkrétně na D800). Foťák mi upadl tak nepochopitelně blbě, že praskla... :-(
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BLACKDRAGON: 18-35 neni FX a nevykreje ani ten 1.2 crop poradne
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    Sigma Art 18-35 vs Sigma Art 35 vs Sigma Art 50? Co sa tyka obrazovej kvality, na D800, pripadne alternativy co do kresby na 36mpx
    SARTH
    SARTH --- ---
    neměl by někdo zkušenosti s USB nabíječkou baterií?
    2Pcs EN EL14 ENEL14 Battery & 1Pc USB Charger for Nikon DSLR Cameras P7800 P7700 P7100 D5500 D5300 D5200 D3200 D3300 D3100 & Df on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/...Charger-for-Nikon-DSLR-Cameras-P7800-P7700-P7100-D5500/32299257139.html
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    nechtěl by někdo D5100 (nafoceno necelých 5k) + 18-70/3,5-4,5 + 35/1,8 + 2x baterka, 2x nabíječka (jedna originál, druhá ta malá, neoriginální), IR spoušť, všechny kabely, krytky, clony, 2x brašna (jedna má na jedné kapse rozbitý zip), Vanguard Alta stativ (asi 205, ale nejsem si jistý)

případně kolik bych za to mohl dostat? moc se mi to prodávat nechce, ale..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam