MENTOL_: Mě by zajímala ta věc stou velikostí, jak sem naznačoval (a na základě toho reagoval předtim), myslíš si že budou cí Nikon full frame bezzrcadlovka bude stejně velká jako A6000? Resp. bude stát za to nosit jí jako alternativu k zrcadlovce, jakožto malý foťák? Asi už znám odpověď, a nechci abych byl brán jako provokatér, protože menší rozhodně nebude, a tudíš argument s velikostí mi přijde né tak silnej (neřikám, že nebude menší než zrcadlo), ale s ohledem na to, že většinu velikosti a váhy jsou objektivy samotný, který na FX CSC budou cca stejně veliký jako na DSLR.
Nakonec by mě zajímalo, jak velký rozdíl by byl např. Nikon DF s AF 20mm f/2.8 a 50mm f/1.4 (moje oblíbenné malé a skladné objektivy na street a cestování) ve variantě stávající variantě FF CSC na trhu. Je něco podobného? Napadá mě A7 s 1.8/50mm, ale něco širšího nevim. Ideál by byl Batis 18mm nebo 25mm, ale to jsou docela velký objektivy, a to Df je pak menší, nehledě na spotřebu baterky (a tahání baterek navíc (váha) s CSC)... Ok, asi už to pro některé zavání DSLR džihádem, tak se zkuste odporostit, od toho, že se snažim DSLR nějak vynášet do oblak, patrně budu první co bude chtít Nikon FX CSC, ale nechci si dělat planý iluze, že to bude malý a lehký... toť vše. :)