• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    vzhledem k tomu, ze mi nabizej prachy horem dolem, jsem se rozhodl toho tedy castecne vyuzit a zaridit si kreditni uverovou kartu.
    mate s tim nekdo nejaky zkusenosti?

nechal jsem se informovat celkem slusne, ale stejne mi uniklo par detailu. napr. nechapu jak funguje "pojisteni proti nemoznosti splaceni"... tedy neposlu dojednanou splatku, ale mam pojisteni.. co z toho vyplyva...?
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    ADAM: Vzhledem k tomu, ze se mi jejich cenik diky technickym problemum neotevrel tak ti na to neodpovim, zkus provest par mereni a seznam nas s vysledky :-)))

ROMANET: No uz treba absence te variabilni casti je docela rozdil (vzhledem k tomu kolik bych asi potencialne vybral).
    ADAM
    ADAM --- ---
    mě by zajímalo, o kolik je jednodužší se tady zeptat, než si to v tom ceníku rovnou najít...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    T_Y_L: proč by to mělo být horší než česká karta v zahraničí?
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    ROMANET: Diky - to jsem cekal, ze to bude horsi.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    výběr z bankomatu v zahraničí.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    v jejich ceníku, tedy pro new york.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    5 usd.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    ROMANET: To ja vim, ze to uctujou oni. Jen my slo o castku, v jake se to radove pohybuje.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    T_Y_L: to si najdi na webu tý společnosti. ten poplatek určuje ta banka ne česká strana.

ale myslím, že by to mohlo být o něco nižší než si účtují české banky v cizině tedy těch 80-100+1%
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    Mate nekdo zkusenost s vyberem penez z tuzemskeho bakomatu s kartou ze zahranici (v mem pripade USA, Bank of America). Konkretne tedy jake poplatky se za to uctuji?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    bohužel tyhle věci jsou víceméně u všech bank. karty jsou jen zprostředkovaný a banky je nešéfujou.

ADAM
    ADAM --- ---
    ROMANET: jojo. přesně takový a spousta dalších drobností jsou důvody, proč uvažuju v čsob učet zrušit, i když je studetskej a tudíž v podstatě zdarma
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    VFISA: 150 rok. ale krytí je do 15000,-
    VFISA
    VFISA --- ---
    ROMANET: hld a klk stoji pojisteni ty embosky? mam ji taky, a ty 2k me vazne taky zarazily..
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Poplatek za odmítnutí převzetí automaticky vydané nové karty ve výši ročního poplatku za vedení karty, min. 100,–
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    no csob anděl dost pruda, asi to bylo tím, že jsem tam byl před polednem. ale nikde nikdo.
    někdo musel pro někoho dojít někam do zadu, aby se mi vůbec někdo věnoval. pak jsem čekal u pokladny, kde nikdo nebyl a až když jsem běhal všude kolem a zvonil na zvonek, tak mi bylo řečeno, že paní je asi na obědě (normálně bylo otevřeno, svítilo volno), že mám jít k pokladnám za rohem.

ale účet už byl třeba, tak jsem to zkousnul, ale uvidíme, jak dlouho u nich zůstanu u čendů.

nejvíc mne fascinují tyto položky sazebníku

Neodůvodněná reklamace transakce kartou 200,-

HLÁŠENÍ ZTRÁTY/KRÁDEŽE
    – elektronické a MasterCard neembosované karty 200,-
    – embosované karty 2000,-
    OASHI
    OASHI --- ---
    CSOB - Galaxie, Haje, Praha: Kdykoli cokoli, pi Suchankova super.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    TRISSIE: ehm, do tohoto bych se byt tebou nepoustel :) produkcni a vyvojova linie je pomerne hodne striktne oddelena v CS. co se dostane na produkci to je zase uplne jina vec a pod tim neni tak docela podepsana jenom CS, ale to je jako kdekoli jinde.

jinak jo, CSOB umi byt na kdejake pobocne dost neprofesionalni... CSOB pobocka v Moste - krize, KB - Usti n. Labem - krize, CS nevim jen tam pracuju :)

spokojenej jsem s RB :) jen kdyby tu moji pobocku furt neprepadavali :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    z toho vyplývá jediné: je to velmi subjektivní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam