• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    CODE: pokud je inet banking komercni banky treti nejlepsi, tak bych chtel videt teda to reseni ostatni bank. respektive radeji nechtel :)
    a kdyz vezmem ze ebanka zacinala na netu jako expandie a ma s tim nejdelsi zkusenosti, pak KB vyhrala z tech nejvetsich tradicnich bank v cr...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ANICHQA: no já bych vždycky nejdřív přemýšlel, kdo by mi ty peníze mohl půjčit v okolí. pokud je to jednorázovka.

vem si, že se kvůli tomu nervuješ, budeš muset tam jet. to jsou všechno náklady.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    tyhle nabidky dostavam pravidelne, ale zrovne ted by se mi to docela hodilo. Za mesic bych ty prachy vratila.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ANICHQA: timto mne vždy jen serou.

ale zvýšení limitu kontokorentu přece nechceš ne? na to si člověk zvykne a pak si uvědomí, že ho tenhle luxus být v mínusu stojí hrozný prachy.
    levnější je si optimalizovat svoje finanční toky.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    nabidli mi zvyseni limitu kontokorentu a prej 'stavte se s doklady totoznosti na pobocku'
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ANICHQA: poslat doporučeně?
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    tak o co mi jde, mam jiz nejaky patek ucet u CSOB, jenze tedka me docela nasr**li, protoze potrebuju neco vyridit osobne na prepazce (chteji donest nejake doklady, ktere nejdou poslat elektronicky). Jelikoz jsem cely tento mesic pracovne mimo republiku a v Brne jsem jen o vikendech, tak bych si prala, aby ta banka mela pobocku, co maji otevreno pres sobotu i nedeli, coz CSOB nema...
    docela chyba, kdyz CS, EB, Volksbank je uz maji...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ANICHQA: ebanka je rajfajzn, takže bych to bral v potaz. navíc už nemá image mladé a dynamické banky. protože ostatní banky nabízejí ve výsledku podobné věci.
    cs má zase mínus za to, že do země zavedla nehezké změny a neměli bychom jí to odpouštět.

rozhodoval bych se asi podle toho co budeš od banky chtít, z jakých účtu ti chodí prachy (jak rychle budeš mít výplatu), kam peníze posíláš, z jakých bankomatu vybíráš (tedy zda budeš platit 30 korun za výběr nebo pojedeš přes město, abys platila 5 korun)
    a nebál bych se ani toho zjistit si víc o internetovym bankovnictví. s tim budeš dost pracovat asi a některý jsou mi vyloženě nepříjemný.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    anebo jeste je tu moznost Volsbank
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    CS nebo Ebanka? nemuzu se rozhodnout
    KRAKI
    KRAKI --- ---
    ADAM: no ono totiz at se tomu muzem smat jak chceme, tem co na to vlitnou rikat hloupinci tak pro nase maminy a lidi co pro ne neni net, ebanking a veci kolem toho dennim chlebem je to naprosto seriozni email a v dobre vire se budou ridit pokyny... :(
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    poradili byste mi tu, na jakou banku je nejlepší se v současné době obrátit se spotřebitelským úvěrem? chci si koupit koně a potřebuju 40 000, možná ale jen polovinu. mjsem schopná splácet max 2 000 měsíčně a chci na tom samozřejmě prodělat co nejmíň, nemuset platit za vedení účtu v té bance atd. bvěžný účet mám u ebanky, která poskytuje spotř.úvěr až od 50 000. díky za radu.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    no mne třeba to zabezpečení často otravuje.

občas totiž chci zaplatit oskara nebo whatever z ciziny a nějakej certifikát v kompu je mimo mísu a kvůli sms s kodem musím mít telefon atd.
    ADAM
    ADAM --- ---
    jsem to dal vecer precist mamce tady na nyxu a v prubehu cteni se me uz ptala, at ji tu zmenu zabezpeceni hned jdu udelat.. -)

jesteze ji to neprislo predtim majlem
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    nedavno mi prisel ten frodo phishing na yahoo.de, ale na nemeckou sparkasse. ani v nejmensim to nepusobilo verohodne. tedy fakt jen na blbecky, co si nevsimnou adresy a nesmyslnosti pozadavku.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    jj lidska blbost nezna mezi totiz a kdo to pak ma platit :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    prej to neni prishing ale frodo, hlasili to i rozhlasem, jak pri mobilizaci..
    RETAL
    RETAL --- ---
    Pohled odjinud
    Study: Credit Card Late Fees Much Higher
    "Millions of Americans depend on credit cards to pay their bills and buy essentials like groceries or gas. Unfair or confusing credit card practices take advantage of working families," said Sen. Carl Levin of Michigan, the senior Democrat on the Senate's investigative subcommittee, who had asked the GAO to conduct the study. "This report shines a needed spotlight on excessive credit card fees, unfair interest rates and inadequate disclosure practices that ought to be stopped."

Credit cards have become a ubiquitous and indispensable part of the culture, with an estimated 690 million cards in Americans' wallets and more than $1.8 trillion charged on them in 2005.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Zatrolený Caps Lock....
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZBYNEK: JO, JASNĚ. JENOM JI NA NIC NEPOTŘEBUJU, NEVÍM PROČ BYCH SI JI POŘIZOVAL.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam