• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    GLUON
    GLUON --- ---
    Super.
    diky moc!
    ADAM
    ADAM --- ---
    pokud chceš víc, musíš mít jenou autorizaci k servis24, třeba jakejsi ten jejich kalkulátor
    ADAM
    ADAM --- ---
    GLUON: je limit autorizace "heslo+sms" ve výši 200tis kč/ den.
    GLUON
    GLUON --- ---
    česká spořka ... :)
    Jaky je limit pro inetbanking transakci? Respektive jak ho zjistim? Driv existoval denni limit, ktery je ted 0 :) a potvrzuje se vse pres sms. Pak jeste znam pojem limit uctu, ale ten si nastavim jak chci. Je jeste nejaky dalsi limit? Nebo muzu v poho od kompu kliknutim prevadet miliony :).
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    BIGZ: díky moc
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    LIBENAK: rok od zacatku cerpani kontokorentu, presne datum mas v servis24
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    Teď jsem se trochu vyděsil, chci se zeptat jaká je doba splatnosti kontokorentu u spořky s programem student+? Je to dáno individuálně smlouvou, nebo je to pro všechny fixní? Já jen jestli bych se neměl před novým rokem srovnat do kladných čísel (ta sankce 25% mi přijde ošklivá). Díky
    YNZA
    YNZA --- ---
    ten servis24 se ser*isuje jenom me nebo i ostatnim?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    DAIIKA: A v cem je konkretne rozdil? Zustanme treba u toho pujcovani auta v zahranici...
    HARALD
    HARALD --- ---
    DAIIKA: Díky. :-)))
    DAIIKA
    DAIIKA --- ---
    HARALD: zkoušela jsem se na ty služby kolem zlatých karet dívat,a možná by se to vyplatilo, kdyby sis častěji půjčoval v zahraničí loď, nebo auto, potřeboval právní ochranu osob, byly tam i nějaké letištní salonky pro VIP a podobné služby. Troufám si říct, že normální smrtelník, který necestuje dvakrát týdně napříč zeměkoulí zlatou kartu moc nevyužije.
    ale jako snobárna to možná funguje...:-))

jinak myslím, že služby běžné u emobovaných karet jsou dostačující.Jen nevím, jak by to potom bylo s líbáním těch bot :-)))
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Nejlepší internetové bankovnictví v České republice má Raiffeisenbank

Raiffeisenbank získala titul „Nejlepší internetová banka v České republice“. Skupina Raiffeisen uspěla i v dalších zemích střední a východní Evropy.

Podle časopisu Global Finance má Raiffeisenbank nejlepší internetové bankovnictví v České republice. Skupina Raiffeisen (RZB) přitom získala v různých zemích třináct ocenění, čímž se stala nejúspěšnější bankou. Rozhodujícími kritérii při volbě byla internetová strategie jednotlivých bank, růst počtu uživatelů, produktová šíře a vzhled a funkčnost stránek.

Raiffeisenbank i v letošním roce v této oblasti zavedla celou řadu novinek, mj. online platby s největším českým internetovým obchodem mall.cz či expresní platby. Se spuštěním dalších služeb se počítá i v příštím roce, banka mj. umožní nákup podílových fondů přes internet.

Skupina RZB byla vyhlášena nejlepší internetovou bankou ve střední a východní Evropě. Jednotlivé dceřiné banky dále získaly ocenění pro nejlepší internetovou banku v Rakousku, Bulharsku, Maďarsku, Rusku a na Slovensku. Ve čtyřech zemích (Rakousko, Bosna a Hercegovina, Chorvatsko a Srbsko) byly banky ze skupiny Raiffeisen oceněny jako „Banka s nejlepším internetovým bankovnictvím pro firemní klienty“.

Prestižní cena od Global Finance je dalším z řady úspěchů Raiffeisenbank v internetovém bankovnictví. Naposledy banka v říjnu 2006 obsadila 2. místo v testu finančního serveru fincentrum.cz. Raiffeisenbank rovněž byla vyhlášena „Nejdynamičtější bankou roku“.

Časopis Global Finance má více než čtvrt milionu čtenářů ve 160 zemích světa zahrnujících vedoucí představitele firem a finanční úředníky odpovědné za investice a strategická obchodní rozhodnutí ve velkých celosvětových společnostech a finančních institucích.

zdroj: Novinky na bankovním trhu
    HARALD
    HARALD --- ---
    YNZA: ano, přesně to si pod "nárůstem prestiže" představuju. :-)) Nevím ale, proč bych za to měl vypláznout tři tácy. Snažím se proto na to najít bussiness model a nejak ho tam nevidím.

YNZA: U SHA poplatků jsou všechny poplatky kromě poplatku cílové banky na vrub odesílatele. Takže z částky 59 EUR si strhne jen banka příjemce, což by měl dotyčný pochopit, že patří na jeho vrub. Tebou (vynuceně) zvolená varianta je imho zcela v pořádku.
    YNZA
    YNZA --- ---
    ADAM: pro tom prevodu eur bohuzel je to sha, kurna jak mam spocitat kolik poslat aby prodejce dostal 59 dolaru? Hele a uz sem to vymyslel, proste cinan ma smulu, ma brat kreditky jako kazdej normalni vobchodnik, ja nemam bank transfer zapotrebi. az to ve sporce zjednodusi tak snad, ted je to jen pro inzenyry ekonomie neboco
    YNZA
    YNZA --- ---
    HARALD: nárůst prestiže - můžes mlátit v hotelu pingla zlapou kreditkou a ten ti bude ještě libat boty :) nebo tak neco
    HARALD
    HARALD --- ---
    Před chvílí jsem měl telefonát z eBanky, že mi nabízejí zlatou kartu. Za cenu pouhých cca 4500 ročně (částku si nepamatuju) cestovní pojištění (které získám za zlomek ceny při platbách ad hoc), zvýšené limity (které jsem si srazil i na stávající kartě, aby mi při ztrátě někdo nevybral celý účet) a nakonec "nárůst prestiže z používání zlaté karty". Přiznám se, že nechápu jak někdo může za tyto požitky platit víc než 3000 ročně navíc. Nebo je za tím ještě nejaký benefit, který nevidím?
    ADAM
    ADAM --- ---
    YNZA: nevol obyč převod do zahraniči. zvol tam něco jako europlatba, nebo převod eur do 50tis eur. nebo něco takovýho. tam vyplníš iban/bic a zbytek v podstatě libovolně (adresa přijmece a podobny zbytečnosti)
    YNZA
    YNZA --- ---
    mohl by mi nekdo se servisem24 pomoradit jak zaplatim 60 dolaru do zahranici? Je tam prilis mnoho neznamych polozek, ja mam jen takove ty standardni iban/bic a banku.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ZBYNEK: KB dává certifikát obvykle jako soubor, na smartkartě jenom volitelně. Ten soubor je pak na disku "volně" dostupnej.
    Btw, ani na kartě chráněné PINem není klíč úplně v bezpečí, pokud je SW pro čtečku provozovanej v OS klientova počítače, keylogger ti může odchytit i ten pin.
    Nedávno jsme na toto téma diskutovali s výrobcem, a v tomto ohledu jsou "bezpečné" pouze čtečky s vlastním keypadem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam