• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    mBank nevypada zle. ADAMMe, v cem je ten hacek? ;-)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ROMANET: a k mKONTU ještě eMAX jako odkládač peněz s dobrým úročením a bez karty
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ad mbank.

účet s visou zdarma je dobrá věc a vypadá to, že si ho v práci založíme všichni. (většinou jako druhej účet).

MUXX
    MUXX --- ---
    jo a cashback jeste :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    AAHHWISEGUY: emboska zdarma, zadny poplatky. (akorat jsem platil za prevod do zahranici, ale to je vsude)

mam i CS ale nepouzivam kuli poplatkum
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    AAHHWISEGUY: já si myslím, že G2 od KB není špatné, zvlášť jestli se zlepší jejich internet banking. je to levné, je k tomu za slušné peníze Mastercard, kontokorent, mají hodně bankomatů (ale výběry v cizích jsou drahé).
    ale měl jsem u nich taky spoustu problémů, takže to taky není ideální řešení.

doporučil bych i banku, ve které teď pracuju, mBank, ale ještě jsme nespustili a na začátku nebudeme mít žádný kontokorent, což je pro studenty nevýhoda. a ještě chvíli nemůžu napsat na plno všechny výhody (i když vedení účtu zdarma, visa classic zdarma a příchozí/odchozí platby zdarma - bez ohledu na výši zůstatku - to už tajemství není).
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    ENTENTYKY: ja prece po nikom nechci aby to nekdo rozseknul, ptal jsem se protoze se v tech nabidkach poradne sam neorientuju, takze rada abych se na to podival mi neni moc platna...
    jasny ze kazdymu muze vyhovovat neco jinyho, me jen zajimaji zkusenosti a nazory, postrehy. rozetnout si to pak pripadne dovedu sam.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    AAHHWISEGUY: tak at se koukne dotycnej, to je fuk, pro koho to je - kazdymu muze vyhovovat neco jinyho
    a ja proste tipuju, ze i kdyz ses ptal, tak to tady nikdo nerozsekne .)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    ENTENTYKY: no mylsim ze uz jsem psal proc se ptam prave tady. neni to pro me ja osobne mam CS (prestoze mi pije krev). internetbanking funguje ve FF uz delsi dobu a i tak jsem to tam spoustel i pres jejich varovani...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    AAHHWISEGUY: nahodou .)))
    tak treba - za 20 Kc dostanes embosku, to je myslim dobry

ja nic jinyho nezkousela, vyhovuje mi to
    a ted co pujde net-bank i ve FF, tak uplne super (zatim slo jen v IE, coz byla docela otrava)

nehlip udelas, kdyz si projdes vsechny nabidky a vyberes, co bude vyhovovat nejlip zrovna v tvym pripade, protoze myslim, ze o kazdy bance ti tady nekdo muze napsat, ze super a naopak o zadny se nedozvis, ze vubec nikomu nevyhovuje
    takze tak :)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    ENTENTYKY: tak to je brutalni vyhoda, vazne!! :))
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    AAHHWISEGUY: na karte muzes mit vlastni obrazek :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: jo a taky jsou ty kvartální výpisy opruz, kdy člověk někde musí předkládat originál výpisu z účtu jako doklad o provedené platbě (část institucí se spokojí s výjezd z net-bankingu, ovšem někteří trvají na tom, že to musí mít na hlavičkovém papíru od banky - teda ne že by se nedalo zfalšovat obojí, ale co člověk nadělá...)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AAHHWISEGUY: já mám ČSOB, už teda nejsem student, ale studentské konto pořád rulez. Dobrá síť bankomatů, relativně rozumné služby a na pobočku si jezdím akorát vyzvednout kartu. Docela fajn je neomezený počet výběrů zdarma z vlastních bankomatů, nevím, jestli to mají i ostatní banky, rozhodně to potěší.

Jediné, co mi trochu vadí, je fakt, že papírové výpisy chodí jen jednou za čtvrt roku. Vzhledem k tomu, že hodně platím kartou, vybírám a tak podobně, tak si radši všechny transakce kontroluju - u měsíčních výpisů jsem si to mohla odšrtávat fyzicky, takhle si musím pamatovat, kdy jsem to kontrolovala na inetbankingu naposledy...
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    byl jsem par let u cs, srali me pristupem, debilnim webovym rozhranim (mala historie, neda se to lidsky obsluhovat,...). ted jsem u ebanky, skvelej pristup, nemusim kvuli kazdy pi*ovine na pobocku, web ma nekonecnou historii, da se s nim pracovat...
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    no taaak, nejaky osobni nahled, ci komparaci vuci ostatnim bych ocenil spise nez kdyz mi napisete nazev banky...
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    ebanka:))
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    MUXX: slo by to nejak specifikovat z hlediska cim je lepsi od ostatnich?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam