• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    :-D Hele ale konečně sem na webu našel zajímavou informaci..

Jak urychlit kurýra?
    Tak a teď vám napovím, jak jsem urychlil kurýra. Dostal jsem smsku z mbanky o odeslaní mého baličku do mediaservis. To bylo před 10. dny. A pořad nic. Párkrát jsem otravoval banku, proč se mi kurýr nehlásí, a oni mně pořad žádali o strpení. Konečně jsem našel stránku toho mediaservis a volal jsem tam. Ověřil jsem sv¨j baliček a milá pani mně hned domluvila na schůzku z kurýrem. Tak pokud jste obdrželi smsku z mbanky o odesláni baličku do mediaservis a furt čekáte a nic, tak si tam zavolejte sami a domluvte si schůzku. Číslo do media servis je 800317318. Zdravím všechny rekordmany čekající na tel. z mediaservisu. U mně to trvalo od 25.11.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    _BENNY: No jasně ale prostě je i od toho hledat nějak maličko relevantnější informace, takhle tam každej jeden má svuj topic a navzájem tam nadávaj jak jim nepřijde kurýr atd.. takže i když někde odpoví "admin" tak to přehlídneš.

Jednak bych to udělal strukturovaný, a jednak bych alespň nějak odlišil odpovědi - příspěvky od kompetentních lidí..
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ROMANET: Více čti.. ;-) je to na tobě jak si to necháš posílat..

a) eVýpis (elektronický výpis) v rámci Internetového bankovnictví, zasílaný měsíčně 0 Kč
    b) eVýpis (elektronický výpis) v rámci Internetového bankovnictví, zasílaný 1x ročně (na konci roku) 0 Kč
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ale forum prece byva pro nespokojene lidi nebo pro lidi, kteri maji s necim problemy, ne? :)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    :-D no ale udelejte s tim forem neco.. radeji drive nez pozdeji momentalne kdyz se na nej clovek koukne dychne na nej VELIKÁ nespokojenost..

A možná bys mohl přidělat nějaký FAQ třebas to s tím postupem od registrace až po aktivaci účtu spolu s tim dovětken že pro nečekaný zájem jste lehce ve skluzu..

A jako další bod a možná dost výraznej bych dal to Jak založit účet.. že kdyz založíš přes net tak to nejde změnit a musíš čekat na kurýra :-(
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ADAMM: podle mne je celé to forum takle hloupost. ono to pak působí, že jsou vaši zákazníci nasraní, páč spokojené ještě žádné mít nemůžete.

velké banky by si takové forum nikdy nedovolili zveřejnit.

---

jinak mbank může mít hodně klientů, ale těžko kdy dosáhne velikosti těch velkejch v množství peněz, které spravují.

jinak u mbanky tuším, že alespoň jednou ročně mi budou tištěnej výpis za těch 25 korun cpát, nebo ne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    já bych si to taky přál. jako nějakou satisfakci za ty dvanáctihodinovky a bambilion nasraných lidí na fóru... :) připadám si občas jako idiot - já bych byl taky stoprocentně pro, abychom spustili později, ale smůla - televizní reklama za desítky mega byla nakoupená ve chvíli, kdy měla banka v čr asi 4 zaměstnance a spuštění bylo stanoveno na listopad... což není věc nikoho z českého týmu mbank...

ale jinak jsem fakt optimista. myslím, že tak za půl roku ostatní banky jejich bohorovná přezíravost přejde :)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ENEMYS: Pokud sem to správně pochopil tak tam múžu mít 0 a jen jednou za rok dám 100,- za druhou kartu k spořícímu účtu..

Jinak nějaká banka začala nabízet převratný" produkt 3% na spořícím účtu :-D
    Myslím že pokud mBank napraví chybu svého analytika a začne lépe zvládat prvotní nápor tak nebude jednou ze 3 top bank v čechách až za 10 let ale možná už za 2 roky ;-))))
    ALESH
    ALESH --- ---
    ENEMYS: rekl bych ze 0 a 0 :)
    ENEMYS
    ENEMYS --- ---
    mBank vypada zajimave. Ze by konecne prvni zapadoevropska banka v CR ? :) Neni vas tam moc, tak za 2 roky o ni budu asi vazne uvazovat. Je tam nejaky minimalni vklad ? Popr. min. prisun penez na ucet mesicne ?
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    cool
    diky
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KARLOS: je to jedno. zadne vlastni nemame. 3x zdarma kdekoliv, nasledne za 19 kc kdekoliv.
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    ADAMM: No vida. Jeste jeden dotaz. Jak je to s bankomaty v CR? Je jedno z jakoho vybiras? Vase jsem nikde nevidel co si tak pamatuju...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KARLOS: já jsem zaměstnanec, takže mě můžeš a nemusíš věřit. říkám, že nemáme skryté položky. maximálně u výběru z bankomatu v zahraničí zdarma je to tak, že neplatíš poplatek, ale není to zúčtované podle středového kurzu, ale deviza prodej. nicméně, nijak to netajíme a kurzovní lístek je online, čili bych to nepovažoval za skrytou položku.

nechávám na ostatních, aby k tomu případně připsali jakékoliv komentáře.
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    ROMANET: Chci slyset, ze plati a nejsou tam zadne skryte poplatky...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    KARLOS: co chceš slyšet? že si je v ceníku píšou jen tak a budou účtovat? jako třeba čsob ti tvrdí, že máš karetní operace zdarma, ale odečtou ti dvě koruny či kolik za položku?
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    Dotaz k celkem obsahle diskusi o Mbank, kterou nemam cas precist celou....

Skutecne "Vsechny nuly plati"?
    Dik
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    MALKE: no já o mbank zatím uvažuju jen jako o druhém účtu na kartu. jinak 4 výběry zdarma u mbank 2 u mojí banky, to už nikdy nemusím lovit velkou hotovost, abych za další výběr nemusel platit dvacku.

jinak web mbank mi sice nepřijde jako zcela moderní, ale je strušný jasný a přehledný. weby velkých českých bank to je mor. tam je hromada keců a když chci sazebník musím hledat jak blázen a pak hledat ty dodatky a projíždět si ceníky. a to nejde najít nějak složitě a musím pořád používat okénko hledat a lovit rozumný odkaz.
    MALKE
    MALKE --- ---
    ADAMM: Ne že bych byla směroplatná (jako Máňa, co pracuje na OPBH, takže se vyzná), ale mě se ten web líbí. Když něco hledám u ČS, vždycky tím strávím několik let, protože je třeba vyhledat, kde je ten zatracený sazebník, zda se vztahuje na můj konkrétní případ, a jestli náhodou nemá nějaký šikovně schovaný poddoplněček (zdrobnělinu používám zcela záměrně a většinou má nějaký šikovně schovaný poddoplněček). Tohle je jednoduché a přehledné, jestli graficky moderní, netuším (asi ne - a je mi to fuk).
    Upřímně - kdybyste umožňovali SIPO a inkaso, neváhám ani minutu. Takhle holt musím počkat, kdy se rozhoupete. Rivka aus Písmák;)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM: Spíše jako nešťastné spatřuji to, že není možné po odeslání formuláře použít jiný zp. než ten který byl zvolen.
    Neb druhý den jsem se zastavil na pobočce kolem které jsem měl shodou okolností cestu a bylo mi řečeno že to nejde změnit. Což je poměrně škoda neboť do dnešního dne je to přesně 9 pracovních dní od registrace a kurýr se stále neozval, kdyby to šlo alespoň ve fázi zpracování "přendat" z kurýrní služby na založení na pobočce byl bych již 9 dní spokojeným majitelem účtu namísto ne zcela spokojeným čekatelem ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam