RETAL: to my nevíme - nikde není políčko "u jaké banky máte/měli jste účet".. nehledě na to, že většina lidí si několik měsíců naše účty testuje, aniž by rušili účet jinde (což je nanejvýš rozumné) a mnozí ani poté svůj předchozí účet neruší, jen jej používají pouze k některým věcem (jako zahraniční platby, které nemáme, kvůli kreditce nebo protože chtějí mít u nás Visu a jinde EC/MC - to je třeba i můj případ, já si taky svůj původní účet u konkurence nezrušil) :) jediné informace, které máme, jsou o tom, ze kterých bank k nám přichází peníze a kolik. tyhle údaje zveřejnit nemůžu, ale docela věrně to kopíruje postavení bank na trhu.
co se týče používání mBank bez internetu - na mKioscích / FC jsou terminály, takže se to odtam používat dá, ale asi by mě to nebavilo. jde to taky s většinou rozumnějších mobilů (kde je Symbian, Opera Mini nebo Mobile, Firefox). dělat vše po telefonu je taky možné, ale pak stojí jedna operace 12 Kč plus cena za hovor. ale pro lidi, co mají třeba jen eMAX, je i tato varianta podle mě možná, jeden převod za měsíc za 12 Kč se dá přežít - a úročení 3,5% + karta - to je kombinace vhodná i pro člověka úplně bez netu.