• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Já právě co jsem koukal... tak jsem naštěstí všude viděl 2 doklady...
    Když byl jeden.. tak tam pak dole bylo napsaný že musí bejt klientem té banky a mít trvalej příjem... což by se zase vylučovalo...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ATAN:
    No měli max 24 hodin... nevim kde to přesně bylo no... :(
    ATAN
    ATAN --- ---
    driv to urcite slo (ted mozna taky), obcanka se musi ihned nahlasit na policii.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Jde mě oto že mě okradli.. ale vzali jenom občanku.. řidičák jsem měl naštěstí v druhé kapse... Tak jestli to je uzavřít jenom na občanku...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    měl bych dotaz. Jde v současné době uzavřít půjčka pouze s Občanským dokladem ?
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    TBC: na webu to nemaj popsany? .) ale kdyz jinak nedas... je to vlastne virtualni banka s ultranizkejma poplatkama za zahranicni prevody. prevedes ze svyho obyc uctu penize na jejich ucet (maji sbernej ucet i u nas) a nasledne prevedes penize z paypay uctu na klasickej ucet v zahranici.
    dalsi info viz treba: https://www.paypay.com/b_menu/user_fees.php?country=61&lang=cz
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    Omlouvam se, pokud jsem s timhle dotazem ve spatnem klubu, ale zajimalo by me, kolik je nutne slozit pocatecni vklad pri zakladani uctu v Deutsche Bank v DE? Pokud nekdo vi, predem diky za odpoved.
    TBC
    TBC --- ---
    BUTHRAKAUR : konkretne? nabizi moznost platby na standartni zahranicni ucet za nizske poplatky z kreditu? (resp. z kreditni karty kterou to tam poslu?)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Hehe.. pánové takže problém s eurotelem vyřešen :-) ze SOLUSu budu vymazán a jako bonus jsem včera stihl zrušit účet.. i když teď jsem ještě 45 dní "spokojeným" clientem ČSOB.

ADAMM
    ADAMM --- ---
    bratři slováci budou mít s eurama od podobných poplatků pokoj: protože EU tohle bankám v rámci eurozóny zatrhla. proto bude velmi brzo nejlepším řešením účet na slovensku - takový, na nějž půjde lehce převádět peníze z čr... čili buď FIO nebo ČSOB nebo zanedlouho mBank. bez poplatků na slovensko a následně bez poplatků do dalších zemí s eurem... ale levné to bude za cenu zpomalení převodu.
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    TBC: priste zkus paypay..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NOSPAM: ne, tam budes sypat penize pres ruzne paypaly, platby zakazniku na ten ucet,... proste cokoli krom ZPS.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NAVARA: pak budes platit to same pro to, abys dostalprachy z cech na ten zahranicni ucet :-D cili z deste pod okap..

Jinak banky at se nam to libi nebo ne stale berou cechy jako dobre rejzoviste.. hodne muziky za malo prace :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TBC: spatne - CR je zeme kolonialni, podrobena a jako takova bude vzdy platit vysoke tributes; muzes si zkusit zalozit ucet za hranicemi...
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    TBC: Jak to tak popisujes tak mi to prijde jako pekna zlodejina..

Stejne tak i platebni karty v zahranici.. Jeste ze sem presunul pred vejletem do Ciny nejaky prachy na mKonto :-) Tedka jsem celkem spokojenej :-)

To ADAMM:. Jedno mi ale chybi ve vypisu a sice pri vyberu z bankomatu v cizine bych uvital aby byla videt i vyse vybirane castky v tamni mene. Clovek by mel lepsi prehled o tom kolik ho skutecne stala ona transakce.. :-) Sice si pamatuju castku ale buhvi jak tomu bude za mesic ;-) ci dva..
    TBC
    TBC --- ---
    Jak jsou na tom banky s poplatkama na posilani plateb do zahranici, tekonc sem posilal cca 4 tisice do nemecka a poplatky u RB/Ebanka jsou 750 (1proc z castky min. 300) + 450 za platbu kde hradim vsechny poplatky ja.... prijde mi to jako opravdu, cekal bych ze v ramci unie tyhle poplatky budou trochu jinde , je tam sice moznost europlatby za (1proc min. 300) + 200, ale poplatky jsou SHA a ja potrebuju aby prijemci dorazila plna castka co pazaduje.... samozrejmne kde muzu tak platim paypalem ale ne vsude to jde :o(( co radite? nebo jaky jsou poplatky ve vasich bankach?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ADAMM: No udela, porotoze jim nic jineho nezbyde;)
    Ale musim rict, ze ten typek na mlince byl dobrej, poprvy v zivote sem mel pocit ze s mym bakovnim kontem neoperuje clovek, kterymu bych nesveril ani hadr na podlahu.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NTR23: je to jak píšeš. obvyklé v zahraničí, u nás se s tím moc asi nepotkáš...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    R_G: u letenek to trojčíslí chtěli, ostatně jako všude kde jsem platil offline kartou. s tím že ho nechtěli jsem se setkal poprvé
    R_G
    R_G --- ---
    NTR23: Nevim jak je to mozne, ale ja bez onoho trojcisli platim celkem bezne treba za letenky u click4sky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam