• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ERNEST_GASKIN: nejen banky, ale i ruzne angels fondy, je toho celkem dost - ale vsechno to ma spolecne kvalitne zpracovany podnikatelsky zamer.
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    jo, a samozřejmě, českomoravská rozvojová na tohle prej už nemá prostředky, tak to zastavili.
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    nevíte někdo, zdali nějaká banka poskytuje nějaké zajímavé služby pro začínající podnikatele?
    začínám z toho mít hlavu jako balón, abych se přiznal
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ZONICEK: na pas mamce nedali na poště ani důchod právě proto že tam není adresa...pffff
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ZONICEK:
    Teda to v té závorce nedává moc smysl... ale snad se to dá pochopit:)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    NAVARA:
    No jako takhle jsem to myslel. Jako že by se to každej den zakualizovalo a kdyžtak někomu vyhodilo.
    ENTENTYKY:
    To jo... ale pokud bude chtít policista prokázat okuď jsi (což se unás teď děje často protože se unás začíná celkem dost krást) tak nato musíš mít občanku.
    Pas sice tvojí totožnost prokáže, ale neprokáže trvalé bydliště. A se státníma je to jetšě v pohodě, ale s městskejma to je občas boj.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ZONICEK: obcanku nosit nemusis, k prokazani totoznosti staci i jinej doklad (treba pas) - resp. vyslovny pozadavek na obcanku v zakone neni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZONICEK: urednice by si nic stahovat nemusely, tohle by za ne bez problemu udelal IS... ale jak rikas, neni zakon
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Jsem přemýšlel nadtim proč ještě neni ze zákona systém aby banky kontrolovali ukradené OP se svojí databází kde maj čísla OP u půjček atd.
    Je jasný že se nato můžou kouknout v době kdy půjčku poskytují. Ale kdyby si každej den stáhli nové ukradené čísla OP a kdyžtak dali echo na policii a ty mohli upozornit majitele. Je to sice takovej dětinskej systém, nadruhou stranu já si nemůžu vybrat jestli občanku chci nebo nechci nosit. Prostě ze zákona musím a kdybych si naní mohl vyrejt tato občanka je bez pasu a řidičáku k ničemu tak bych to udělal.
    Nadruhou stranu chápu že z těch úroků atd. maj asi dost peněz no...
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZONICEK: Závisí na situaci. Kamarád byl přesně ve stejné situaci jako ty a úřednice v bance mu odmítla poskytnout úvěr, který měl už přislíben (z marketingové kampaně). A jiný úředník mu řekl, že udělal chybu, že se ptal té mladé úřednice, on že by mu ji poskytnul. Tož tak.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Já právě co jsem koukal... tak jsem naštěstí všude viděl 2 doklady...
    Když byl jeden.. tak tam pak dole bylo napsaný že musí bejt klientem té banky a mít trvalej příjem... což by se zase vylučovalo...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ATAN:
    No měli max 24 hodin... nevim kde to přesně bylo no... :(
    ATAN
    ATAN --- ---
    driv to urcite slo (ted mozna taky), obcanka se musi ihned nahlasit na policii.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Jde mě oto že mě okradli.. ale vzali jenom občanku.. řidičák jsem měl naštěstí v druhé kapse... Tak jestli to je uzavřít jenom na občanku...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    měl bych dotaz. Jde v současné době uzavřít půjčka pouze s Občanským dokladem ?
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    TBC: na webu to nemaj popsany? .) ale kdyz jinak nedas... je to vlastne virtualni banka s ultranizkejma poplatkama za zahranicni prevody. prevedes ze svyho obyc uctu penize na jejich ucet (maji sbernej ucet i u nas) a nasledne prevedes penize z paypay uctu na klasickej ucet v zahranici.
    dalsi info viz treba: https://www.paypay.com/b_menu/user_fees.php?country=61&lang=cz
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    Omlouvam se, pokud jsem s timhle dotazem ve spatnem klubu, ale zajimalo by me, kolik je nutne slozit pocatecni vklad pri zakladani uctu v Deutsche Bank v DE? Pokud nekdo vi, predem diky za odpoved.
    TBC
    TBC --- ---
    BUTHRAKAUR : konkretne? nabizi moznost platby na standartni zahranicni ucet za nizske poplatky z kreditu? (resp. z kreditni karty kterou to tam poslu?)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Hehe.. pánové takže problém s eurotelem vyřešen :-) ze SOLUSu budu vymazán a jako bonus jsem včera stihl zrušit účet.. i když teď jsem ještě 45 dní "spokojeným" clientem ČSOB.

ADAMM
    ADAMM --- ---
    bratři slováci budou mít s eurama od podobných poplatků pokoj: protože EU tohle bankám v rámci eurozóny zatrhla. proto bude velmi brzo nejlepším řešením účet na slovensku - takový, na nějž půjde lehce převádět peníze z čr... čili buď FIO nebo ČSOB nebo zanedlouho mBank. bez poplatků na slovensko a následně bez poplatků do dalších zemí s eurem... ale levné to bude za cenu zpomalení převodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam