• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    DEMONOFANARCHY: Dost často je ten terminál kombinovaný. A pak čipovka může fungovat tak, že tu platbu si děláš sám - nedáváš ji z ruky. Já prostě v takových případech dělám blba a podám kartu, ať to udělá obsluha. V Lisabonu bych čekal, že budou cizinci a že to bude umět i nečipové.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    ADAMM: Portugalsko,Lisabon

Nezkousel kdyz jsem videl ten terminal... treba pro vidlaky maji zalozni pod pokladnou nekde to nevim neumim dvakrat moc Portugalsky a oni zase Anglicky takze jsem to nechtel komplikovat
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DEMONOFANARCHY: o jakou jde zemi? a zkusil jsi to? :) většinou by to imho mělo jít i tak... i když je to ta zasouvací varianta terminálu.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    CASTER: nerozumim tvemu prispevku
    CASTER
    CASTER --- ---
    DEMONOFANARCHY: a co to je za obchod? a maj tam napsano velkymi pismeny ze berou jen cipovky nebo nechaj lidi naletet?
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    ROMANET: tady maji takovy vtipny terminaly kam se vrazi ta karta jakoby jen tim chipem ...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    DEMONOFANARCHY: s tím jsem se ještě nesetkal, aby mi delfína nevzali. navíc i moje čsob karta čip nemám.

jediný odmítnutí karty jsem zažil v japonsku, ale to mi to odmítalo brát i embosovanou visu.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    ADAMM: ja mel tedka problem i s bankomatem, ale to prepokladam byla chyba daneho bankomatu nebo banky nez karty samotne..

Hlasilo mi to ze mam vlozit validni kartu a vyfluslo ji to...

Jinak v obchode /supermarket neblize memu bydlisti/ bere jen chipovky takze pouzivam CSOB kartu.... prepokladam ze bych nasel i obchody kde mi vezmou delfina ale na to nemam naladu abych ja se prispusoboval karte ...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    a ředitelka našeho FC v Brně byla v mexiku a usa a taky v pohodě...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: jsem si vcelku jistý, že bude. ale na druhou stranu, myslím, že špatná pověst delfína je imho zveličená. mám kamarádku v holandsku, co neměla nikdy problém, já byl v německu, polsku, slovensku, slovinsku - a vše ok. na fóru logicky píšou spíš ti, co problém měli, než ti, co ne...

btw. je vás tady s delfínem hodně - kolik máte případů, že nešlo zaplatit? napište své zkušenosti :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: jen doufám, ze chystaná kreditka od mBank bude více kompatibilní s platebními terminály po evropě a světě než současný delfín bez chipu.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: ehhh... no je to funny, protože je tam delfín s chipem, který ještě neexistuje kromě prototypů :) (u nás, polské karty s delfínem už valí)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KRAKI: to jo, ale jen v pripade, ze o nej stojis, ze
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak dneska v MFD srovnání platebních karet. A na titulní straně jsou vysvětlivky, co na kartě je co. A je tak použit delfín mBank. Tak se zdá, že ji berou vážně.
    KRAKI
    KRAKI --- ---
    tak jsem byl vcera po peti letech vseho vsudy popate v ebance/reiff a jsem za ni fakt rad - pristup vsech, damou za informacni prepazkou pocinaje a osobni bankerkou konce me opet dostal, naprosto zdvorile a profesionalni chovani, nezavysle na zustatku na uctu, jednoduche a citelne sluzby... s peklem , ktere jsme zazil pri vyrizovani drobnosti v CS se to rohodne neda srovnavat- osobne davam 10/10

ohledne cen - v zakladni sazbe jeni levna, ale pokud ma clovek alespon 30t, ktere muze tocit z uctu na ucet, tak ma vedeni uctu za par korun mesicne a to imho za ten nadstandartni servis stoji
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    R_G: udajne to trva do druhyho dne, nicmene mne to trvalo dyl, naky cca 3 dny
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    zkus to po půlnoci, pak bych volal na helpdesk.
    R_G
    R_G --- ---
    Nevite jeste nahodou, kdy mi kartu odblokuji pro platbu po internetu, kdyz jsem to dnes fyzicky udelal v Komerni bance? Maji nejake "preklopy" databazi nebo to, ze to jeste nefunguje, znamena, ze mi to tam udelali blbe?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DEMONOFANARCHY: nejde o poplatek, ale o kurz ;) co mi to jen připomíná...
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    NYX: aha no ja si nikdy s nastavenim nehral a netusim ze to jde udelat i tak ze to zaplatim jakoby uz v cizi mene.. proste to nechavam prevadet paypal..
    NYX
    NYX --- ---
    DEMONOFANARCHY: to nemusi byt pravda...a je vyhodnejsi, aby platba sla v cizi mene (= lepsi kurz nez kdyz to prevadi sam PayPal)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam