• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    LITTLELI: to už taky neplatí že :) když tu máme mBank :)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    no nejdulezitejsi je, ktera banka je banka roku... docela lichva, vsude a bez vyjimky. dulezity je, ze clovek plati za to, ze nekomu sveri svoje aktualni uspory (nebo dluhy).
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    LAMICZKA: To potesi ale tohle mi delala i CSOB..
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    to je ještě houby, teď mi Raifka strhla za zrušení tří trvalých příkazů 90 Kč.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    JEDI: To je teda docela sprosty.. :-D to u jakykoli jiny banky kdyz si ti nechas posilat pres SMS zaplatis mnohem min.. :-D
    JEDI
    JEDI --- ---
    Reifeisen vybira 3,90 za poslany email o probehle transakci.

NESMELY
    NESMELY --- ---
    LUKASSIL:
    CASTER:

Dík. Sem slepej.....
    CASTER
    CASTER --- ---
    NESMELY: tak nevim ale polozka "Sazebník a úrokové sazby" je primo na www.kb.cz v menu nalevo
    LUKASSIL
    LUKASSIL --- ---
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    ...hm nemůžu najít bankovní poplatky na webu KB.....
    NELDE
    NELDE --- ---
    LEFTY: Nerušila, jen je převáděla na knížka na jméno. Prý zůstalo docela dost knížek, kde se nikdo nepřihlásil.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Vkladní knížky jsou ještě používaný produkt? Měl jsem za to, že je všechny nějakým způsobem ČS rušila...
    Je vkladní knížka česká specialita, nebo mají v okolních zemích něco podobnýho (tím nemyslím termíňák :-))?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA: uz to jede, zjistovanim moznych problemu jsem dospel k noscript - mbank nebyla na seznamu povolenych k uzivani javascriptu - coz sice neni bezna bfu zalezitost, lec je to bezna paranoikova zalezitost :) kazdopadne - hlaska by mohla byt lepsi ("nemate javascript, jest vyzadovan").

#2: moznost povolit u kont platby bez potvrzovani sms - typicky si na mkonto prevedu predem spocitane penize, chci provest serii transakci a moje karpalni tunely trpi...

#3: souvisejici s #2 - moznost zadat serii transakci do textoveho pole ve formatu csv (nebo obdobnem) a pak potvrdit az najednou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    upravy za ziva? :O

POLE 'NR KONTRAKTU' MUSÍ BÝT VYPLNĚNO.
    Nesprávné číslo karty nebo zadané číslo karty neodpovídá tomuto klientovi.
    ...
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    ADAMM: no my to meli teda jinak. ale to uz neoverim...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    to bylo samozřejmě spíš pro LITTLELI - ne pro NAVARA :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NAVARA: už se to párkrát řešilo - lepší je postup autorizovat tvorbu, kde si vybereš, jestli následné provádění je znovu potvrzeno smskou nebo ne.

protože pokud by - hypoteticky - došlo k nabourání účtu a šlo by vytvořit šablonu jen tak, následovalo by její provádění opět bez smsky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LITTLELI: muzes si vytvorit sablonu bez autorizace - nebyl by tedy problem nejakou peknou naklikat a pak si ji treba 5x projet.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    aha a neni to trosku overkill pri tvorbe sablony zasilat overovaci smsky? zadna aktivni operace se pri tom nedeje ne?
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    ADAMM: jj jasny me jen zmatla ta SMSka a taky evidentni nepozornost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam