• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LITTLELI: o nepěknosti designu se přít nechci - ale zajímalo by mě, co dělá mBank nepoužitelnou z hlediska funkcionalit?

jistě - nehodí se pro lidi pracující často s hotovostí. nemá zahraniční platby a máme dost mizerné kurzy. ale trvaláky, inkasa, sipo? tam bych nějaký zádrhel ani neviděl. dokonce máme příkaz k inkasu na osobním účtu, to imho není úplně běžná feature.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    mmnt opravuji svuj prvni dojem, nerad bych tomu krivdil, mozna by se to dalo...
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    LITTLELI: Je to jen o zvyku.. ja na to taky nejdriv koukal jak puk protoze od CSOB jsem byl zvyklej na pomerne jednoduchy a elegantni format..
    Jako nejvic mi vadi jak je to rozcancaný přes půl strany a další maličkosti.. ale jinak je to poměrně funkční a dostatečně přehledný..

Rozhodne pro me osobni pouziti vice nez dostacujici.. ;-)))
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    NOSPAM: nj jenze ja pres to mam celou osobni a firemni agendu, trvalaky, inkasa (pripadne to same s ruznyma omezenima) a kdyz se podivam na platak u mBank tak fakt nevim co bych s tim delal. nejde o tu banku, jde o konkretni sluzbu. ze to je osklive je jedna vec, ze mi to nedava potrebny manevrovaci prostor je vec druha.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    LITTLELI: no je fakt ze mBank ma internet banking opravdu velice osklive zpracovanej :-)
    Jako myslim si ze kdyz nic jineho tak slusivejsi a prehlednejsi kabatek by nemel byt zas az takovy problem :-)
    Mno.. ale tak hlavni je ze to funguje..
    PS: cim je vec slozitejsi tim vetsi pravdepodobnost vzniku chyby.. :-)
    PPS: Naja.. proto ma taky tak nizky poplatky.. ale skvele na tom systemu je ze at investor vydela nebo prodela tak Fio vzdycky ziskava :-D Jak rikam skvelej business..
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    NOSPAM: fio vlastni celej RM-System mimochodem

LAMICZKA: problem je v tom, ze mBank mi svym pojetim internetoveho bankovnictvi spis nahani hruzu. ja jsem docela zvyklej na narocny veci v tomhle smeru a o zmene cele te agendy si muzu nechat jen zdat.
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    NOSPAM: ano a FIO :)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    LAMICZKA: a FIO :-) nezapominejte na FIO :-) navic ty jak se zda budou brzo mit i tu bankovni licenci takze nebudou jen druzstevni zalozna :-)
    Navic FIO vydelava slusny prasule diky zprostredkovavani obchodu na akciovem trhu :-))))
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    LITTLELI: to už taky neplatí že :) když tu máme mBank :)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    no nejdulezitejsi je, ktera banka je banka roku... docela lichva, vsude a bez vyjimky. dulezity je, ze clovek plati za to, ze nekomu sveri svoje aktualni uspory (nebo dluhy).
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    LAMICZKA: To potesi ale tohle mi delala i CSOB..
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    to je ještě houby, teď mi Raifka strhla za zrušení tří trvalých příkazů 90 Kč.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    JEDI: To je teda docela sprosty.. :-D to u jakykoli jiny banky kdyz si ti nechas posilat pres SMS zaplatis mnohem min.. :-D
    JEDI
    JEDI --- ---
    Reifeisen vybira 3,90 za poslany email o probehle transakci.

NESMELY
    NESMELY --- ---
    LUKASSIL:
    CASTER:

Dík. Sem slepej.....
    CASTER
    CASTER --- ---
    NESMELY: tak nevim ale polozka "Sazebník a úrokové sazby" je primo na www.kb.cz v menu nalevo
    LUKASSIL
    LUKASSIL --- ---
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    ...hm nemůžu najít bankovní poplatky na webu KB.....
    NELDE
    NELDE --- ---
    LEFTY: Nerušila, jen je převáděla na knížka na jméno. Prý zůstalo docela dost knížek, kde se nikdo nepřihlásil.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Vkladní knížky jsou ještě používaný produkt? Měl jsem za to, že je všechny nějakým způsobem ČS rušila...
    Je vkladní knížka česká specialita, nebo mají v okolních zemích něco podobnýho (tím nemyslím termíňák :-))?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam