• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Paypal se neregistruje každou chvíli tak se to dá přežít. Pro změnu si zase u mBank po registraci budete chvilku dopisovat s technickou podporou Paypalu, aby se vám u karty zpřístupnila Conversion Option (která je u jiných bank přístupna automaticky), pokud nebudete spokojeni s kurzem mBank obohaceným o 2% připlatku v případě platby v jiné měně než euro :-(
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NTR23: k cemu je vlastne dobra autorizace u paypalu??
    NTR23
    NTR23 --- ---
    VACLAV: u čs to jde vidět v internet bankingu po až po zaúčtování. u čsob snad až na papírovém výpisu, jestli si dobře pamatuji (možná kecám)
    U mBank to číslo jde vidět už sekundu po kliknutí na tlačítko v paypalu a u mBank ho potom najdeš v blokacích. prostě paráda
    YNZA
    YNZA --- ---
    VACLAV: Vylepsili, nicmene problem s autorizaci paypalu tam je stejny. Proste si pockas az se to zauctuje :/ hernajs kde je ten kuryr uz at sem vocat pryc
    VACLAV
    VACLAV --- ---
    takze CSOB internet banking stoji za vylizpicu. Krom toho ze je hnusnej a ze umi hovno tak me dost nasralo tohle: Chtel jsem si zaregistrovat paypal..ten funguje tak ze vam strhnout platbu (asi 40 kc - vratej pri prvni platbe) ale jde o to ze jmeno te platby je kontrolni cislo pro paypal ze je to vas ucet apod...no a ted problem: okamzite se mi objevilo ze tam nemuzu pouzivat tech 40 kc ale ted ten forek - on vam nezobrazi tu platbu (i kdyz o ni vi) dokud to nestrhne....a kdyz jsem ten paypal potreboval hned tak jsem volal na Linka 24...tam me pani vysvetlila ze ona vidi to co ja a at si hold pockam... fakt jejich internetbanking je dost lamackej a dost divnej...zlatej Servis 24 od CS: ty ted meli tolik utoku na sebe ze se dost vylepsili...

-- Tot muj nazor --
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZAPPO: nejspise vymenuji system :)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ADAMM: po mé předchozí zprávě jsem i prováděl platby, jelo to v pohodě
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    BUTHRAKAUR: Hele ja mel stejnej problem v Cine a bylo to zpusobene tim ze oni VISU nemaj tak moc jak my spis Union Pay..
    Zkratka musis zkusit vice bankomatu a idealne najit nejakej s emblemem VISA ;-)
    Jinak ale v okamziku kdy sem nasel bankomat VISA pozirajici bylo po problemu.
    Dokonce i hotel co nezchroustal Electrona od CSOB tak mBank pozral v poho ;-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    nedělá někdo z přítomných na klientským centru nebo úvěrovým oddělení ČMSS?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: jako ja jsem taky zatim bez zavaznejsich problemu (klep klep), ale kdesi v koutku tam neco porad hloda. sem tam neco nejde, sem tam neco dela neco jineho, nez ma, banker na pobocce sem tam rika nesmysly, atp. taky nedoporucuju lezt do mFora, pac co se tam nekdy resi, je jak problemy z nejake amaterske aplikace pro podporu hry Dostihy a sazky a ne z realneho netbankingu.
    ale jak rikam, trochu priviram oci a modlim se, ze se mi podobne veci vyhnou.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZAPPO: Stejný pocit jsem měl u své banky. Tak jsem u mBank a jsem spokojenej. Jasně, že je to počátek a spoustu věcí nefunguje, jak by mohlo. Na druhou stranu - nic mě to nestojí, takže není žádný problém s dvojím poplatkem. A jestli je jejich model postavený na tom, že si se mnou nechtějí vytírat - tak u mě to funguje. Plánuji, že k nim převedu i hypotéku a budu tam mít poměrně více peněz.
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    nemate nekdo zkusenost s mBank delfini kartou v Jizni Americe? tak trochu mne ted vypekla v Bolivii (zadnej bankomat nezafungoval a ani u zadnyho obchodnika nejela), tak by mne jen zajimalo, jestli je Bolivie vyjimka nebo jestli mam s mBank v "exotickejch" zemich proste smulu.....
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    aktuální info: problém je s UPC, ale i u některých dalších providerů. řešíme, jestli je to ovlivnitelné z naší strany.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ted jsem se prihlasil ok
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ADAMM: porad to vypadava ..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KY_109: hm, no to nezávidím - bez loginu se s tím účtem dost blbě pracuje imho...
    KY_109
    KY_109 --- ---
    ADAMM: web jede, logovat jsem se nezkousel, nepamatuju si login ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NTR23: dnes jsme to zaznamenali i na call centru. imho vypadla nějakému providerovi kontektivita do polska - protože jinak mi není jasné, proč to někomu jede a někomu ne. testovali jsme to všude možně... můžete zkusit teď, jestli vám to jede? díky...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MRNOUS: od ledna se mi nepoštěstilo narazit na nedostupný web
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    dotaz na klienty mbank .. stava se vam casto, ze jejich server https://cz.mbank.eu/ je nedostupny? vcera jsem si zakladal ucet, dnes jsem si ho chtel zaktivovat, jejich normalni stranky se mi obcas naloaduji obcas ne, ale jejich internetove bankovnictvi vubec ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam