Mno ja mbanku nejak nepouzivam z nasledujicich duvodu ->
- pro me nedostatecne moznosti zabezpeceni pro prihlaseni
- naprosto dementni posilani penez kamkoliv, toto bych oznacil za fatalni. Sablony proste selhaly ...
- debetni karty bez cipu = neda se s tim nikde platit (odmitam se podepisovat a jeste davat PIN, tvorim pak frontu jako duchodce) + davat kartu prodavacce at ji projizdi na ctecce, kterou vzdy oprasi.
- nedostupnost terminalu mbanky (nenavidim bankomaty, odmitam z nich vybirat penize pri 50ti cumilech)
- pri volani na technickou podporu mi to jednou zvedl madar ... ne ze bychom si nerozumeli ... ale ... no ... no proste ...
---
Proc pouzivam reifku ->
- dokonaly internetbanking (powered by ebank)
- nejlepsi mozne zabezpeceni + mam na vyber sam jake chci
- maestro / visa (cipove pochopitelne)
- uzasny servis (jako firemni zakaznik vse resim s reditelem ... i osobni finance :F)
- reifka je imho nej banka ...
---
Proc pouzivam ceskou sporitelnu ->
- mam u nich studentsky ucet ... zadne poplatky ...
- privetivy internetbanking, ktery je pain in the ass v opere
- mam pobocku pred barakem ... fajn vlozit penize u nich a poslat na RB :F
---
ceskou sporitelnu zrusim az nebudu student ... // eta 5 let
mbanku nezrusim ... je zdarma ... 4 kreditky vypadaji efektivne v penezence :F
---
Proc je fajn platit poplatky bance?
- v prvni rade se u RB zadne neplati, kdyz clovek udela obrat 50 mesicne // done
- ty male poplatecky za vedeni uctu u fyzicke osoby co mam neresim ... za sluzby, ktere ta banka poskytuje se proste vyplati platit.
- Argument ze mbanka je zcela irelevantni, nesveril bych jim nikdy vetsi obnos, protoze mam paniku z jejich krachu (proste jim neverim, moc pomalu rostou).
- Mbanka neni flexibilni a nikdy na pobocce nikdo nic nevi ... to je jak ceska sporitelna ... FAIL !
- Mbanka je pro lidi s platem do 20tisic, kteri si tam nechavaji posilat mzdu a potom si ji vyberou z bankomatu a daji pod polstar, kdyz je netrapi zivotni situace, nebo investuji ... pro ostatni mi prijde mbanka zbytecna ...