• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    HARALD: To vypadá spíše jako cross-selling. Ale bez nějaké synergické slevy (kterou asi nedají), nemá cenu do toho jít. Hlavně investiční fondy v dnešní době mají asi propad prodejů.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SKAFF: Když funguje zpětný leasing, tak by měl fungovat i leasing na auto od soukromého prodejce. Asi ti něco přirazí, ale mělo by to jí. Zkus se zeptat u nějaké leasingovky. Úroky nebudou bůh ví jak skvělé, ale je to řešení, když je to auto potřeba. Na 10k do výplaty by měla stačit kreditka. Prakticky od kohokoli, nejlépe od toho, kdo ti vede účet.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Tak právě mi volali z Reiffaisenky, že se se mnou chtějí sejít, že by mi udělali finanční poradenství, kde by mi navrhli produkty na míru. Jmenuje se to "Finanční nezávislost". Po pátrání po detailech slečna řekla, že by to bylo zejména stavební spoření (Reiffaisen), důchodové připojištění (něco v rámci skupiny) a investiční fondy.
    Zdá se, že RB se rozhodla ve své interní prodejní síti začít používat postupy finančně-poradenských společností.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NOSPAM: Jestli sis nevšiml, tak většina úřednic v českých bankách jsou docela hezké. Nemyslím, že kvalifikaci nemají. Navíc u většiny klientů by pohled směřoval někam jinam, než na smluvní podmínky.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SKAFF: Obávám se, že asi jenom Provident. Zkusil bych kontokorent u své banky, případně účelový úvěr - předpokládám, že to je na nějakou investici, kde se dá použít leasing nebo splátkový prodej.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SKAFF: mel jsi nekdy uver?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: chip by mě stačil i u mKonta tedy pokud to řeší anglii a spol. což jak sem pochopil možná neřeší?
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM: Tva zaverecna veta mne rozesmala a vzbudila jiste pochybnosti o kvalite vaseho SW ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: tak, a ani embosovaná nebude. dá se očekávat, že bude za nějaký čas čipová, ale není ještě jasné kdy. původně jsem očekával duben, ale asi to bude později.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MISERY: embossovaná karta je zdarma k mKONTU. k eMAXu se ani neplánuje. ti, kdo mají stávající kartu, dostanou embossovanou a) pokud si objednají duplikát (za 100 Kč, nová karta je aktivní až po aktivaci, do té doby lze používat starou) b) až jim vyprší platnost karty, kterou mají c) když stávající kartu zablokují a požádají o vydání nové (zdarma, ale v mezidobí jsou bez karty)

mail dostalo víc klientů, než bychom si přáli - ale nikoliv ti, kterým byl určen.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MISERY: pozor k eMaxu se teď nově za kartu platí kilo a není možný emboss (zatím) ten je jen k mKontu.
    MISERY
    MISERY --- ---
    hele a ta emboss karta je zadarmo? mam ten emax ucet...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATAN: pri jednani s mbankou jsem vzdy jednal se zenami, jedineho muze jsem videl na fincentru, a i ten byl pres celou pobocku vzdalen, okukoval se a ucil od slecny :)

(ok, a jeste mistni Adam :)

NELDE: tva zena pracuje v bance? :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    MISERY: Tak teď ještě jestli přijdou i ty nové karty.
    MISERY
    MISERY --- ---
    BUNDA: me prisel a zadnou kartu jsem si neobjednala :)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NELDE: No clovece.. to by ta banka musela asi sve zamestnance prijmat dle jinych kriterii.. a radsi budu jednat s hnusnym tlustym upocenym chlapem, kterej tomu bude rozumet, bude vstricnej a ochotnej, nez s puvabnou lec tupou slecnou i kdyby byla svlecena.
    CASTER
    CASTER --- ---
    BUNDA: jo treba mne neprisel
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MISERY: akorát jak se zdá tak ten mail dostali i lidé co si kartu neobjednali a naopak někteří postižení ho nedostali. A patrně díky tomuto rozesílání mailů zase nedorazil dnešní emailpush :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    NAVARA: Včera tam také jedna byla, sice ne taková kočka, ale bohužel se věnovala jiné práci.

Ale všichni byli příjemně zapálení a strašně ochotní.

Jsem zvědav, jestli by měla úspěch banka, kde by byli zaměstanci nahoře bez. (-; Případně i dole.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Dobrý den,

rádi bychom Vás informovali, že v důsledku krátkodobé technické chyby partnerské společnosti, která zajišťuje pro mBank personalizaci platebních karet, došlo na počátku ledna k vydání platebních karet, které nejsou embosované. Za tuto situaci se velice omlouváme. Platební karta, kterou jste obdržel(a), je jinak zcela funkční a můžete ji po aktivaci bez omezení používat samozřejmě kromě platby na tzv. imprinterech. Na rozdíl od karet vydávaných v minulém roce je již vybavena čipem.

Novou, již embosovanou kartu, Vám zašleme na korespondenční adresu zdarma v nejbližší době. Nová karta bude funkční až v okamžiku, kdy si ji aktivujete v Internetovém bankovnictví (nebo prostřednictvím mLinky), do té doby můžete bez omezení využívat stávající kartu.

Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.

Vaše mBank součást Commerzbank, druhé největší bankovní skupiny v Německu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam