• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ZONICEK: sporka ma vypisy v pdf, ne?
    sice si je nemuzes predfiltrovat, ale jsou tam.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Koukám Exportovat transakční historii
    Formát dat PDF...
    Z toho by si mohla vzít spořka příklad :) ne vždycky je to jejich CSVčko užitečný...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ADAMM: diky .. nicmene to vypada ze bude rychlejsi zrusit spolecny ucet a zalozit dva nove
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BUNDA: :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KY_109: nikoliv v nejbližších dnech... :) tržní sazba klesá celou dobu průběžně, protože rozhodnutí ČNB se čekalo, takže tržní sazby na to nebudou nijak panicky reagovat.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KY_109: Pst, nenapovídej.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    hmm, koukam ze CNB zase snizila urokovou sazbu (LINK), takze ADAMMe, mame cekat dalsi pokles z 2,7 jeste niz? :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: jj, já to říkám pořád, jak mám naše IT rád!
    HARALD
    HARALD --- ---
    MITSU: pokud děláš v jiné bance a budeš tu řešit a odpovídat na dotazy svých klientů, může tu mít tvoje banka stejné postavení jako mbanka díky Adammovi.
    MITSU
    MITSU --- ---
    koukám, že celý tohle audítko je taková malá reklama na mBank...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: koukám, že IT je opravdu silnou stránkou mBank :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: kurzovní lístek je rozbitý v důsledku opravy jiné chyby :( doufám, že se to během dneška zase nakopne. omlouváme se.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: nebo koukni na kurs PP dolar na Kč a částku uvidíš rovnou. Někdy vyjde lépe právě kurs PP.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: kurs převodu dolar na euro hledej na stránkách Visa k tomu připočítej 2% a následně kurs mBank z euro na Kč. Protože se kurs jak Visa tak mBank bude měnit během těch několika dní než se transakce zaúčtuje tak přesnou částku těžko zjistíš. Takže odhaduj.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zkoušel jsem hledat, ale nějak jsem ten výpočet přesně nenašel.
    Když potřebuju zaplatit 55$ přes paypal a mám účet u mbanky.
    Tak tam je kurz + nějaký poplatek převod euro - dolar ... Dá se přesně zjistit kolik budu platit ? ten kurzovní lístek je nějakej rozbitej :)
    http://mbank.cz/pruvodce/kurzovni_listek.html?day=05&month=02&year=2009&show=
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: Odvolat spolumajitele lze pouze přes mLinku.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: A jde to také udělat na Kiosku? Vzhledem k tomu, že přes mLinku to bude trvat 14 dní minimálně...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LEDOFREDO: jde to, viz: http://www.mbank.cz/pruvodce/spolumajitele-disponenti/

Jak spolumajitele odvolat? K odvolání jednoho ze spolumajitelů jsou potřeba souhlasy obou spolumajitelů. Odvolat spolumajitele lze pouze přes mLinku. Jeden ze spolumajitelů kontaktuje mLinku, která zadá pokyn k přeměně společného účtu na individuální. Úkon bude proveden, jakmile Banka obdrží zpět podepsané dokumenty, jež mLinka na základě této objednávky nechala zaslat Klientům. Jedná se zejména o: prohlášení podepsané oběma spoluvlastníky o shodném pokynu k přeměně společného účtu na individuální, individuální smlouvu podepsanou Klientem, který se stává vlastníkem účtu a xerokopii dokladu totožnosti.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    helou - mam u mbanky spolecny ucet s pritelkyni a ted sem si chtel zalozit svuj - a ejhle, ono to nejde - na jedno rc pry muze byt jenom jeden ucet - jde udelat neco jineho nez ucet zrusit a zalozit si novy na sebe ? .. neco jako zrusit pouze toho druheho spolumajitele (samozrejme za souhlasu obou)
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Před pár dny jsou koukal na nastavení kreditky a mám tam default 9999 plateb.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: kolik je tam standardně teď nevím, ale protože mám kartu už nějaký ten pátek měl jsem 0 (což ty nemáš když prošel PP bez navyšování).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam