• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Tak nějak, více viz experti na použitelnost. (mbank.cz není vaše doména?!)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: mě to jede a stránka vypadá docela normálně, prostě prodejní microsite? (i když to je partnerská společnost, není to naše a PPC je taky jejich)... a žádost vyplnit jde. takže nevím, nač narážíš - asi to u tebe vypadá nějak jinak?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SUCZKER: si nemysli - to už se stalo... výsledkem byl dokument o mnoha desítkách stran, z nichž tak čtvrtina bude implementovaná někdy v létě ;)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ADAMM: Nějaký koumáky ohledně usability byste si na tu prezentacku i na bankovni system pustit mohli... ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Jde zjevně o občanství.

Já bych zase nesvěřil žádné peníze firmě, která si dá do AdSensu reklamu na stránku vypadající jako http://www.mbank.cz/nejlepsiucet/ (Fakt je, že je to vzájemné - i když jsem zjistil, nač se má klikat, stejně to nešlo.)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ADAMM: Dyt je mas zavazany ! :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    EXX: jako zaměstnanec mBank a Polák bych k tomu řekl jen: lituju tě - a fakt jsem zvědavý, jestli bys mi to řekl do očí.

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    EXX: no vidis, pritom temhle "polakum" prave sverujes jen to nutne, na rozdil od vetsiny ostatnich :) ale prosim.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KY_109: mLinka.
    CASTER
    CASTER --- ---
    KY_109: hadal bych mLinku, ale nevim
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Netusite pls, kde se da u mBank zmenit cislo mobilniho telefonu, na ktere chodi SMSky pro potvrzovani transakci? Zmenil jsem ted svoje mobilni cislo. Hledal jsem to v IB ale neuspesne :( Diky...
    EXX
    EXX --- ---
    ZBYNEK: presne to samy sem uvazoval napsat predtim ... nekecam :-) nakonec jsem zvolil tu druhou variantu
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    EXX: To ani nestojí za komentář.
    EXX
    EXX --- ---
    ZBYNEK: vis co mi muzes ... proste neverim nicemu o cem si myslim ze je polsky natolik abych jim sveril vic nez povazuji za nutne . (tečka)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    EXX: V dnešním globalizovaném světě nemůžeš u žádné banky přesně určit jejího vlastníka.
    Takže nemáš žádný důvod pro své tvrzení?
    EXX
    EXX --- ---
    ZBYNEK:
    i jo, je to polská banka :-)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    EXX: Můžeš říct nějaký důvod, proč bys tam víc peněz nedal?
    KY_109
    KY_109 --- ---
    ATAN: bez problemu
    ATAN
    ATAN --- ---
    muzu vubec posilat z jineho PU na emax?
    EXX
    EXX --- ---
    to zni skoro jako ma oblibena mbanka ... vse zadarmo , vybery i v zahranici zadarmo ... ale jako vic nez deset patnact koliku bych si tam asi nedaval ... ale jako internetova zepenenka je to super, v kombinaci s paypal samo ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam