• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ATAN
    ATAN --- ---
    VXP: ok, to mam.

chci pozadat o duplikat karty, protoze mam jeste starou, staci mi na to automaticka mlinka nebo musim s nekym mluvit?
    VXP
    VXP --- ---
    ATAN: v ebankovnictvi musis mit aktivovanou mlinku a nastavit si tam heslo... pokud ji aktivovanou nemas (jako ja) tak nevim jak se tam s nima domluvis :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Byl jsem se ptát v GE Money na ten Genius Plus. K založení jsou třeba 2 doklady totožnosti a dvě stovky minimálního vkladu se musí složit v hotovosti (je-li to zpoplatněno, mi není jasné).
    ATAN
    ATAN --- ---
    jak je to s mlinkou? musim znat nejake heslo? staci to to ebankovnictvi?
    2ND
    2ND --- ---
    dik za info, takova socka nejsem, ale spis po nich budu chtit Emboss Visa :)
    VXP
    VXP --- ---
    2ND: pin muzes zmenit v internetovym bankovnictvi mbank...

za zmenu se plati 25,-

http://www.mbank.cz/forum/read.html?f=1&i=93879&t=93879&sr=&pn=1&cat=22

a nebo kartu zrus a nech si poslat zdarma novou :D
    2ND
    2ND --- ---
    zacal jsem pouzivat 2 mbank ucty, ktere jsem si zridil pred rokem a zjistil ze nevim pin ani k jedne bankovni karte... nevite jestli se tam da zmenit PIN? nebo musim pozadat o nove karty ?
    VXP
    VXP --- ---
    LUCIANA: tak prejdi k mBank a budes mit na vedeni nestudentskyho uctu naporad slevu 100% oproti KB :D
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    to jsou věci - v KB mi skončil studentskej účet, bylo mi 26 loni v září, platí to prý do konce roku ještě, ale kašlala jsem na to a volali, že jako to bude platit ještě do března, zas jsem to nechala bejt a ted mi volali, jestli to teda už budu nějak řešit ten svůj účet a prý že budu mít první rok slevu na vedení už normálního nestudentskýho účtu 50%, docela mi dělají radost
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: ani já nevím (vždy).

SEBEL: hoď mi do pošty číslo své žádosti, nebo pokud si ho nepamatuješ, tak jméno+příjmení+reg. e-mail.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    BUNDA: Jo, akorát nechápu, púroč je ta částka vždycky jiná (jednou 200 k, jednou 150 k, pak 250 k, a zase 70 k, fakt nechápu).

Já jsem si u mBank bral cvičně 100 k a pohoda.
    YNZA
    YNZA --- ---
    ZONICEK: hlavne si to nenech vnutit
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: tyhle nabídky sem měl před lety u ČS také (tedy na podstatně vyšší částku) :-)

SEBEL: ADAMM je jediný kdo to ví.

btw už, aby došlo k posílení mail serveru mBank :-(
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Když jsme u těch půjček :) dneska se přihlásim na servis24 a vyběhne na mě :)
    Obchodní sdělení

50000 Kč je pro Vás připraveno!

* Půjčka je předem schválena
    * Peníze na cokoliv můžete mít okamžitě
    * Smlouvu uzavřete pohodlně bez nutnosti návštěvy pobočky
    * Získáte zvýhodněnou měsíční splátku

Vyřiďte si půjčku hned teď, stačí pár kliknutí!
    MALKE
    MALKE --- ---
    ADAM: Já jsem s nima taky nikdy neměla problém, všechno chodí, jak má. A vadí mi neprůhlednost poplatků - kdyby spořka ( u které jsem měla konto) měla produkt, jaký má mbanka (jasný systém poplatků, ne ty šílenosti, které mi chodily a u nichž jsem se nedopočítala, za co jim vlastně platím - ano, jistě by se to dalo do halíře zjistit, ale já z principu nechci studovat desítky stran poznámek pod poznámkami )+ několik funkčních kont (vyhovuje mi mít peníze "roztříděné") + většina věcí lze zařídit, aniž by člověk musel někam lítat, klidně bych u ní zůstala i přesto, že bych musela platit. Pro mě je mBanka prostě pohodlná. Není ovšem pro každého (nejsem jistě nijak náročný zákazník, nepotřebuju platit do zahraničí, netřeba mi úvěrů, ...).
    YNZA
    YNZA --- ---
    20k bych si teda imo pujcil radsi od nejakyho kamose
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    BUNDA: To mi říkla taky, ale kdy si mám tedy o tu půjčku zažádat? Nebo spíš začínám zvažovat kde jinde...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SEBEL: tak s úvěrovými produkty je mBank hodně opatrná :-) Na mFóru proběhlo, že aktuálně je snad mPůjčka pozastavena či jen do 18k prý v souvislosti s připravovaným nabízením úvěru klientům?
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    ADAMM: No s mBank jsem byl spokojený až do včerejška... To jsem si zažádal o spotřební úvěr. Fakt nechápu, podle čeho určujete, komu dát či nedat půjčku. Chtěl jsem 20 000, což mi nepříjde moc a nedostal jsem je. A důvod proč jsem je nedostal jsem z chlapíka v kiosku taky nevymámil...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Vždycky všude a na všem se najde někdo kdo nebude spokojený... Stačí si pročíst fóra od firem které poskytují zákazníkům možnost se vyjádřit. Všude se najde někdo kdo je nadšený a kdo je znechucený i když se ten podnik snaží dělat vše co nejlépe.
    Takovej příklad je Czechcomputer, stačí si přečíst jejich diskuze o certifikátu ochrany spotřebitele a člověk může mít dojem že v pondělí tam dělal někdo kdo lidi za dotaz fackoval a v úterý jim zato dal 50% slevu.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ADAMM: Ja jsem to cetla, vsak ja jsem tim chtela mbank obhajit. A ne ze by nechodily platby, ona ta moje prisla, ale za nestandardne dlouhou dobu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam