• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: mozna neco jako snizit splatku na ukoc casu treba?
    NELDE
    NELDE --- ---
    MISHUGE: Pokud vím, po dobu fixace jsou pevné. Na jakém základu bys chtěl ty splátky snížit? Něco jako bilanční účet.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    a přidám ještě zábavné historky od martina malého aka arthura denta (zakladatel bloguje.cz) - http://strucny.misantrop.info/halo-tady-zase-banka (tentokrát s GE Money, předtím psal poutavě i o RB).
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    prosím, lze si u české spořitelny snížit měsíční splátky u hypo.úvěru? máte někdo zkušenosti?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ADAMM: RB sem dneska pro jistotu zrušil... musel jsem na ně na pobočce 20 minut řvát, než byla ta ultraschopná slečna na recepci schopná mi sehnat někoho, kdo prej umí zrušit účet... vychcánci jedni...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tak RB zdražuje transakce a oddělává poplatek za vklad... chytře zabalené. budou pro vás uvedené změny znamenat slevu nebo zdražení služeb?
    http://www.mesec.cz/aktuality/ekonto-raiffeisenbank-cekaji-letni-zmeny/
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    SUCZKER: Vědět dám, ale bude to ještě zajímavé. Kartu mi na infolince aktivovali, ale v internetovém bankovnictví se nikde neukazuje a transakce s ní taky ne. (Zatím - až to zaúčtují na vrub účtu, budu vědět víc.) Jestli to není chyba, ale normální stav, je to pěkně pitomé.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    MUNIN: jaky budou kurzy prosim poreferuj, pak by to pro me mohlo zati bejt zajimavy ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MUNIN: také už jen čekám na PIN :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MUNIN: stale cekam od 15.3. (na konto, ne kartu)
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    Tak už vím, že několik pracovních dní je u AXA sedm týdnů. Dneska přišla karta. Je to laciná chipovka od G&D, ale oproti polským kolenovrtům alespoň od počátku zvolili laminovanou variantu. Platnost 3 roky. Výzdobu šikmým pseudoplastickým nápisem www.axa.cz musel vymyslet někdo duševně chorý. Jdu vyzkoušet, zda kurzy na USD a EUR jsou fakt tak dobré, jak slibovali.
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    tak cislo karty by melo zustat, pokud se nemeni jeji typ, coz se mi vlastne minule menil (z visa electron na classic)... ted uz mi to dava smysl a snad to bude v cajku
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    YNZA: konkretne je to VISA u CSOB, mam ale prave pocit, ze posledne kdyz mi vydali novou, mela jiny cislo (to ale mohlo byt s nastupem tech chipovych karet). uz jsem jim psal na support, ale po dni jsem dostal jen odpoved ve smyslu "dekujeme za zajem o nase sluzby, vas dotaz jsme predali na patricna mista" :/
    YNZA
    YNZA --- ---
    imo ti vydaj novou se stejnym cislem a novou expiraci
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    chtel bych se zeptat, jak je to s provazanim platebni karty s uctem po jeji expiraci - jde o to, ze mi maji byt vraceny penize na kartu, ktera v tu dobu jiz bude po expiraci a pravdepodobne take rozstrihana zamestnancem banky, ktery mi vyda novou. je to ok, nebo se ty karty po naky dobe mazou z databaze zprostredkovatelsky spolecnosti?
    TMA
    TMA --- ---
    Guvernér ČNB předčasně končí, podá rezignaci – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/197643-guverner-cnb-predcasne-konci-poda-rezignaci.html
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SIN: cekam od 15.3.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MUNIN: pokud vím, tak kartu nemá zatím nikdo - mám slíbené, že až se objeví u kohokoliv z těch prvních lidí, co si ji objednávali a psali o tom na mFóru, tak dostanu echo :) kamarád si otevíral účet jako jeden z prvních 50 lidí a zatím taky nic.
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    BUNDA: Mohu potvrdit. O kartě tvrdili, že ji doručí v několika následujících pracovních dnech. Když jsem to po měsíci urgoval, jen mlžili. Karta není dodnes. Kombinace žabožroutského a českého bordelu je fakt nevídaná.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Mně přišlo přístupové heslo k podílovým fondům Axy po 27 pracovních dnech od akceptace smlouvy :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam