• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CASTER: Era účet NENÍ zadarmo :)
    CASTER
    CASTER --- ---
    Aha, ja dokonce myslel ze myslite ten Era ucet.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FINSON: proslýchá se = něco zdá se tuší Dalibor Chvátal a ten se většinou neplete... a na webu PS o něm kromě Sazebníku (kde být musí) už není nikde ANI slovo... s tím, jak teď tlačí ERA účet, tak se tenhle úplně upozaďuje... ale já žádné další info nemám, takže nemohu posoudit. ovšem imho za úspěchem tohoto účtu stojí... mFórum :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WITTGENSTEIN: OK, počkám si na to a pak prchnu k Fiu.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    FINSON: Protože se proslýchá, že ho záhy zkriplí.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Překvapuje mě, že se tady vůbec nemluví o Osobním účtu zadarmo od Poštovní spořitelny. Jsou nějaké zásadní důvody, proč do něj nejít? Já osobně totiž žádné nenašel.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    STARDAY: jo tak.. no ja tam zajdu a zeptam se.. ale mam dojem, ze mam ten advokatni.. hm, ted nevim.. pani kazdopadne rikala, ze jedina podminka, pres kterou vlak nejede, jsou DVE priznani.. fakt kreteni..

ja kazdopadne potrebuju vyresit ten osobni

mam udajne osobniho bankere, ted ovsem odesel na jinou pobocku, tak musim najit jineho
    pujdu tam a reknu jim, ze chci osobni ucet nez ty lepsi, co nabizeji oficilane, tak co mi da
    kdyz mi nic neda, tak pujdu jinam..

myslite, ze banky mohou byt takto flexibilni?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    KASUMI: u toho konta pro advokat ypisou, ze staci byt clenem komory pul roku, ze to je zvyhodneni oproti beznymu firemnimu kontokorentu
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ADAMM: ten genius vypada dobre.. na to se podivam bliz, diky za tip
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    me u csob hodne vyhovuje internetbanking
    prijde mi jednoduchy a prehledny

ale vcera me nakrkli, pac mi bez dvou danovych priznani nechteji dat kontokorent na firemnim uctu, kdyz mam u nich ucty uz deset let.. a priznani mam jen jedno za lonsky rok, pritom stabilne uz 4 roky jim tam chodi nadprumerny castky
    rigidni a neflexibilni kua...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KASUMI: jak jsem říkal - kombinace mBank+Fio je imho zcela super :) ale už se tady hrozně opakuju... jinak pro tradičnější uživatele není marný imho třeba ani GE Genius Active (119,- Kč paušál a je v něm toho fakt hodně).
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    STARDAY: chci osobni, ne firemni
    ADAM
    ADAM --- ---
    FIN: já jsem línej, takže mezi založením účtu u fio a konečně zrušením čsob uplynuly u mě asi 4 roky, kdy jsem ten učet absolutně nepoužíval (jen platil za vedení učtu samozřejmě..)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TMA: jo svinarna

mne ted u csob skonci studentsky ucet
    tak premyslim o zrizeni noveho
    pani se me snazi prekecat na aktivni konto, ja jsem dot konzervativni, tak jsem si rikala, ze bych to zkusila, ale ted koukam, ze me ty naklady na ucet vyjdou tak 250 mesicne, to mi prijde dost :/

a zpoplatneny prichozi transakce jsou fakt vrchol zmrdovstvi...
    FIN
    FIN --- ---
    ADAM: čsob jsem (po letech a před nějakou dobou a to už jsem paralelně používal mbanku) opustil ze stejného důvodu - a následně si jako druhý účet založil fio :-)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    TOM_HOST: Ve srovnání s RB, kde tady na jugoslávský sedí tři kravky a jakmile chci něco, na co nemají ve wordu template, kteréj neuměj pro jistotu vyplnit, tak volají šéfovou a ta musí volat na ústředí, jak se to dělá... ufff...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    SUCZKER: ja se ptal na pobocky kolem frydlantu nad ostravici a asi 4prepazky vedle se ozvalo "jeste ve frydku je jedna!" :))

ale jo snad jim to vydrzi
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    TOM_HOST: jj FIO naprostá spokojenost, dokonce jsem byl překvapenej, jak ty lidi na přepážce znají svoje produkty, když jsem se ptal na nějaký podrobnosti. Jen aby jim to ještě chvíli vydrželo.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    ok to sem potřebovala slyšet :) díky moc všem za rady, jdu teda do fia ;)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    BOSSORKA: ja bych bral ( a taky jsem bral :)) FIO a jsem spokojen a ma vse co nize popisujes ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam