ADAM: 1. Ne, leda by se to někde nastavovalo; já mám po přihlášení na obrazovce pohyby na účtu, kde jsem byl posledně. Ale o to vůbec nejde.
To je právě to, že na stránkách Pohyby na účtu a Přehled převodů mám hned vedle sebe dvě tabulky Stav účtu k ... / ... CZK, vypadají naprosto stejně, stará je vlevo a člověk se musí soustředit na to jediné číslíčko. UI design fail. (BTW, když mám úzkou obrazovku a navigační podmenu akcí s účtem přeteče na dva řádky, začnou se dít nepěkné věci.)
2. Že jsem na té hlavní reklamní stránce trpěl bannerovou slepotou, jsem uznal; ale "úplně všude"? Když jsem si FIO konto zřizoval (kvůli čemuž jsem musel na pobočku, protože mi při zřizování běžného účtu nedali podepsat tu doplňkovou smlouvu o možnosti zřizovat elektronicky další produkty - psal jsem tu o tom), myslím na mě nic nevyskočilo, a jak vypadala reklama tehdy, to taky nemám ánung. A hlavně, proč mě to teda nechá vypisovat číslo cílového účtu a pak oznámí chybu, místo abych dostal předdefinované pulldown menu s výběrem mezi svým b. ú. a tím jedním povoleným externím (aspoň doufám, že to tak jde kombinovat!)? UI design fail.
3. Že jinde bijou černochy, byla vždycky houby omluva; zvlášť u banky, která se snaží zdůrazňovat, že kunčofty ojebává míň. Sazebník potřebuju často, abych věděl, na čem přesně jsem. Když je Fio kombinované s makléřem a základní kategorie webu jsou Úvod; Bankovní služby; Akcie a investice; Zpravodajství; Společnost Fio, kdo by čekal, že podmínky bankovních služeb nebudou v sekci o bankovích službách? Website design fail.
ADAMM: Sazebník býval v PDF už na starém webu, tak ho možná jen překlopili (nebo se přitom měnil aspoň název firmy?). Ale jasně, je to otrava.
BUNDA: Mnojo, účet jsem nastavil (SMS included :-( a pořád ta samá chyba. Zkusím to ještě odpoledne, přes půlnoc budu offline.