Zkušenost:
Před cca dvěma roky jsem si založil eKonto u Raiffeisen bank. Stálo mě to tehdy 31,- za vedení, 31,- za kartu a 31,- za internetové bankovnictví, takže 93,- celkem. Porovnával jsem to tehdy a konkurence na tom byla o něco lépe, ta částka byla spíš vyšší. Od té doby jsem účet spokojeně používal, nikdy jsem ho celý nevyčerpal, jednou jsem ztratil kartu, jinak nic, kvůli čemu by mě banka neměla mít ráda. :) Poplatky se neustále zvyšují, aktuálně platím 210,-. Skončil jsem školu, udělal si živnost a potřebuji další účet na podnikání. Tak jsem jako věrný zákazník zašel na pobočku RB a zeptal se, jaké budu mít podmínky u druhého účtu. Budu podnikat a to znamená, že jim nemůžu slíbit, kolik mi každý měsíc na účet přijde. Možná nic, možná těch 100 nebo 500 tisíc, které oni chtějí (za slevu 20,-)... :) Suma sumárum vedení účtu v CZK, internet banking a elektronická karta za 335,- měsíčně... :) Tak to sorry, jedině že měla slečna pěkný oči, tak jsem jí hned neposlal do háje, ale plánuju zrušit i ten běžný účet.
Pročtu tady diskusi a zkusím vybrat něco rozumnýho...